Dia1Ik heb al zoveel leuke spulletjes gehad voor de baby, voor Lana en ons gezin dat het me leuk leek om een video op te nemen om te laten zien wat ik allemaal al gehad heb. Ik ben echt verwend bij m’n gender reveal party, om die reden geef je zo’n feestje natuurlijk niet maar alsnog voelt het alsof je jarig bent als je dan zoveel leuks krijgt. Ik vind al die babyspulletjes en accessoires zo leuk! Ik laat vandaag dus in deze video zien wat het allemaal is en er zitten ook hele leuke cadeautips tussen voor als je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau of bijvoorbeeld naar een cadeau voor een babyshower.Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vindt jij leuke cadeaus om te krijgen of te geven als kraamcadeau? Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden, laat het me weten bij de comments. Ik wens jullie een hele fijne zondag toe.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Nieuwe spulletjes voor de baby!”

  1. Heerlijk al die babyspulletjes weer en wat ben je ook al verwend! Ik geef als kraamcadeau nu vaak een customized poster van Eef Lillemor, origineel en eigenlijk voor altijd leuk!

  2. Oh nee, alles is veel te schattig! Haha. Dat is wat ik vaak zei tijdens het kijken van deze video. Al die schattige pakjes en dingetjes, love it <3

  3. Wat leuk al die kleine kleertjes!
    En hoe toevallig. Dat blauwe jurkje met die witte hartjes heb ik een tijdje geleden van mijn broer en schoonzus gekregen voor mijn dochtertje. En laatst heb ik dat blauwe gestreepte jurkje met oranje tekst (die jij ook hebt gekregen) voor mijn dochter gekocht. Mijn dochter is trouwens nu 9 maanden.

  4. Wat een leuke dingen zeg! Mijn dochtertje is 1,5 jaar en ik ben nu inmiddels 22 weken in verwachting van weer een dochtertje. Ik ben nu aan het uitzoeken wat ik nieuw wil kopen en wat opnieuw ga gebruiken qua spulletjes. Ik ben benieuwd hoe jij dat gaat doen Kelly!
    Stippellein onlangs geplaatst…Unboxing: ouders van nu zwangerbox My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.