Mustsee video: Wat moeders echt met moederdag willen..

moederdagvideo

Als extraatje deel ik vandaag een hele leuke video die ontwikkeld is door Manon en Bibian. Want wat willen wij moeders nu echt een keertje voor moederdag? Deze grappige video, met een dikke knipoog natuurlijk, is denk ik heel erg herkenbaar voor veel moeders. Ik (en Yannick) hebben ook meegedaan met deze video, laten we snel gaan kijken.


Manon en Bibian hebben deze video in elkaar gezet met de input van henzelf en een aantal mede mamabloggers en ik heb echt hardop moeten lachen toen ik het eindresultaat zag. Het is zo herkenbaar! Wat zou jij heel graag wensen voor moederdag, naast natuurlijk die heerlijke kusjes, knuffels en liefde van je schatjes? 😉 Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

13 gedachten over “Mustsee video: Wat moeders echt met moederdag willen..”

  1. Heel erg leuk gedaan!! Leuk bedacht!
    En wat spelen Nilo & River goed mee haha, schattige mannetjes.

  2. Oh sorry ik dacht dat ik op littlewonderworld zat! In ieder geval leuk dat jullie erin meespelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.