Mommy monday: Mijn favo hotspots om te wandelen

stokke

Ik vind het heerlijk om buiten te zijn met Lana en ik ga er dan ook regelmatig op uit om te wandelen. Met een tweede kindje op komst aarzelde ik wel of dat straks allemaal nog wel makkelijk gaat. Lana is als haar zusje wordt geboren 2 jaar en 4 maanden oud en door haar nieuwsgierigheid en actieve houding nog te jong om los te lopen naast een kinderwagen. Onze eigen wandelwagen voor de baby alleen was dus geen optie en ik zie persoonlijk zo’n plankje niet zitten omdat Lana dan alsnog haar eigen kant op kan. Toen Stokke me aanbood om hun Stokke Crusi met ‘sibling seat solution’ te proberen leek me dit de ideale oplossing. We wonen niet ruim en met een kleine hal is een grote duowagen geen optie. Maar deze Crusi duo wel! Stokke daagde me uit om mijn favoriete hotsposts te noemen om te wandelen met de kids dus die laat ik jullie vandaag zien. De locatie hierboven komt jullie vast bekend voor!

Mijn eerste favo hotspot is toch echt wel de Efteling. We wonen er lekker dichtbij en hebben daarom ook een abonnement. Lana vindt het fantastisch en het lijkt me heerlijk om straks met mijn twee meiden dagjes uit te vieren in de Efteling.

Ik oefende alvast dat ons tweede kindje onderin zat, je kunt er eenvoudig bij. En je kindje zit stevig en geborgen. Het onderste zitje komt qua ergonomie overeen met het bovenste zitje.

Het design van de Stokke Crusi vind ik heel erg mooi en ook het rijcomfort is erg prettig. Zeker een pluspunt wanneer je met twee kindjes veilig op pad wilt gaan.

Lana zit comfortabel en haar zitting kan zowel naar voren kijkend als naar mij kijkend gezet worden. Zo kan ze de wereld vol wonderen ontdekken!

Ik kijk nu al uit naar onze gezinsuitstapjes in de Efteling.

 Hotspot twee: De Drunense Duinen.

En wat boffen wij dat wij de Drunense Duinen nog net niet in onze achtertuin hebben liggen. Een heerlijke plek om op zondag een gezinswandeling te maken. Terrasje pakken voor een lekkere koffie of lunch en weer verder met onze wandeltocht.

De wielen van de kinderwagen bewegen makkelijk over allerlei terreinen heen, waaronder bosrijke omgevingen, ideaal dus!

De Stokke Crusi met sibling seat solution is verrassend makkelijk in te klappen, wat natuurlijk ideaal is omdat het moederschap vaak al veel ‘gesjouw’ vergt. We hebben er ook een reiswieg bij voor wanneer ons tweede kindje net geboren is, zodat ze dan liggend vervoerd kan worden. Wat mij betreft is deze duowagen de oplossing voor als je twee kindjes geen groot leeftijdsverschil hebben en je ook geen hele grote hal hebt om een flinke kinderwagen in te zetten. Met deze kinderwagen pas je eenvoudig alle winkels in wat toch wel heel erg handig is. Wij zijn dolgelukkig met onze nieuwe Stokke Crusi en ik kan echt niet wachten tot we wandelingen kunnen gaan maken met ons tweede kindje erbij.

Winactie! Onder de hashtag #Stokkeonthego vind je allerlei leuke hotspots waar andere mama’s graag komen.
Als je gebruik maakt van de hashtag #stokkeonthego dan kunnen andere moeders ook jouw favo hotspot ontdekken en maak je kans op een Stokke kinderwagen en een vermelding in de hotspot e-guide! Super gave actie vind ik. Via deze link vind je hier meer informatie over.

Wat zijn jouw favoriete hotspots om te gaan wandelen met je kind(eren)? Laat het me weten bij de comments.

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

50 gedachten over “Mommy monday: Mijn favo hotspots om te wandelen”

 1. Mooie wagen vind je het alleen niet een eng idee dat je baby onder lana ligt? Gewoon een vraagje hoor…. Lijkt mij een eng idee maar zoals je weet heb ik geen ervaring hiermee dus misschien iets heel stoms wat ik nu zeg. Het ziet er wel uit als een handige wagen. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #7My Profile

 2. Wat een mooie kinderwagen! Zelf heb ik altijd al in mijn hoofd dat als ik kinderen mag krijgen, ik dolgraag een kinderwagen van Stokke wil, haha.

  Zelf heb ik dus nog geen kinderen, maar wandelen in het bos vind ik ontzettend fijn!
  Renske onlangs geplaatst…Mijn kiekjes #14My Profile

 3. Zo lekker dat jullie zo dichtbij de Efteling wonen! Ik vind het trouwens een hele mooie oplossing deze wagen. Zo is het goed te doen om met z’n drietjes op pad te gaan. Handig!
  Marion onlangs geplaatst…PlogweekplanningMy Profile

 4. Ik weet nog niet hoe dit werkt met een ‘echt’ kindje dus dat ga ik nog ervaren hoe dat voelt maar ik beval in februari en ik zal denk in als het kindje wat groter is in het voorjaar van het duo effect gebruik maken. Ik ben benieuwd hoe dat zal zijn 🙂

 5. Wij hebben ook de stokkecrusi. Zo blij met deze wandelwagen!
  Nadeel van je tweede kindje op deze manier vervoeren lijkt me dat de bagagebak nu nirt gebruikt kan worden en als 2e kindje wat ouder is, kan deze niet alles zien.

 6. Ik vind het ook zo’n mooie en praktische wagen, het is inderdaad wel jammer dat de opbergruimte dan weg is, bij mijn vorige wandelwagen had ik ook vrijwel geen opbergruimte, maar misschien kan ik kijken voor zo’n soort netje voor aan de handgrepen.

 7. Het ziet er dan misschien wel mooi uit maar ik vind dat het enige pluspunt aan die wagen. Lijkt wel of de baby als een stuk bagage vervoerd wordt. Zelf heb je amper zicht op het kindje en het uitzicht voor de baby lijkt me ook niet gezellig 🙂 Mijn oudste was 21 maanden toen de 2e geboren werd. Zij liep of mee of grotere stukken op een plankje.

 8. Ik heb juist gehoord dat veel kinderen zo’n plekje onderop zelf niet vervelend vinden. Vaak is dat meer het idee van ons als ouders. Voor kinderen is het juist een echt ‘eigen’ en ook een geborgen plekje van de kinderwagen. Bij kinderwagens waar het oudste kind onder zit (wat dan weer niet zo bij deze stokke is) vinden ze het leuk dat ze zelf in en uit de wagen kunnen stappen. Het nadeel dat het voor het kindje niet fijn is zit dus denk ik vooral in ons hoofd. Het enige wat jammer is dat je zelf geen zicht hebt op beide kinderen tijdens het lopen.

 9. Lijkt me heel handig om zo twee kjnderen in 1 te vervoeren alleen waar ik meteen aan dacht is waar laat je eventuele boodschapjes en de luiertas? Lijkt me dan dat het kindje die boven zit daar met de voetjes tegenaan zit…

 10. Ik heb nog geen idee hoe ik dat ga doen en wat dan handig is, ik heb alleen nog een paar test wandelingen gedaan, in februari ga ik het allemaal ontdekken. Ik ben zelf ook benieuwd hoe dat zal gaan, de luiertas kan gewoon aan de stang, boodschappen kunnen niet mee denk ik

 11. Leuk om te lezen, ik kom uit Frankrijk uit een grotere stad en daar is het heel gebruikelijk om duo wagens te gebruiken, zeker in de stad vaak onder elkaar en daar wordt dit ook meer verkocht. Mijn jongste zoontje sliep altijd heerlijk onderin, het is echt een soort cocon waar je kindje in kan dutten.

 12. Wat een mooie wagen, ik heb zelf de xplory van stokke, hele fijne wagen ook. Ik heb 1 kindje maar wil in de toekomst kijken hoe ik dat ga oplossen, zeker als de tweede kort na het eerste kindje komt. Dit klinkt wel handig!

 13. Echt superhandig zo’n duowagen! Wij hebben er ook eentje gehad toen mijn zoontje geboren werd. Jade was toen nog maar 1 jaar en 9 maand en samen met zo’n kleine baby is het superhandig om ze samen in een wagen te hebben. Ik had er eentje waar ze achter elkaar zaten en niet onder elkaar. Het is iets langer (soort treintje, haha) maar dan kon ik ze wel beide in de gaten houden. Voorop kon dan de oudste zitten en daarachter zat een kinderwagenbak waar eerst je jongste in kan liggen en daarna om kan bouwen tot een zitje als hij grote wordt. Ideaal! Nu is het niet meer nodig, maar wat is zoiets handig!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Autumn beauty musthavesMy Profile

 14. Het is idd wel lekker ruimtebesparend zo, maar wel een beetje naar dat de baby dan zo laag ligt en onder het andere kindje.

  Leuk idee, die wandelhotspots noemen, maar wel jammer dat je er maar 2 noemt. Meer inspiratie was leuker geweest!
  Audrey onlangs geplaatst…Over cd’s kopen en 3FM-bandjesMy Profile

 15. Hmm ik heb nu juist voor de Joolz gekozen zodat mijn kindje niet zo laag op de grond zit.
  Vind dit eerlijk gezegd echt niet prettig, alsof t kindje in het boodschappenmandje op de grond ligt ofzo.
  De Drunense Duinen zijn wel echt super om te wandelen in ieder geval.
  Om echt te wandelen zou ik zelf niet voor een pretpark kiezen 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Persoonlijk: ademnoodMy Profile

 16. Leuk om je ervaringen te lezen, zo zie je maar dat dit voor iedereen heel persoonlijk is, Ik ben ook benieuwd hoe dat gaat straks als de tweede er is 🙂

 17. Leuk! Ik wist niet dat Stokke ook zo’n modelletje had, ik heb zelf de Joolz met duo zitting, dus onderin ligt ons babymeisje en bovenin zit onze zoon. Werkt echt perfect voor ons. Denk dat het in Nederland nog wennen is voor velen om kindjes onder elkaar te zetten maar in het buitenland zie je het enorm veel, wij vinden het handig om dat je alle winkels in past en niet zo’n grote wagen hoeft mee te nemen

 18. Prachtige wagen en wat heerlijk dat je zo dichtbij de Efteling woont. Lijkt me echt super om met de tweeling naar toe te gaan; ik vind het voor ons alleen net te ver weg
  Sonja onlangs geplaatst…Budget tip; Wibra!My Profile

 19. Wij verwachten een tweeling en hebben een beetje hetzelfde “issue”. Ik vind het helemaal niks om 1 kindje onderin te leggen dus die optie viel voor mij meteen al af eigenlijk. We hebben er nog wel naar gekeken maar mijn gevoel zei steeds dat dat het niet was. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de Bugaboo Donkey Twin, deze is ook in Duo variant te krijgen en kan eventueel ook nog ingeklapt worden tot kinderwagen voor 1 kindje. Maar het is inderdaad wel een brede kinderwagen.
  Veronica onlangs geplaatst…Zoveel keusMy Profile

 20. Ik vind het een mooie kinderwagen, maar ik zou hier persoonlijk nooit voor kiezen denk ik… Mij geeft het ook een raar zicht/idee om je twee kindjes boven/onder elkaar te plaatsen. Ik zou hier helemaal niet gerust in zijn. Zoals hier boven wordt gezegd, misschien is dit gewoon het gevoel dat wij, als volwassenen, hebben en heeft een baby’tje hier niks last van… Ik hoop dat ie je bevalt wanneer numero 2 er is 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.