diart234

 

Hoi Allemaal! Leuk dat je een kijkje neemt in mijn wekelijkse rubriek ‘Diary donderdag’! Ik heb ontdekt hoe ik leuke tekstballonnetjes in collages kan maken, dus dit experiment zien jullie terugkomen in mijn artikelen. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! In deze diary donderdag laat ik je zien hoe mijn week eruit zag. Ik heb allerlei leuke afspraken gehad op het gebied van bloggen en youtube, maar ook heerlijk genoten van het zomerse pinksterweekend en het feit dat ik weer een beetje mag trainen met de fysiotherapeut. Het voelt fijn om meer in beweging te komen! Kijken jullie mee met de foto’s van afgelopen week?

Afgelopen donderdag had ik een afspraak in Amsterdam voor een meeting bij het mediabureau waar ik bij aangesloten ben met mijn Youtube kanaal. Het was een hele leuke meeting en er staan erg leuke plannen op het programma! Ik ga dit nog niet verklappen maar ik kan wel beloven dat het iets heel erg leuks gaat worden!  Ik was daar onder andere met Monique , een hele leuke mede mamablogger en youtuber. Alle mama’s, mommy to be’s en meiden die dol zijn op mama klets en kids lifestyle jullie zullen ook helemaal enthousiast worden denk ik.

Deze keuken kennen jullie denk ik allemaal wel van Foodgloss! Die bevindt zich namelijk in het gebouw van het mediabureau Social1unfluencers! Wat een droomkeuken he!

Mijn schoonmoeder en Lana gingen gezellig mee, auto rijden is voor mij echt nog niet te doen helaas met zo’n afstand maar gelukkig wilde mijn schoonmoeder dit doen. Na de afspraak gingen we lekker uit eten bij ons favoriete restaurant in Amsterdam en dat is de Ethiopier Semhar! Dit is weer zo’n heerlijk gekruide groente en vleesschotel!

Aan de wandel met Lana!

Vrijdag had ik een afspraak in het ziekenhuis bij de reumatoloog. Voor verdere foto’s van vrijdag verwijs ik je door naar de Plog die ik van die dag had gemaakt!

Zaterdag hadden we onze buren uitgenodigd voor een barbecue. De buurmeisjes vonden het geweldig om Lana eten te geven en Lana genoot zichtbaar van deze fijne aandacht.

En de barbecue ging aan. We hebben Turkse buren en de buurman leerde Yannick hoe je vlees zo heerlijk kunt kruiden. We hebben er echt van genoten!

Zondag gingen Yannick en ik met Lana even naar Jazz in Duketown in Den Bosch waar wij 4 jaar geleden onze eerste date hadden, zo leuk! Daarna dronken we een heerlijk sapje bij mijn favoriete hotspot Bagels&beans.

In de avond gingen we Barbecuen bij de ouders van mijn vriend, lekker met frietjes erbij!

Lana speelde heerlijk op een matje in het grasveld. Ze genoot zo van het mooie weer. Hoe schattig is dit rokje!

Ik kocht een moederfiets! Ik ben super blij met mijn nieuwe fiets en het kinderstoeltje voor Lana. Heel goed voor mij om zo mijn conditie op te bouwen en het is zo heerlijk om Lana overal mee naar toe te kunnen nemen op de fiets. Ik heb al heel lang niet meer kunnen fietsen terwijl ik vroeger dagelijks overal naar toe fietste.

Met dit warme weer heb ik vrijwel geen eetlust maar een frisse salade gaat er dan wel in. Maandag aten we een maaltijdsalade met avocado en gerookte zalm, feta en veel groente mmm!

Dinsdag sprak ik bij mij thuis af met mede Mamblogger en Mamavlogger Sunseeree (Koalabeautymama). We hebben samen twee filmpjes opgenomen en ik heb de hele dag gevlogt dus de vlog zien jullie binnenkort voorbij komen. Sunseeree heeft een dochtertje van bijna 2 jaar oud en is 26 weken zwanger van een babyboy!

Als jullie deze foto zien denk ik dat jullie al wel weten wat voor filmpje we hiermee hebben opgenomen, we hebben zo gelachen om deze challenge! Neem zeker morgen weer een kijkje op mijn blog.

Ik ontving een heel leuk perspakketje van Pickwick. Drie heerlijke smaakjes fruitthee. Normaal drink ik geen vruchtenthee omdat er best veel cafeïne in zit en daar krijg ik wanneer het in thee zit hoofdpijn van, maar deze fruit smaakjes zijn cafeïne vrij! Ook zat er een aarbeienplantje in het pakketje en een Pickwick usb stick, zo leuk!

Mmm, mijn heerlijke ontbijt van gisteren! Havermout gemaakt met amandelmelk, daarin zitten heerlijke toppings! Stukjes banaan, moerbeien, cacao nibs, walnoten, pindakaas en honing, pure verwennerij!

Dit was de diary voor deze week, ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn week. Het was een fijne en gezellige week met daarin het lange pinksterweekend waar ik echt van genoten heb. Ook merk ik dat ik baat heb bij de fysiotherapie. Hoe is jullie week geweest? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

30 gedachten over “Diary donderdag : Blog afspraken, pinksteren en foodies!”

 1. Wat een fijn weekje heb je weer achter de rug! En lekker, die bbq’s… Hier heeft ie nog niet aan gestaan, maar dat komt zeker wel in het nieuwe huis! En wat leuk dat je samen hebt gewerkt met Sunseeree! Ben benieuwd naar jullie filmpjes!
  Geertje onlangs geplaatst…Mijn Meisje Gaat Op SchoolreisMy Profile

 2. Hele leuke diary! Die salade ziet er heerlijk uit, ga ik ook eens maken. Ik ben benieuwd naar jullie vlog!

 3. Hihi leuk Kelly! Heb ook zoveel zin in ons project 🙂

  Mooie mamafiets trouwens! Ik ben ook nog op zoek naar eentje…
  Monique onlangs geplaatst…Q&A #2My Profile

 4. Leuke diary! Dat pakketje van Pickwick ziet er heel leuk uit, ik ben wel fan van fruitsmaakjes! En ik zie inderdaad al een hele leuke video aankomen haha!

 5. Klinkt als een fijne week.. fijn dat de fysio wat goeds lijkt te doen!
  En leuk een meet samen met Monique, kan ook niet wachten om jullie en jullie kindjes te ontmoeten 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Ergernis top 10My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.