Baby update: Hoe is het nu met Aimy?

Dia1

In deze Mommy Monday leek het me leuk om een Baby Aimy update te delen! Ik hield jullie in de zwangerschap wekelijks op de hoogte van ons, maar daarna schoot het erbij in om updates te delen van hoe het met ons gaat. Iets wat ik na de geboorte van Lana wel regelmatig deed. Dus daar begin ik vanaf nu mee om gewoon zo nu en dan eens te doen. Aimy is nu 3 maanden oud, hoe gaat het met haar? Hoe is haar slaappatroon, hoe gaat het met de borstvoeding? En haar ontwikkeling? Hoe reageert Lana op haar? Ik klets je bij en deel tussendoor wat fragmentjes van mij en Aimy in ‘actie’.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd of jullie dit soort video’s leuk vinden om te zien. Ook zijn verzoekjes erg welkom. Wat voor onderwerpen zie jij graag besproken? Wat voor type mama video’s vind jij interessant? Laat ze me vooral weten bij de comments, dan ga ik daar mee aan de slag.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

39 gedachten over “Baby update: Hoe is het nu met Aimy?”

 1. Wat een leuke video. Ik vind alle onderwerpen interessant. Wat super leuk om ook de beelden van Amy te zien. Fijn dat ze nu zo goed doorslaapt en misschien komt het inderdaad wel doordat ze nu ‘s nachts in haar eigen bedje in haar eigen kamertje slaapt. Hopelijk blijft dit zo goed gaan zodat jullie van jullie nachtrust kunnen genieten.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Je zesjarige kind laten leven op Oreo koekjes, chips, chocolademelk en babymelkMy Profile

 2. Ik moest wel glimlachen om dat een baby niet veel kan. Dat had ik ook. Ik moest er weer echt aan wennen om uitgebreid te praten tegen een kind dat niet terug praat. En waarschijnlijk ook bij lange na niet alles begrijpt. Ik zou wel eens een video willen over waarbij je nu als moeder van 2 kinderen terugkijkt op drukte, het huishouden doen en alles wat je nu voor elkaar krijgt met 2 kinderen.
  Josan onlangs geplaatst…Moederdag Beauty SwapMy Profile

 3. Goed om te horen dat alles nu weer beter gaat zeg. En wat een genot dat ze doorslaapt! Wat een bos haar heeft ze nog steeds (bij de geboorte natuurlijk al). Ik heb het idee dat ze nog meer haar heeft dan Lana, of lijkt dat zo?

 4. Leuke video. Leuk dat je zo even een update geeft over Aimy en wat gaat het hard he, jullie zijn binnenkort ook alweer een jaar getrouwd! Ik vind alles leuk om te lezen en te zien dus kom maar op met je video’s en artikelen. Fijne zonnige dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…ByeBye April Hello MayMy Profile

 5. Wat fijn dat het zo goed gaat! En wat goed van Aimy dat ze al doorslaapt. Wij hadden dat bij ons zoontje ook toen hij op de babykamer ging slapen ipv bij ons op de kamer.

  En Lana is zo schattig als grote zus!
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 36My Profile

 6. Klopt, vond dat met een tweede ook lastig. De oudste kreeg zoveel aandacht, de tweede ging als hij tevreden was veel sneller in de box. Want er was een huishouden en een ouder kind dat veel aandacht nodig had.
  Fijn dat de voeding zo goed loopt!
  karlien onlangs geplaatst…Gezonde lunch: quinoa-spinazie soepMy Profile

 7. Weer leuk om te zien, vooral omdat mijn meisje nu 12 weken is. Ben dan toch nieuwsgierig naar het ritme van andere mama’s met een baby van dezelfde leeftijd. Vooral omdat het de eerste is en alles nieuw is! Fijn dat het zo goed met jullie gaat!
  Vivienne onlangs geplaatst…Mijn eerste MoederdagMy Profile

 8. Leuk om een update in videovorm te zien en fijn om te horen dat alles goed gaat met Aimy. Het lijkt me heel bijzonder om je twee meisjes samen te zien spelen. Ik denk dat dit alleen maar leuker zal worden naarmate Aimy groter wordt. Ik vind de donkere haartjes van Aimy trouwens heel mooi 🙂

 9. Bijzonder om te zien hoe je straalt als je het over jullie gezinnetje hebt. En fijn dat met Aimy alles goed gaat!

 10. Goed om te horen dat het zo goed gaat met Aimy en ook met Lana en Aimy. Ik ben ook benieuwd straks naar je artikelen over borstvoeding en dragen. Ik geef ook borstvoeding en draag ook, dus altijd fijn als je nog tips kan lezen.
  Ellen onlangs geplaatst…Getting back in shape: vierde updateMy Profile

 11. Leuke video! Ik vond het in het begin toen ook erg wennen om van 1 naar 2 kindjes te gaan. Maar gelukkig ging dat ook vrij snel allemaal goed. Fijn dat alles goed gaat met Aimy!

 12. Leuke update, en zo herkenbaar! Vond het als moeder van een 3 jarige ook erg wennen weer aan zo’n mini mensje dat zo hulpeloos is. 5 voedingen klinkt super, hier drinkt onze dame met 9 weken nog steeds zo’n 8 keer, nu met het warme weer nog meer. Geef jij water nu met de warmte?
  Alicia onlangs geplaatst…My nursing wardrobeMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.