Personal update zondag 16 maart

Zondag 16 maart, ik had weer zin om een personal update te delen. Een soort personal update waarin ik wat dingen met jullie bespreek. Onder andere hoe het nu met me gaat , wat leuke nieuwtjes en ik eindig met een dankbaarheidslijstje.  Af en toe is het fijn om even met jullie bij te kletsen.

Met mijn gezondheid gaat het gelukkig langzaam wat beter. Ik heb geen huiduitslag meer, ik gebruik dus ook geen prednison meer . Ik moest met de schildklier medicatie stoppen omdat het vermoeden bestond dat ik daar allergisch voor was. Nu is het de vraag of mijn schildklier zonder medicatie het zelf verder kan redden, of dat ik toch weer passende medicatie nodig heb. De ene variant van een schildklieraandoening komt na de zwangerschap op en verdwijnt na een tijdje, en een andere variant is blijvend. Nu maar duimen dat ik de verdwijnende variant hebt. Ik ervaar nog wel de nasleep die nog een snelle hartslag in rust geeft op bepaalde momenten (het opgejaagde gevoel en een rust hartslag van rond de 110) en ook heb ik nog last van vermoeidheidsklachten. Verder voel ik me al wat beter , heb ik dagen waarop ik veel meer kan doen en merk ik ook dat ik beter in mijn vel ga zitten. 

Vooral dat laatste is belangrijk voor me, want als je je beter in je vel zit genees je lichamelijk ook veel beter. Ik heb weer wat meer kunnen ondernemen waardoor ik meer positieve energie krijg en dat doet me goed. Ik ben niet meer oververmoeid na het doen van wat boodschapjes, iets wat 1,5 week terug nog wel aan de orde was. Ik moet nog steeds niet te hard van stapel lopen en drukke lange dagen zijn nog wel teveel. Dan moet ik mezelf terugfluiten en wat rust nemen. Al met al ben ik alleen maar blij dat het genezen goed gaat.

Verder wordt momenteel de lay-out van de site achter de schermen flink onder handen genomen. Ik begin me steeds meer te storen aan deze lay-out. Zo werken er een aantal functies niet meer en is het echt tijd voor wat nieuws. By-Nouk heb ik ingehuurd om mijn lay-out helemaal te vernieuwen. Dit heeft wel wat tijd nodig dus binnenkort hoop ik deze nieuwe mooie frisse lay-out te lanceren voor jullie (wellicht met winactie?! hihi). 

Zoals jullie ook wel merken ben ik veel meer met voeding bezig, ik ben namelijk lekkere recepten aan het uitproberen, van alles aan het bakken en ook begonnen met het bakken van brood. Dat gaan jullie ook allemaal terug zien op de site vol lekkere recepten en meer, to be continued dus haha. Ik heb met het koken en bakken er een hele leuke hobby bij!

Als we dan toch in de positieve flow zitten, mijn vriend heeft een nieuwe baan gevonden! In ons filmpje samen vertelde hij al dat hij bij de politie onder contract zit en op zoek is naar een nieuwe uitdaging, die heeft hij gevonden, in de logistiek! Daar zijn we onwijs blij mee, en stiekem ben ik onwijs trots dat hij zo snel een nieuwe baan gevonden heeft.

Vandaag ben ik dankbaar voor…

 • Mijn gezondheid die langzaam een stuk beter wordt! Die stijgende lijn is heel erg fijn!
 • Vriendlief die een nieuwe baan en uitdaging heeft.
 • Dat ik begonnen ben met zelf brood bakken, wat is dat leuk zeg!
 • Dat een instagram volger zo lief was dat ze mij haar broodbak machine die ze al lang niet gebruikt heeft wilt geven.
 • Dat het goed gaat met mijn marktplaats winkel haha!
 • De leuke plannen die ik in mijn hoofd heb voor de website.
 • Lieve Lana, mijn grootste zonnestraaltje
 • Jullie, mijn lieve bezoekers, ik kom daar vaak op terug maar jullie verdienen het, dank jullie wel voor het bezoeken van mijn site, jullie zijn toppers! Ook de bezoekers die comments achterlaten, ik lees ze allemaal met zoveel plezier.

Waar ben jij vandaag dankbaar voor? Laat het me weten in de comments van deze update.

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

 • Marije - BakingBeautyNL
  16 maart 2014

  Fijn dat je steeds beter in je vel zit. Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe lay-out! Spannend!
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Appeltaartrolletjes: een hippe & snelle variant op appeltaartMy Profile

 • Hannah
  16 maart 2014

  Fijn dat het weer wat beter met je gaat! Ik hoop dat je snel helemaal opknapt! 🙂

  Ik ben dankbaar voor een relax pyjama/school/blog-dagje, was ik aan toe na een drukke week!
  Hannah onlangs geplaatst…Photo Diary #5My Profile

 • todayslife
  16 maart 2014

  zelfgebakken brood smaakt zoooo lekker!
  todayslife onlangs geplaatst…16 Maart 2014 – Lente outfitsMy Profile

 • Marion
  16 maart 2014

  Gefeliciteerd met de nieuwe job van vriendlief! Fijn voor jullie allebei! Fijn ook dat het met je gezondheid de goede kant op gaat!
  Marion onlangs geplaatst…Een nieuw beginMy Profile

 • Sylvia
  16 maart 2014

  Wat fijn dat je gezondheid de goede kant opgaat! Ben benieuwd naar de nieuwe lay-out en gefeliciteerd met de nieuwe baan van je vriend 🙂
  Sylvia onlangs geplaatst…Maastricht, werk & vakantieplannenMy Profile

 • Rowan
  16 maart 2014

  Wat super dat je vriend al een nieuwe baan heeft, gefeliciteerd!

 • Betty
  16 maart 2014

  Wat leuk, zo’n updatepost! Fijn om te lezen dat het goed met je gaat! Het is mooi weer, dus dat helpt vast ook mee! Fijne volgende week, meis! Hopelijk gaat de stijgende lijn in je gezondheid dan flink door!
  Betty onlangs geplaatst…De combinatietest, waarom wel/niet?My Profile

 • Marloes
  16 maart 2014

  Leuk om te lezen, en fijn dat het beter gaat met je gezondheid. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe layout!
  Marloes onlangs geplaatst…Look Inspired By Margot Robbie ‘The Oscars 2014′My Profile

 • Mamoesjka
  16 maart 2014

  Heel fijn dat je vriend een nieuwe baan heeft gevonden! Mijn schildklier was na beide zwangerschappen niet in orde maar werkt inmiddels weer zoals het hoort. Mijn moeder en zusje slikken wel schildklier medicijnen dus ik kan in de toekomst ook nog “pech” verwachten. Hopelijk ben je snel weer hellemaal de oude 🙂
  Mamoesjka onlangs geplaatst…Ikea keukentje!! (winactie)My Profile

 • Mariska
  16 maart 2014

  Wat fijn dat het nu wat beter gaat! Vaak merk ik als ik positief blijf hoe beter gaat. Maar jij bent zowiezo wel positief! 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Dagelijks make up routineMy Profile

 • Bibi
  16 maart 2014

  Broodbakken kan ook heel goed zonder broodbakmachine wist je dat! Heerlijk dat je in een positive flow zit! Tipje, “heeft wilt geven” is dat niet heeft willen geven? Fijne sunny sunday!

 • Healthy Mommy
  16 maart 2014

  Oh wij bakken ook zelf brood. Ruikt heerlijk en is zo lekker. Ben benieuwd naar de lay out!
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…33 weken zwangerMy Profile

 • Chantal
  16 maart 2014

  Hoi Kelly,
  Ik lees je site nu een paar maanden en voel me er helemaal in thuis.
  Echt heel erg leuk om allerlei dingen van je te lezen op de site. Zeker momymonday vind ik geweldig.
  Zijn zelf ook bezig om een kindje te mogen krijgen en dit maakt mij soms erg onzeker. Ben 24 jaar en mijn vriend 28 herken veel dingen vanuit je artikelen en dit steunt me heel erg.
  Bedankt daarvoor ik blijf je site lekker volgen.
  Liefs Chantal

 • Gwen
  16 maart 2014

  Wat heerlijk, zo’n positief gevoel! Ben benieuwd naar je nieuwe lay-out strakjes. Ik ben zelf bijna over naar mijn nieuwe lay-out, hier en daar nog puntjes op de i ah zetten. Er gaat stiekem meer tijd in zitten dan ik dacht haha!
  Gwen onlangs geplaatst…Polaroids + winactieMy Profile

 • Dita
  16 maart 2014

  Wat een fijn lijstje 🙂
  Dita onlangs geplaatst…DIY: Pickwick theedoosMy Profile

 • Jess
  16 maart 2014

  Wat fijn dat het de goede kant op lijkt te gaan met je gezondheid? Verder een mooi lijstje om dankbaar voor te zijn.
  Jess onlangs geplaatst…Zo NaïfMy Profile

 • Manon
  16 maart 2014

  Wat fijn dat het al stukken beter gaat met je gezondheid. Ben echt heel benieuwd naar je nieuwe lay-out, by Nouk maakt mooie dingetjes :)!
  Manon onlangs geplaatst…GELEZEN: Een Weeffout In Onze Sterren – John GreenMy Profile

 • Yara
  16 maart 2014

  Aaah Kel, wat een heerlijke positieve blogpost. Daar hou ik van <3 Ik ben echt ontzettend blij dat het nu veel beter met je gaat! X
  Yara onlangs geplaatst…OUTFIT / All blackMy Profile

 • Cindy
  16 maart 2014

  Fijn dat het beter met je gaat, vervelend van die mogelijke allergie 🙁 Gefeliciteerd met de nieuwe baan van je vriend!
  Cindy onlangs geplaatst…Goed voor deze lente: drink water!My Profile

 • Maaike
  16 maart 2014

  Wat een fijn positief nieuws allemaal! En hoe goed dat je vriend nu al een baan heeft!

  X
  Maaike onlangs geplaatst…My Februari LovesMy Profile

 • Linda
  16 maart 2014

  Wat fijn dat het beter met jou gaat én dat Yannick een nieuwe baan heeft gevonden (zeker in deze tijd)! Ik hoop dat hij het heel erg naar zijn zin heeft! 🙂
  Linda onlangs geplaatst…TAG | 50 random factsMy Profile

 • Sandra
  17 maart 2014

  Fijn on te lezen dat het weer beter gaat met jegezondheid!

 • Dagmar
  17 maart 2014

  Wauw wat een mooie update, zo fijn om te lezen en wat goed van je vriend en zijn baan! En dat het met je gezondheid langzamerhand beter gaat <3 En Lana groeit zo snel! Stop de tijd <3 Wat gaat het hard, maar geniet van elke dag vol kansen lieverd! Je doet het super en knap hoe je het allemaal combineert Xx
  Dagmar onlangs geplaatst…PERSONAL / What’s in my bagMy Profile

 • Jennifer
  17 maart 2014

  Wat vliegt de tijd als je ziet hoe groot Lana al geworden is, keep on the good work with your blog! Geniet wat elke dag je brengt ondanks alle gezondheid tegenslagen die het leven kan hebben.
  Groetjes Jennifer

 • Nicole
  17 maart 2014

  Fijn dat t beter gaat met de gezondheid en gefeliciteerd met de nieuwe baan van je vriend!
  Super nieuws!
  Nicole onlangs geplaatst…Meisje eigenwijsje – geschreven door papaMy Profile

 • lifestyle-fabriek
  17 maart 2014

  Fijn dat alles zo goed gaat, als je je goed voelt lijkt ook alsof alles ineens goed gaat, en dat is geen kwestie van geluk maar van verdienen. Net zoals met je bezoekers, je verdient het, je site is zo leuk, en hij wordt, vind ik, steeds leuker!
  lifestyle-fabriek onlangs geplaatst…STYLING FABRIEK: WAT DRAAG JIJ MORGEN?My Profile

 • Saskia
  18 maart 2014

  Wat fijn dat het wat beter met je gaat! Ik vind dat je een leuke blog hebt, kijk er wel elke dag even op! Bedankt voor de inspiratie en motivatie die je me geeft 🙂 Xx
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn verjaardagscadeaus!My Profile

 • Sharrel
  20 maart 2014

  Gelukkig gaat het beter. En wat leuk dat je je eigen brood maakt! Ik vind dat zo veel lekkerder. Vooral zelfgemaakt brood met zongedroogde tomaten.

  x
  Sharrel onlangs geplaatst…Conceptontwikkeling.My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.