VLOG: Hoe is het nu? Energie ups en downs en leuke dingen!

Zo gezellig dat je kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl. Een vlog van een hele gezellige week met leuke dingen! Zo had ik de schoenlancering van Paulien Tilstra en Annic ten Duis voor Manfield. Deze week ben ik 2 keer gaan shoppen in de stad, genoot ik van de zon, lekker eten en gezelligheid. Maar ik merk ook dat ik qua energie echt moet opletten, op tijd naar bed ga en moet bewaken dat ik niet teveel doe ;). Zo vertel ik openhartig over het moederschap en waar ik momenteel tegenaan loop. Kijk je met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • rachel
    17 april 2019

    leuke vlog weer meis en lijkt wel of heel bloggers en vloggers in een dip zitten…. en super gaaf van annic haar schoenen collectie weer!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.