KC Photoblog: Dagje uit als gezin

ploggVandaag heb ik een photoblog (plog) voor jullie met een fotoverslag van een gezellige dag die wij donderdag met ons drietjes (stiekem vieren natuurlijk) hadden. Ik was genomineerd voor de Dutch Mom Blog Awards 2015 en Yannick vond het belangrijk hier ook bij te zijn omdat het een bekroning op mijn werk is, dus besloten we er gelijk een dagje uit van te maken. Amsterdam is voor ons niet naast de deur dus dan is het handig om te multitasken. Ik had eerst een meeting daar en na de awards gingen we door naar ons favo restaurant, de Ethiopiër. Vandaag zie je in dit fotoverslag hoe deze dag verliep.

Goedemorgen! Ik stond op tijd op, want ik wilde nog wat werkdingen doen en we zouden op tijd vertrekken dus zo had ik nog wat tijd over. Ik maakte het bed op en in pyjama gingen we lekker naar beneden toe om te ontbijten.

Ontbijt: Lana aan haar Brinta papje met banaan.

En ik aan de Griekse yoghurt, banaan en een soort flakes met een glas sinaasappelsap.

Terwijl Yannick opstond en Lana aankleedde en klaarmaakte, ging ik me opmaken.

Dit werd mijn outfit!

Ik nam nog even een campagne video op, op de foto zie je nog net een stukje van mijn daglicht lamp en camera. Na het filmen beantwoord ik wat mailtjes en dan zitten die dingen er mooi op.

We zouden net tijdens lunchtijd in de auto zitten dus ik bereidde een lunchpakketje voor in de auto voor.

Carselfie!

Picknicken in de auto, kan gewoon en is heel lekker! 😉

Als eerst had ik een meeting met de Pr dame van Difrax. We spraken af bij Bagels en Beans en het regende zo hard dat Yannick en Lana er gezellig bij bleven. We begonnen met een sapje. Ik had een energiesapje met bananensap, aardbeiensap, yoghurt, chiazaad en mulberry’s, vooral heel lekker.

Lana had een aardbeien-sinaasappelsapje.

De Dutch Mom blog awards werden bij de Bugaboo store gehouden, naast de Bagels&beans, ideaal met het regenachtige weer.

Campina verzorgde een heerlijke yoghurtbar.

En toen begonnen de award uitreikingen en wat vond ik dat spannend! Ik ben geëindigd op de tweede plek in de categorie ‘parenting’. Op slechts 2 stemmen na van Famme verloor ik, maar dat voelde voor mij als een grote eer, Famme is een hele grote bekende site die ik met veel plezier volg. Het feit dat ik daar mocht staan en zoveel stemmen mocht ontvangen als zelfstandig blogger tegenover een site met een volledige redactie, maakte me helemaal stil. Dankjewel allemaal voor de stemmen, zonder jullie had ik daar niet mogen staan! <3

Daarna was het tijd voor Borrels en bites, naja voor mij een alcoholvrije natuurlijk maar dat mag de pret niet drukken. Dit gekke groene monster hierboven was lekker! Als ik mijn ogen dicht deed smaakte het als een Mc Kroket, echt!

Virgin Cocktailtje!

Daarna liepen we door naar ons favoriete restaurant, de Ethiopiër. Hier moet je echt geweest zijn!

Het idee is simpel, je scheurt stukjes van het ‘brood’ af en dipt dit in de lekkere sauzen, curry’s, kikkerewten, vleesmarinades enzovoorts. Na deze schaal bestelde Yannick nog een  (kleinere) portie voor zichzelf haha. Dit is zo lekker.

Maximaal genieten, en jep je vingers en mond wordt helemaal vies, teken dat het smaakt!

Ik kocht een nieuwe badjas en die werd die dag bezorgd, ik ben er verliefd op, het printje, het zachte materiaal. Helemaal Kelly!

De badjas moest gelijk aan natuurlijk haha, daarna was het tijd om te slapen. Moe en voldaan na een gezellige dag.

En toen zat de dag er weer op, ik hoop dat je het leuk vond om met me mee te kijken. Nogmaals bedankt voor de stemmen die jullie op mij hebben uitgebracht.
Kan jij ook zo blij worden van zo iets als een nieuwe badjes, pyjama, dekentje voor op de bank of dat soort dingen? Ik wel! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

51 gedachten over “KC Photoblog: Dagje uit als gezin”

 1. Wat een heerlijke dag 🙂 ! Eigenlijk ben je dus gewoon 1e onder de categorie zelfstandig parenting blog ! Het eten ziet echt lekker uit. Ik word ook altijd blij van zo’n dingetjes, heerlijk om in of onder weg te duiken!
  Kelly onlangs geplaatst…De Kelly van vroeger: filmpjesMy Profile

 2. Heerlijk dagje als ik dat zo zie! En wat heb je veel stemmen behaald! Super. Jammer dat je niet hebt gewonnen, maar hé, je ben echt vlak achter Femme geëindigd. Een flinke prestatie! 🙂

  Dat groene monsterbroodje ziet er trouwens niet heel lekker uit, haha. Tja, wat de boer niet kent. 😉
  Renske onlangs geplaatst…Lekker geuren met ScentchipsMy Profile

 3. Wat een topprestatie om maar met 2 stemmen verschil tegenover Famme tweede plek te eindigen, mag je trots op zijn. Leuke foto’s!

 4. Leuk fotoverslag, bij die ethiopier ga ik ook regelmatig met mijn vriend eten, we zijn er ook echt gek op

 5. Stoer zeg, die tweede plek! En dat eten ziet er super lekker uit, leuk ook om het zo samen te verorberen 😉

 6. Leuke vraag! Dat ging heel goed, we hadden haar een uur voor vertrek een extra slaapje laten doen, in de auto sliep ze zowel op de heen als terugreis dus dat ging goed, zo fijn

 7. Wat grappig dat jullie van je van je werk ook lekker dagjes uit maken met het gezin. Mijn Lief heeft een geschiedeniswebsite en wij gingen gisteren ook met z’n drieën naar persmeeting in het openluchtmuseum, Anna en ik gingen tijdens het saaie gedeelte mooi het museum bekijken en daarna gingen we mee met de rondleiding.

  En jammer dat je niet hebt gewonnen! Ik had maar gestemd met 1 e-mailadres, had eigenlijk mijn anderen ook moeten gebruiken 😉
  Lilian onlangs geplaatst…Stiekem zou ik best kleuterjuf willen zijnMy Profile

 8. Die badjas is echt leuk! Gefeliciteerd trouwens met de tweede plek, eerste was natuurlijk leuker geweest maar tweede is ook al een heel groot compliment!

 9. Gefeliciteerd, leuk blog met veel leuke foto’s. Zelf is voor mij Amsterdam ook niet om de hoek maar wel een leuk dagje weg. Maar toch wel een een aanrader.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.