Newsflash: Nederlandse moeders zijn ochtendmensen, en mooi

Expo

Wij moeders mogen trots op onszelf zijn! We hebben een kindje (of meer kids) op de wereld gezet, ons lichaam gegeven om zwanger te zijn en daarna doen we over het algemeen allemaal nog ons best om er weer leuk uit te zien. Nederlandse moeders zijn mooi! En dat vinden de meerderheid van de mensen zelf ook. Uit representatief onderzoek is gebleken dat 70% van de Nederlandse bevolking zichzelf een mooi mens vindt. Nog wat leuke feitjes op een rij : Nederlandse moeders zijn ochtendmensen, optimistisch en echte doorzetters. We mogen trots zijn op onszelf! In dit artikel lees je hoe Nederlandse moeders in het zonnetje gezet worden.

Expo

Nederlandse moeders zijn mooi en dit is voor zorgverzekeraar Menzis een mooie reden voor een interactieve expositie waarin de mens centraal staat. Omdat moeders Nederland zo mooi maken verdienen ook zij een plek in de positie ‘De Mens van jong tot oud’. En je kunt zelf ook meedoen! Je kunt je portretfoto uploaden via ‘Wat ben je mooi’ en daarbij je eigen karakteristieken doorgeven. Je portret is vervolgens direct zichtbaar in zowel de online expositie als de bijzondere live tentoonstelling in Amsterdam EXPO. Deze interactieve expositie laat je met een druk op de knop verschillende typen mensen die Nederland rijk is. De interactieve tentoonstelling ‘De Mens van jong tot oud’ is tot en met 26 oktober te zien en is gratis toegankelijk. Erg leuk om een kijkje te gaan nemen in de expositie waar we allemaal deel van uit kunnen maken.

Nederlandse moeders tevreden en ‘mooie mensen’
Wat feitjes op een rij over ons, Nederlandse moeders:
– Wij zijn vaak ochtendmensen
– Wij zijn over het algemeen erg optimistisch
– Nederlandse moeders zijn echte doorzetters
– We zijn daarbij echte zorgers en staan graag voor anderen klaar.

Een leuk feitje is dat onze mannen dit ook inzien want maar liefst 84% van de moeders geeft aan dat hun omgeving aangeeft dat ze mooi zijn. Ondanks dat moeders wat minder blij zijn met hun buik en billen ten opzichte van andere Nederlanders, zitten zij goed in hun vel. En dat vind ik erg leuk om te horen. Die kids van ons geven ons een tevreden gevoel over onszelf.

Dat vind ik hele positieve resultaten, we zijn dus ook zeker wel trots op onszelf en we mogen er zijn. Ga jij je foto insturen om in deze positie terecht te komen? En herkennen de moeders onder mijn bezoekers zich hierin? Ochtendmens, optimistisch en echte zorgers? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Lisa
  20 oktober 2014

  Wat een leuk artikel, we mogen Zeker trots op onszelf zijn als ik die cijfers zie 🙂

 • Veerle Appeldoorn
  20 oktober 2014

  Wat tof dat men zich zelf kan aanmelden om aan de expositie deel te nemen!

 • Angelique
  20 oktober 2014

  Leuk artikel! Ik ben alleen echt totaal geen ochtendmens haha. Ik vond mezelf toch echt het mooist en zelfverzekerd toen ik zwanger was.
  Angelique onlangs geplaatst…Ask me anythingMy Profile

 • Elske Linden
  20 oktober 2014

  Wat een leuke feitjes bij elkaar, dan doen wij mamas het wel goed. Zelf ben ik echt geen ochtendmens maar ik ben wel tevreden over mezelf 🙂

 • Mama lize
  20 oktober 2014

  Ik vind de aantallen in positieve zin echt meevallen, fijn dat we heel tevreden zijn allemaal 🙂 leuk om te lezen!

 • Whitney
  20 oktober 2014

  Ochtendmens, niet echt. Blij dus dat Elvy niet altijd vroeg wakker wordt.
  Whitney onlangs geplaatst…Stilte..My Profile

 • Leyla
  21 oktober 2014

  ALLE moeders zijn mooi 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.