plgo

Fijne mommy monday allemaal! Vandaag is de mommy monday extra leuk want veel van jullie zullen vandaag lekker vrij zijn dus kunnen we extra genieten van het lange weekend. Maandag is maandag en dan heb ik voor jullie de mommy monday natuurlijk. Voor deze mommy monday heb ik weer een dagje foto’s gemaakt voor een plog. Het was een rustig dagje met mooi weer. In de ochtend had ik een afspraak in het ziekenhuis bij de reumatoloog. Hoe die afspraak ging zal ik jullie vertellen.  In de avond aten we lekker bij de ouders van mijn vriend. De rest van deze dag laat ik jullie zien op de foto’s. Kijken jullie mee in het leven van een blogmama?

Goedemorgen! Om 6.30 was Lana wakker geworden en haalde ik haar uit haar bedje om lekker bij me te drinken. Daarna sliepen we nog even samen uit nadat papa naar zijn werk vertrokken was. We sliepen uit tot 9.30, blijkbaar hadden we allebei wat extra slaap nodig. Hier zie je Lana op het aankleedkussen. Het was mooi weer dus ze mocht haar nieuwe Lief shirtje aan en een short van Beneton. Ik vind deze kleurencombinatie zo schattig!

Daarna lekker samen ontbijten. We eten allebei havermoutpap zoals jullie wel vaker in foto’s gezien hebben. Voor Lana gemaakt met moedermelk, een scheutje lijnzaadolie en een half geprakt banaantje, en voor mij met soja amandelmelk, kaneel, wat moerbeien en een half banaantje in plakjes, heerlijk!

Voor mij was het daarna tijd voor een dubbele espresso, soms is dat heel erg welkom in de ochtend haha. Ik ben nog steeds dolverliefd op mijn professionele koffiemachine met verse bonen koffie. Koffie is voor mij een knuffel in een kopje!

Om 11.15 had ik een afspraak bij de reumatoloog. Mijn schoonmoeder ging met ons mee en zij heeft auto gereden. Op deze foto zie je Lana lekker achter op mijn rug in de draagzak. Voordat ik naar de reumatoloog ging heb ik eerst een afspraak gemaakt bij de Gynaecoloog. Ik verwacht binnenkort weer een uitgebreidere update te delen op mijn blog. Het komt er op neer dat mijn klachten komen door het Hellp-syndroom waarmee ik met spoed bevallen ben. Zelf had ik niet gedacht dat dit zo’n heftige nasleep kon hebben. Ik heb ervaringen gelezen van andere mama’s die met Hellp bevallen zijn en dat was erg confronterend. Heel veel puzzelstukjes kregen een plekje. De extreme vermoeidheid, de gewrichtspijnen, duizeligheid, concentratieproblemen en nog wel meer klachten horen daar allemaal bij. Heftig om te horen dat het wel 1-2 jaar kan duren tot je weer de oude bent. Mijn reumatoloog heeft mij doorverwezen voor een revalidatie kliniek waar ik een traject ga krijgen van fysiotherapie, ergotherapie en psychologie. Heel erg heftig allemaal voor mij maar ik wil graag vooruit komen en ik denk dat intensieve begeleiding me wel kan helpen. Hoe dit er verder allemaal uit gaat zien dat hoor ik later.

Toen we thuiskwamen was het tijd om te lunchen. Dit was echt een snel klaargemaakte lunch van twee boterhammen waarvan een met kaas en een met gebraden gehakt, easy en lekker! Lana at een boterhammetje met suikervrije bio jam en een beetje roomboter. Brood geef ik haar middels de  rapley methode en dat vind ze geweldig. Ze vind het heerlijk om het zelf te mogen opeten.

Na de lunch wilde ik gaan werken maar helaas deed het internet het niet in huis, dus belde ik naar de Ziggo hulplijn.

En dat had geholpen want een uurtje later kon ik weer aan de slag. Ik snackte met een appeltje en werkte aan een artikel en mijn mails.

En ik had de Birkenstock winactie online gezet waarin ik iemand van jullie blij mag maken met een paar Birkenstocks naar keuze, doe jij al mee?

Toen was het tijd om Lana te voeden. Nu ze al een wat grotere meid is drinkt ze in allerlei gekke houdingen haha

Daarna hebben we samen fijn gespeeld. In dit loopfietsje laat ik Lana niet zo lang spelen hoor want ik heb begrepen dat dit helemaal niet ergonomisch is. Wel vind ze het heel erg leuk en is ze gefascineerd door alle knopjes en toeters.

Rond 15.30 ging ik samen met Lana op bed liggen om even te slapen, ik was erg moe en als Lana dan toch even gaat slapen kunnen we dat net zo goed samen in bed gaan liggen en ondertussen samen kroelen.

In de avond waren we bij de ouders van mijn vriend uitgenodigd om te gaan eten. Yannick neemt dan altijd onze kinderstoel mee die kant op zodat Lana mee aan tafel kan zitten en haar eigen eten kan eten.

Mmm heerlijk! Voor Lana had ik spinazie met rijst klaargemaakt, en zelf aten we een heerlijke rijstschotel met vis en allerlei groentes.

Het was zo heerlijk weer dat we daarna in de tuin op het gras hebben gezeten. Lana vind het grasveld heel erg interessant merken we. Op deze foto zit ze bij haar oma.  en jup, ik ben verliefd op mijn Birkenstocks haha.

Yannick, Jabo en ik! De hond van mijn schoonouders is geweldig groot en ook hij wilde even op deze selfie foto haha. Wat een joekel van een hond is het he! Heel schattig want Jabo is dol op Lana en andersom. Lana pakt hem dan bij zijn snuit en dat vind Jabo allemaal prima, zo leuk om te zien!

Toen we thuis kwamen hebben we Lana in bad gedaan en daarna op bed gelegd. Zelf dronk ik nog een kopje thee en ging ik rond 22.00 naar bed toe. Het was een hele fijne zonnige dag. De uitslag in het ziekenhuis leverde voor mij een hoop duidelijkheid en daardoor ook rust in mijn hoofd. Ik zal jullie daar binnenkort meer over vertellen. To be continued.

Wat vonden jullie van mijn plog? Genieten jullie ook zo van deze fijne zonnige dagen? Laat het me weten in de comments. Ik wens jullie allemaal een hele fijne maandag!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “Mommy monday : Plog dag uit het leven van een mamablogger”

 1. heerlijk even in de tuin zitten, dat geeft mij echt dat zomergevoel! en wat een enorme hond zeg, echt geweldig!
  liefs, Tessa

 2. Wat fijn dat je meer duidelijkheid hebt gekregen! En heel goed dat je rust pakt op momenten dat het kan! Super leuke Plog!

 3. Wat een gezellige dag, en fijn dat je nu eindelijk weet waar je klachten vandaan komen. Hier gaat een boterham met boter en jam er ook goed in, lekker smullen altijd 🙂
  Pauline onlangs geplaatst…Fotodagboek #23My Profile

 4. Leuke plog, wat wordt Lana groot! En Jabo, mijn hemel! Ik loop zelf ook bij een dergelijk revalidatie centrum wat jij noemt, ik kan je vertellen ik heb er heel veel aan! Hopelijk kom ook jij snel van je klachten af!
  D. onlangs geplaatst…FOOD: ROEREI MET GEROOKTE ZALMMy Profile

 5. Ziet er uit als een erg fijne dag! Lijkt me goed om te weten dat je geen reuma/fibromyalgie oid hebt maar dat het de nasleep is van het HELLP syndroom (al is het natuurlijk ontzettend balen dat dat zo lang duurt!). Heel veel beterschap en hopelijk herstel je spoedig 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Nieuwe camera!My Profile

 6. Wat een leuke plog, en wat een fijn dagje zo. Jeetje wel heftig zeg dat het zo’n nasleep heeft. Maar fijn dat je nu wat meer duidelijkheid hebt. En wow wat is de hond van je schoonouders groot. Erg grappig om te zien!
  Marloes onlangs geplaatst…Bloggers On Board EventMy Profile

 7. Woww wat een immens grote hond haha. Maar de grote honden zijn vaak het liefst! Wat een leuke kleertjes heeft Lana aan en leuk om te lezen dat ze het ‘grote-mensen’ eten zo lekker vind! Wel fijn trouwens dat de puzzelstukjes langzaam op z’n plaats vallen, dan weet je ook waar je aan toe bent. Ik ben daarom ook benieuwd naar je update. Nog een hele fijne en zonnige dag!
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Chicken Pot PieMy Profile

 8. Leuke fotos!! En zie ik het nou goed is Je grote kleine meid toch stiekem blond aan
  het worden? Echt te cute.

 9. Ja die nasleep is heftig, had ik ook niet verwacht. Je werkt er wel keihard voor je herstel dus gaat helemaal goed komen!
  Die hond.. echt een gaaf beest en super dat hij ook zo lief is voor lana! Je trekt haar overigens altijd leuke kleertjes aan..
  Nicole onlangs geplaatst…Favorieten: zomerse drankjesMy Profile

 10. Leuk zeg, al die foto’s op een rijtje! Fijn dat er nu medisch gezien meer duidelijkheid is en je daardoor rust hebt. Hopelijk ben je snel weer helemaal de oude!

  Haha, ik moest zo lachen om Jabo. Wat een enorme hond! Wel echt een lieverd als ik dat zo zie.

  xxx
  Monique onlangs geplaatst…Lise’s outfitsMy Profile

 11. Wat ‘grappig’ dat je ergotherapie krijgt! Het is natuurlijk niet vervelend, maar ik bedoel dat ik het grappig vind omdat ik zelf ergotherapeut ben! Het beroep is alleen relatief onbekend. Dus vond het heel bijzonder dat jij er over hebt geschreven. Ben benieuwd naar de update! Hopelijk kun je meer bekendheid geven aan Ergotherapie 🙂

 12. Pingback: Mama lifestyle blog | Diary donderdag : Blog afspraken, pinksteren en foodies! - Mama lifestyle blog

 13. Hey Kelly,
  Wat voor een ras is Jabo. Ik wil namelijk een grote lieve hond maar vindt het erg moeilijk om te kiezen.

  X Maud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.