Mommy monday : Filmpje ; What’s in my diaperbag

 

Vandaag weer een mommy monday video waarin ik jullie een kijkje geef in mijn luiertas. Een onmisbare tas met alles wat je als mama nodig hebt.

Een vraagje aan de mede-mama’s, wat nemen jullie zo al mee in de luiertas, of wat voor onmisbaar product heb ik er nog niet inzitten wat je wel zou aanraden? Ook voor de niet-mama’s of mama-to-be dames, wat vinden jullie van dit soort filmpjes? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Abonneer je op mijn youtube kanaal.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

17 gedachten over “Mommy monday : Filmpje ; What’s in my diaperbag”

 1. Dat knisper cupcakeje gebruik ik nog! Ideaal om een ronddraaiende dreumes af te leiden tijdens het verschonen 😉 Wat ik zelf ook altijd mee had was een hydrofiele doek, handig om haar erop te leggen als ik moest verschonen in een restaurant of de Ikea ofzo (die vieze luiermatrasjes daar vond ik niks haha). Vraagje trouwens, wat is de reden dat je onderweg alleen een flesje wilt geven? Misschien een beetje persoonlijke vraag, maar ik stel ‘m toch 😉 Ik vond het echt mega-ideaal om over de boobs tevoorschijn te kunnen halen 🙂 En moest lachen om je laatste zin, als je langer weggaat dat je dan meerdere flesjes meenemen, maar uhmm … Ga je dan niet kapot vd pijn in je borsten? Ik was altijd dolblij dat Olivia na een uur of 4 weer wilde drinken, ik knpate 😉

 2. Dat knisper cupcakeje gebruik ik nog! Ideaal om een ronddraaiende dreumes af te leiden tijdens het verschonen 😉 Wat ik zelf ook altijd mee had was een hydrofiele doek, handig om haar erop te leggen als ik moest verschonen in een restaurant of de Ikea ofzo (die vieze luiermatrasjes daar vond ik niks haha). En die ‘envelop’ uit de luiertas zelf vond ik zo plakkerig met dat plastice laagje, dus hoppa hydrodoek erover. Oh en toen ze nog klein was, tot aan 5 maanden ofzo denk ik, had ik altijd een wikkeldoek mee, voorals het koud was opeens. Vraagje trouwens, wat is de reden dat je onderweg alleen een flesje wilt geven? Misschien een beetje persoonlijke vraag, maar ik stel ‘m toch 😉 Ik vond het echt mega-ideaal om over de boobs tevoorschijn te kunnen halen 🙂 En moest lachen om je laatste zin, als je langer weggaat dat je dan meerdere flesjes meenemen, maar uhmm … Ga je dan niet kapot vd pijn in je borsten? Ik was altijd dolblij dat Olivia na een uur of 4 weer wilde drinken, ik knpate 😉

 3. Dat knisper cupcakeje gebruik ik nog! Ideaal om een ronddraaiende dreumes af te leiden tijdens het verschonen 😉 Wat ik zelf ook altijd mee had was een hydrofiele doek, handig om haar erop te leggen als ik moest verschonen in een restaurant of de Ikea ofzo (die vieze luiermatrasjes daar vond ik niks haha). En die ‘envelop’ uit de luiertas zelf vond ik zo plakkerig met dat plastice laagje, dus hoppa hydrodoek erover. Oh en toen ze nog klein was, tot aan 5 maanden ofzo denk ik, had ik altijd een wikkeldoek mee, voor als het koud was opeens. Vraagje trouwens, wat is de reden dat je onderweg alleen een flesje wilt geven? Misschien een beetje persoonlijke vraag, maar ik stel ‘m toch 😉 Ik vond het echt mega-ideaal om over de boobs tevoorschijn te kunnen halen 🙂 En moest lachen om je laatste zin, als je langer weggaat dat je dan meerdere flesjes meenemen, maar uhmm … Ga je dan niet kapot vd pijn in je borsten? Ik was altijd dolblij dat Olivia na een uur of 4 weer wilde drinken, ik knapte dan 😉

 4. Oeps, dat was dus een vastlopende browser 😉 Die eerste twee kunnen eruit (die waren nog niet klaar), maar dat kan ik zelf niet verwijderen volgens mij.

 5. Leuk filmpje Kelly! Leuk om te zien wat je mee neemt in je luiertas.
  Mag ik vragen waar jij je lipstick weg hebt? WElke kleur en merk enzo? x

 6. Wat een gave luiertas! Groot gelijk dat je niet óók nog een handtas mee gaat sjouwen, doe ik ook niet. Wat ik nog mis (of wat ik zelf wel altijd bij me heb) is een paracetamol zetpilletje. Zo’n kleintje kan zomaar ineens koorts krijgen, dan vind ik het fijn om daar iets voor bij te hebben. Omdat mijn zoontje een paar keer een koortsstuip heeft gehad (=niet leuk om mee te maken) heb ik ook altijd een tubetje diazepam bij me. Maar dat krijg je alleen op recept als het nodig is dus.

  Het valt ook mij op dat je als je de deur uit gaat gekolfde melk geeft. Ik vond het voordeel van bv juist dat je overal kon gaan zitten, geen gesjouw met flesjes, altijd genoeg melk bij je. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk….

  En heb je nu wel n reserve rompertje en broekje, maar geen reserve truitje?

 7. Leuk om allemaal te zien! Die mini verpakking Zwitsal doekjes lijken mij ideaal, heb ze in de winkel nog niet gezien. Zelf nam ik ook altijd nog plastic zakjes mee om evt vieze kleertjes of iets in te doen. Als ik op stap ging met Senna kolfde ik ook altijd af. Tenzij ik bijvoorbeeld naar vrienden of fam ging. Ik vond het gewoon niet nodig om bv in een restaurant de borst te geven. En ideaal indd dat afgekolfde voeding niet opgewarmd hoeft te worden.

 8. Leuk om te zien wat je allemaal mee ‘sleept’. Ik kan geen tips geven, moet het zelf allemaal nog gaan meemaken straks, maar wil je wel zeggen dat ik het niet zo vreemd vind dat je voor onderweg afkolft. Lijkt mij een stuk makkelijker en minder gedoe met een rustig plekje vinden waar je borstvoeding kan geven zonder al te veel pottekijkers.

 9. Leuk filmpje! Er zit een hoop in je tas, maar als ik je nog een tip mag geven zou ik als ik jou was ook een schoon shirtje in je tas stoppen 🙂 Kinderen zitten soms tot hun rug toe vol met poep, dus dan is niet alleen het rompertje vies, maar natuurlijk ook het shirtje! Gelukkig gebeurt dit niet dagelijks natuurlijk, maar als het wel een keertje gebeurd dan ben je wel voorbereid 😉 Verder zijn al die mini’s natuurlijk super handig voor in een tas. Hoef je niet met al die grote verpakkingen te sjouwen! En ik ben ook wel benieuwd naar je lippenstift trouwens 🙂 Welke is dit?

 10. Hoi hoi,

  Mag ik vragen waar jullie die knisper cupcake vandaan hebben? Die is zooo leuk. Wil hem graag kopen voor een heel lief prinsesje. Groetjes

 11. Dat ik deze nog niet gezien had! Erg leuk filmpje! En leerzaam, vooral de handalcohol en manicureset. Had ik niet aan gedacht..

 12. Pingback: Mama lifestyle blog | Mommy monday: Wat zit er in mijn lief luiertas? 9 maanden editie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.