Mommy monday: Lana is 5 maanden! (filmpje)

Wauw afgelopen vrijdag was Lana 5 maanden, wat een leeftijd haha! Zo’n 5 maanden geleden ontmoette ik het kleine mini meisje dat al die maanden in mijn buik gezeten had. Dat meisje dat me schopjes gaf, aan het hikken was en haar aanwezigheid goed liet merken. Nu 5 maanden later ben ik mama van een prachtige meid, met een eigen willetje, die de vrolijkheid zelve uitstraalt. Een tevreden dametje met iedere dag een grote lach op haar gezicht. Mijn meisje, mijn vriendinnetje, mijn zonnestraal. Wat ben ik trots en blij. Voor deze mommy monday heb ik weer een filmpje voor jullie. Een filmpje met een kleine sneak peak naar Lana, en een filmpje waarin ik weer een update geef hoe het nu gaat, als jonge moeder zijnde van een dochter van 5 maanden.  Hoe ze mijn leven zo positief veranderde en hoe ze mij de trotste vrouw op aarde heeft gemaakt. Ben je benieuwd naar het filmpje? Klik dan op lees verder.

 Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Wat vonden jullie van het super schattige roze jurkje van Lana? En herkennen de mede mama’s zich in mijn verhaal? Dat verschil dat je zo ervaart in die eerste maanden van je kindje. Ook een vraagje aan mama’s die wel eens een draagdoek gebruiken, wat voor doek heb jij? Ik ben benieuwd naar al jullie reacties, dus laat ze me weten in de comments van dit artikel. Alvast heel erg bedankt!

Ps. Er staat weer een nieuw artikel van mij op Mommytobe: ‘Moeder zijn en tijd voor jezelf?’

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

24 reacties

 • Kimberley
  17 maart 2014

  5 maanden alweer, gefeliciteerd!
  Kimberley onlangs geplaatst…MijnBreinTV – Wanneer is een politicus betrouwbaar?My Profile

 • Bibian
  17 maart 2014

  Wat gaat het hard, 5 maanden alweer joh! Ik heb een draagzak geprobeerd maar dat vond ik niet zo fijn. Een draagdoek lijkt me wel heel fijn alleen heb ik daar geen ervaring mee! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Een kijkje in het leven van… Bibian #8My Profile

 • Healthy Mommy
  17 maart 2014

  Time flies.. 5 maanden! Wat grappig.. Net daarvoor begon ik je te volgen. Toen ik zelf een paar weken wist zwanger te zijn. De tijd vliegt écht voorbij. Hallelujah.
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…LuiertasMy Profile

 • Dita
  17 maart 2014

  Jee wat gaat de tijd snel!
  Dita onlangs geplaatst…Ooglook met Sleek Oh So Special paletteMy Profile

 • Marion
  17 maart 2014

  Wat moet dat bijzonder zijn…… Die ontwikkeling van je kind. Ik ben zelf bewust geen moeder, maar dit ga ik dus nooit mee maken. Wel even een momentje van besef dit. Pffff.
  Vind het heel mooi om je te zien/horen praten over Lana. Lief! Geniet ervan meis, want ja, time flies!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornisgerelateerde gedachtekronkelsMy Profile

 • Barbara
  17 maart 2014

  Wat gaat de tijd snel, zeg. Al bijna een half jaar!
  Barbara onlangs geplaatst…Food: Banana Split speltpannenkoeken receptMy Profile

 • Mariska
  17 maart 2014

  Wauw wat gaat dat toch snel. Vind je een geweldige moeder 😀
  Mariska onlangs geplaatst…InternetdatenMy Profile

 • Sophie
  17 maart 2014

  Wauw, wat gaat de tijd snel! Gefeliciteerd en geniet er nog zo hard mogelijk van, hihi 🙂
  Sophie onlangs geplaatst…Photodiary #11My Profile

 • Koalabeautymama
  17 maart 2014

  5 maanden! wat een schattig jurkje zeg 😀
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Koala-mommy to be: Week 13 van mijn zwangerschapMy Profile

 • PSnim
  17 maart 2014

  Gaat zeker hard met zo’n kleine erbij! Leuk jurkje heeft Lana aan hoor.
  Wat betreft het dragen; Ik heb vanaf het begin gedragen met doek, ik heb een rekbare doek (van babylonia de tricot slen) en een geweven doek(van little frog). Persoonlijk vind ik de rekbare het prettigst alleen hoe zwaarder je kindje word hoe meer hij rekt en dus met lange afstanden steeds verder zakt zegmaar.
  Het knopen vond ik ook lastig maar ik heb toen op youtube enorm veel filmpjes gekeken en heb zo mijn favorite knoop gevonden! Gewoon wat oefenen en dan heb je het wel door.
  Volgens mij bestaat er ook zoiets als draagconsulten, dan komt er iemand je helpen met verschillende knooptechnieken en die heeft dan ook verschillende draagdoeken die je kunt testen…
  Hopelijk heb je hier wat aan?

 • Manon
  17 maart 2014

  Aaah dat jurkje, zo schattig <3! Ik vind het leuk om je verhaal te horen als mama van een kleine baby ^^
  Manon onlangs geplaatst…Een kijkje in het leven van… Bibian #8My Profile

 • Susanne
  17 maart 2014

  Wat ik zo leuk vind is wanneer jij over het mama-zijn of Lana gaat praten je zo gaat stralen! Ik vind het erg leuk dat je je lezers overal zo bij betrekt wat betreft toen de zwangerschap en nu het mama zijn. Super leuk!
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Hartige cake met kaas en uiMy Profile

 • Sophie
  17 maart 2014

  Hoihoi,
  een draagdoek uitproberen kan zeker wel! Kijk maar eens op http://www.babybij.nl Succes!

 • Geertje
  17 maart 2014

  Leuk filmpje. Van mijn meiden wel herkenbaar die eerste maanden dat ze zo snel dingen leren en veranderen. Nu gaat dat allemaal niet zo snel meer hier, maar er zijn wel momenten dat het ineens opvalt dat ze groter zijn geworden enzo. En dat roze jurkje… heerlijk popperig! Fijn he om ze zo lekker op te tutten!
  Geertje onlangs geplaatst…Ik Ben Twee En Zeg Nee…My Profile

 • Anouk
  17 maart 2014

  Wat een lief jurkje!! Een lekker meisjesmeisje, super schattig! Het lijkt me leuk om over een tijdje te zien wat je allemaal mee neemt als je met lana op stap gaat, of dat andere dingen zijn dan eerst. Want je hebt al een keer een what’s in my bag gemaakt met alle spulletjes maar ben eigenlijk wel benieuwd of dat veranderd als ze ouder word
  Anouk onlangs geplaatst…SchommelMy Profile

 • Linda
  17 maart 2014

  Fijn dat het zo goed gaat! Het lijkt me echt gaaf om te kunnen zien hoe je kindje steeds blijft groeien en ontwikkelen. Je straalt helemaal als je over Lana vertelt, heel leuk 🙂
  Linda onlangs geplaatst…TAG | 50 random factsMy Profile

 • Nicole
  17 maart 2014

  Gefeliciteerd met Lana!
  Super leuk jurkje en echt geweldig mooi om je erover te horen praten 😀
  Nicole onlangs geplaatst…Meisje eigenwijsje – geschreven door papaMy Profile

 • Rianca
  17 maart 2014

  Wat een poppetje heb je toch. 🙂 Vijf maanden alweer, kan me nog zo goed herinneren dat je bekend maakten dat je zwanger was. Heerlijk kletsfilmpje en je straalt van geluk.
  Rianca onlangs geplaatst…Last friday!My Profile

 • Jess
  17 maart 2014

  Wat een mijlpaal weer. Ik heb de eerste maanden een rekbare draagdoek gebruikt van tricot-slen. Was wel een fijn ding maar ik moet eerlijk bekennen dat ik niet echt een draagmama ben. Dat jurkje is inderdaad te cute. Niet goed voor mijn klapperende eierstokken haha 😉
  Jess onlangs geplaatst…Instagram diary #19My Profile

 • Jennifer
  17 maart 2014

  Haha, lekker toch die roze jurkjes. Mijn zusje is begin deze maand alweer 9 geworden, maar ik weet nog heel goed toen ze geboren werd, dat mijn moeder haar wat stoer kleedde en dat ik juist dat roze leuker vond. Nu is mijn zusje een hele stoere meid die zelf uitkiest wat ze wil .. ongeveer wat haar grote zus ook leuk vind, tot ergernis van mijn moeder haha. Ik weet nog wel dat ik vroeger bijvoorbeeld een spijkerbroek met zo’n fleecetrui aankreeg van mijn moeder. Oh verschrikkelijk als ik die foto’s zie want daar lijk ik af en toe wel een jongetje. Nee .. baby’s die nog weinig uiterlijke kenmerken hebben waaraan je kunt zien dat ze een meisje of jongetje zijn (ze hebben immers allemaal nog kort of geen haar) vind ik dat je die best wel lekker roze kunt kleden hoor! 😉
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 3My Profile

 • Vanessa
  17 maart 2014

  Wow, 5 maanden al! Wat gaat de tijd snel… Net daarom moet je genieten van ieder moment want de ontwikkeling gaat snel.
  Vanessa onlangs geplaatst…Win een body lotion patchouli van Kneipp!My Profile

 • Lori
  17 maart 2014

  Gaat snel hè de tijd. Zooo cliché!
  Lori onlangs geplaatst…Het verschil tussen Een & Twee (is meer dan één..) – IntroMy Profile

 • Eline
  18 maart 2014

  amai, dat gaat toch snel he!
  Eline onlangs geplaatst…Fashionatta op locatie II – maart 2014My Profile

 • Hannah
  18 maart 2014

  Wat heerlijk om te kijken naar zo’n trotse, gelukkige mama! 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Happy Challenge | DankbaarheidMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.