Let’s get personal, who are you?

 

Lieve bloglezers en lezeressen, vandaag een ander soort blogje dan normaal gesproken, waarom? Ik wil weten wie jullie zijn!. Inmiddels heb ik een ruim bezoekerspubliek opgebouwd, daar ben ik ontzettend blij mee en trots op, en ik ben erg dankbaar dat jullie dagelijks de tijd nemen om een kijkje te nemen op mijn plekje op internet, op mijn blog. Dat jullie tijd en moeite steken in het lezen van artikelen, het kijken van filmpjes, het reageren in de comments, dat maakt me heel trots. Ik deel ontzettend veel van mijn leven met jullie, voor mij is mijn blog een heerlijke uitlaatklep, maar ik ben juist ook heel benieuwd wie jij bent! Wat jou op deze blog brengt, en wat jij zelf doet in het dagelijks leven. Ben je zelf ook blogger? Of lees je vooral graag de blogs van anderen? Ik heb een vragenlijstje gemaakt dat je mag overnemen en mag beantwoorden in de comments. Want ik ben wel heel nieuwsgierig naar de lieverds die de moeite nemen om bij mij een kijkje te nemen dagelijks of zelfs af en toe.

1. Wat is je naam en hoe oud ben je?

2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?) 

3. Wat doe je in het dagelijks leven? 

4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog? 

5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web? 

6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog? 

Ik hoop dat ik ook op deze manier kennis met jullie mag maken, net zoals jullie een kijkje in mijn leven krijgen via deze blog. Brandt daarom vooral los in de comments, alles wat je nog meer wilt delen als wat je met het vragenlijstje kunt beantwoorden, mag je ook allemaal delen. I want to know you all!

Liefs Kelly

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

33 gedachten over “Let’s get personal, who are you?”

 1. Hi Kelly! Wat leuk dat je ‘ons’ beter wilt leren kennen.
  Ik ben Robin en ik ben 15 jaartjes jong. Ik woon in Nederland, in het zuiden. Met mijn 15 jaar zit ik natuurlijk nog op school, in 3VWO, dus dat is waar ik in het dagelijkse leven vooral mee bezig ben, maar verder ga ik ook graag winkelen, lak ik mijn nagels, lees ik een boek, etc.
  Ik bezoek je blog graag omdat je met zoveel (mama-)liefde schrijft, ik heb je blog leren kennen dankzij je ‘ik ben zwanger’-artikel en sindsdien lees ik elke dag je artikelen. Je weet dingen echt over te brengen met de manier waarop je schrijft. Naast jou bezoek ik eigenlijk voornamelijk beautyblogs, maar jou lifestyleartikelen trekken mijn aandacht. En de gezonde leefstijl spreekt mij altijd heel erg aan!
  Ik blog zelf op http://myawesomelifeasrobin.blogspot.nl/ , voornamelijk over beauty. Maar ik probeer ook regelmatig fashion en lifestyle voorbij te laten komen.
  Eerlijk gezegd heb ik niks negatiefs te melden, je doet het top!
  Liefs xx

 2. Hoi!

  Ik ben Rianca, 22 jaar oud en woon in Noord-Holland (Hoorn) Zoek maar op! Dan kom je erachter dat het een leuk VOC stadje is dicht bij Amsterdam. In het dagelijks leven ben ik een studente criminologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ja ik reis drie dagen in de week 4 uur per dag met de trein om te kunnen studeren. Gelukkig gaan we volgend jaar verhuizen als het goed is richting het zuiden. Vriendje studeert namelijk ook in Delft .

  Ik neem elke dag even een kijkje op Kellycaresse omdat ik je zo spontaan over vind komen en hou van je leuke mama blogjes en de blogs over gezond eten. 🙂 Ik vind je gewoon heel lief ovekomen en dan ben ik al snel verkocht.
  Ik heb zelf ook al 2 jaar een plekje op het wereld wijde web. Mijn blog is persoonlijk en je komt er eigenlijk van alles tegen. Maar vooral gewoon heel veel positiviteit. En wat feedback? Soms misschien even wat beter controleren op spelling, want soms staan er best wel wat foutjes in artikels, maar meer kan ik ook echt niet bedenken. 🙂

  Ga zo door en deel vooral al je kennis over alles wat je leuk vindt. 🙂

 3. 1. Wat is je naam en hoe oud ben je? Ik ben Janneke & 30!

  2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?) Ik woon in Limburg, in het knusse Maastricht.

  3. Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben (stress) counselor, bijna afgestudeerd gewichtsconsulent en blogger.

  4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog? Ik vind jouw blog lekker fris, leuke onderwerpen en interessante info!

  5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web? Ik schrijf een eigen blog op http://www.dieetenzo.com. Alles over een positieve en goede relatie met je lijf, diëten, afvallen en alles wat daarbij komt kijken!

  6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog? Oeh das een lastige! Ik heb vooral interesse in lifestyle nieuws en onderwerpen die aansluiten bij voeding en lifestyle.

  Leuk vragenlijstje! ciao! Janneke

 4. 1. Wat is je naam en hoe oud ben je?

  Kimberly en ik ben gisteren 22 jaar geworden!

  2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?)

  Noord Brabant, vlak bij de Efteling 😉

  3. Wat doe je in het dagelijks leven?

  Ik studeer International Media & Entertainment Management, ben aan het afstuderen en werk ondertussen bij de Efteling (Evenementen).

  4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog?

  Ik ken je via Styleguide.nl volgens mij en ik vind het leuk omdat het best persoonlijk is, je zwanger was en nu een kindje hebt (wat ik heel leuk vind om te lezen!) en je hebt leuke gezonde recepten.

  5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web?

  Nou ja ik ben er mee bezig, Kimbahli.wordpress.nl maar er staat maar 1 artikel op:p komt ooit nog

  6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog?

  Hmmm…. Weet het niet zo goed maar ik vind altijd dingen die je niet zelf maakt minder leuk mo naar te kijken, dus ‘inspiratie’ posts ofzo vnid ik nooit leuk!

 5. 1. Ik heet Naomi en ik ben 19 jaar!
  2. Ik woon in Overijssel (Zwolle).
  3. Op dit moment werk ik bij een wasserette, niet echt leuk werk maar het is tijdelijk! Hier ben ik eigenlijk de hele dag mee bezig en verder ben ik veel bij mijn vriend en bezig met mijn blog!
  4. Ik kom regelmatig omdat ik de afwisseling op je blog zo leuk vind en je komt ook over als een heel positief en gezellig iemand en dat vind ik heel leuk aan je blog!
  5. Ja ik heb zelf ook een blog, ik schrijf eigenlijk over beauty en (uiterlijke) verzorging! Ik ben er zelf gek op en vind het heel leuk om over te schrijven. En er komen ook af en toe wat persoonlijke dingen online!
  6. Eigenlijk lees ik elk artikel op je blog, en nu je ook filmpjes opneemt word het nog leuker! Ik kan nu eigenlijk geen tips bedenken maar anders zou ik het zeker melden!

  Leuk artikel en ook leuk om de vraagjes in te vullen! 🙂

 6. Ola! Sylvia, 23 jaar. Geboren in Waalwijk, opgegroeid in Drunen en nu alweer bijna vier jaar woonachtig in Tilburg. Ik ben studente Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University, werk daar doordeweeks twee dagen als studentredacteur bij het universiteitsblad, in het weekend als bakkershulpje bij de Emté in Drunen en daarnaast als freelance copywriter & tekstcorrector.

  Ik neem regelmatig een kijkje op je site vanwege je fijne schrijfstijl en leuke persoonlijke stukjes. Zelf blog ik op http://sylviakuijsten.com over het studentenleven, mijn schrijfwerk en alles wat er toevallig op mijn pad komt.

  De stukjes op je site die ik oversla zijn de beauty- en fashion gerelateerde blogjes. Ook filmpjes kijk ik eigenlijk nooit, maar dat doe ik op geen enkele blog. Ik lees liever je persoonlijke blogs (zowel de diaries als stukjes over het moederschap) en af en toe een voedingsblogje 🙂

 7. Haaaaai! Mijn naam is Suzanne en ik ben 24 lentes jong! Ik woon in het hoge noorden! En in het dagelijks leven ben ik een fanatiek blogster, werk ik, volg ik een studie en geniet ik van alle mooie dingen in het leven. Ik kom zeer regelmatig een kijkje nemen op KellyCaresse.nl omdat jij mijn vriendinnetje bent en ik je artikelen graag lees. Stiekem ben ik zo ook weer meer van jou op de hoogte haha. Mijn plekje op het internet is natuurlijk http://www.mypaperblank.com een lifestyleblog en ik ben sinds kort ook lekker aan het vloggen geslagen. nr. 6 krijg je regelmatig haha. Dikke kus!

 8. Dag Kelly,
  Hieronder mijn antwoorden. Leuk dat je ons wil leren kennen 🙂
  1. Wat is je naam en hoe oud ben je?
  Ik ben Lien en afgelopen maandag 27 geworden. Brr, wat gaat de tijd snel!

  2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?)
  Ik woon ik West-Vlaanderen, in België.

  3. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik werk normaal als bediende/secretaresse in een landmeterskantoor, maar ben momenteel in zwangerschapsverlof tot eind april 2014. Zalig genieten van mijn gezinnetje 🙂

  4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog?
  Ik heb je blog en instagram enkele maanden geleden ontdekt, en toen waren we tegelijk zwanger. Daardoor voelde ik me natuurlijk verbonden en sindsdien volg ik je blog trouw. Mijn zoontje Daan is op 24 oktober geboren en is dus zowat even oud als jouw dochtertje. Daan heeft trouwens ook een grote broer Lars die nu 2,5 jaar is.

  5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web?
  Ja hoor, je kan alles over mij lezen op http://www.festinatelente.blogspot.com
  Hier schrijf ik over mijn gezinnetje, ons dagelijks leven, onze reizen en ook over de enkelzijdige doofheid die mij een jaar geleden is overkomen.

  6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog?
  Zelf ben ik geen recepten-lezer op blogs. Als ik een recept nodig heb, neem ik makkelijker zelf een kookboek of Google op het op het moment zelf even. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het me stoort als hier recepten verschijnen! Ik ben zeker dat anderen hier veel aan hebben.

 9. . Wat is je naam en hoe oud ben je?
  Ik ben Ilona en ben 22!

  2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?) 
  Ik woon in de randstad in Zuid-Holland.

  3. Wat doe je in het dagelijks leven? 
  Ik ben arbeidsongeschikt maar ik blog met veel plezier en open binnenkort een webshop!

  4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog? 
  Ik vind het leuk aan jouw blog dat het erg persoonlijk is en ik vind je een superleuke en spontane meid!

  5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web? 
  Ik heb een blog waarop ik schrijf over gezond eten, fit worden en blijven, lifestyle en persoonlijke artikelen! http://Www.weheartfit.wordpress.com

  6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog? 
  Ik heb geen echte feedback, ga vooral zo door!

 10. Super leuk!
  1. Ik ben Marieke en ik ben 21 jaar. Op 2e kerstdag word ik trouwens alweer 22!
  2. Ik woon in Arnhem, Gelderland.
  3. Ik ben aan het afstuderen op de pabo (ik hoop in mei klaar te zijn) en heb een eigen bedrijf (film & tekst).
  4. Ik vind jouw blog gewoon heel gezellig en je stukjes zijn altijd fijn om te lezen 🙂 Het plezier straalt er vanaf!
  5. Zelf blog ik op http://www.mariekevanwoesik.nl over mijn Bucket List, dromen najagen, reizen en een healthy lifestyle.
  6. Ik vind je health & persoonlijke blogs het leukste, denk ik. Al lees ik eigenlijk alles!

 11. 1. Iris, ik ben 24 jaar

  2. Ik woon in de provincie Noord Holland

  3. In het dagelijks leven ben ik leerkracht van groep 3

  4. Het leukst aan je blog is jouw spontaniteit, je outfits, updates over je zwangerschap en je meisje.

  5. Mijn plekje op het web is mijn youtubekanaal en mijn artikelen voor Styleguide. Ik maak filmpjes over beauty en voor Styleguide review ik veel producten.

  6. Tips: meer beauty! Ik ken jou van Beautygloss en zou het daarom leuk vinden nog meer beauty op je website te zien. Verder is je website lekker fris en zijn je stukjes makkelijk om te lezen. Je bent een vrolijke, spontane meid en dat spat van je blog af. Ook je filmpjes vind ik een goede aanvulling.

 12. Wat een leuke foto van jou trouwens!

  1. Mijn naam is Hester en ik ben 23 jaar.
  2. Ik woon in Noord-Holland (Haarlem)
  3. Ik ben student Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb me in mijn studie veel bezig gehouden met taal, cultuur, geschiedenis en identiteit. Ik schrijf nu alleen nog mijn scriptie en werk daarnaast bij een Amerikaans media bedrijf in Amsterdam. Verder blog ik natuurlijk en ben ik veel bezig met hardlopen en sporten, dit beschouw ik ook als de dingen die ik doe in het dagelijks leven.
  4. Ik kreeg ooit de tip over jouw blog als een blog over sport en voeding en ik vond je posts zo leuk vond dat ik ben blijven hangen. Ik volgde je net een aantal dagen toen je postte dat je zwanger was!
  5. Ik heb mijn blog op http://www.hestereline.com en ik schrijf vooral over voeding en fitness maar eigenlijk over alles wat mij bezighoudt in het leven, dit kunnen dus ook inspiratie, reizen en boeken zijn. Ik ben echter echt begonnen omdat ik mensen vanuit mijn perspectief we laten weten over healthy lifestyle en iedereen laten weten dat zij het ook kunnen.
  6. Ik heb eigenlijk niets op je blog wat ik echt niet leuk vind. Ik vind blogjes over voeding en sport het leukst maar ik vind persoonlijke blogs ook heel leuk. Ik scroll vaak sneller door recepten of reviews voor producten die mij niet zo erg interesseren heen maar dat is gewoon persoonlijke smaak.

 13. Leuke manier om je volgers te leren kennen!

  1. Wat is je naam en hoe oud ben je?
  Mijn naam is Joyce en ben bijna 22 jaar!

  2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?)
  Ik woon in de provincie Groningen

  3. Wat doe je in het dagelijks leven?
  In het dagelijkse leven ben ik mama, student, juf in spé blog ik en ben ik vrouw van. En nog veeeeel meer

  4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog?
  Omdat je zo’n lieve jonge vrouw bent, ik je een leuk persoon vind en je blog leuk vind.

  5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web?
  Jaa http://joyfromjoyce.nl en ik schrijf over van alles, DIY, recepten, reviews, moederschap echt alles.

  6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog?
  Ik lees eigenlijk alles, niet alle blogs kan ik op reageren omdat ik er zelf weinig mee doen. MAar vind het vaak wel interessant.

 14. Wat lief dat je meer van al je lezers/leesters wilt weten!

  Ik ben Anouk en ik ben 20 jaar. Ik woon in een klein plaatsje vlak bij Arnhem.
  Op dit moment werk ik 4 tot 5 dagen in een kleding winkel Guess. Wat ik echt heel erg leuk vind om te doen. Maar in September 2014 wil ik weer gaan studeren.
  Ik vind het heel leuk om te lezen over jouw leven als jonge moeder. Ik zou zelf graag ook jong moeder worden en kan er al van genieten om erover te lezen bij andere vrouwen/meiden. En behalve dat vind ik het helemaal super dat je ook berichtjes plaatst waarin het moederschap niet zo zeer naar voren komt maar vooral uit jezelf als persoon. Dat doe je heel goed, je merkt door het lezen van jouw blog dat je niet alleen moeder bent maar ook een leuke vrouw. Na het lezen van jouw blog en een aantal andere ben ik geinspireerd om zelf ook te gaan bloggen. Ik schrijf voor alles wat ik leuk vind op het gebied van mode, beauty, interieur, lifestyle en diy. Ik zou het leuk vinden om te weten wat jij, als succesvolle blogster, van mijn blog vind. Daily-curiosity.blogspot.nl

  Veel liefs, Anouk

 15. 1. Wat is je naam en hoe oud ben je?
  Mijn naam is Dionne en ik ben nog net 21 (13 december word ik 22)

  2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?)
  Ik studeer op dit moment in Amersfoort, maar oorspronkelijk ben ik een echte Limburger. Mijn vriend komt ook uit Limburg en mijn ouders wonen er nog steeds. Dus ik ben redelijk veel weekendjes te vinden in Limburg.

  3. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik ben een voltijd student van de HBO opleiding Social Management

  4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog?
  Ik vind je schrijfstijl erg leuk en is fijn om te lezen. Daarbij vind ik het nu extra leuk om te zien dat je moeder bent geworden.

  5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web?
  Ik heb zelf ook een eigen blog, http://www.diolifestyle.nl. Dat is een fashion en lifestyle blog waar ik dagelijks met veel liefde een artikel publiceer. Vanaf zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig geweest met mode. Daarom ben ik ook uiteindelijk een eigen blog begonnen om deze passie met andere mensen te delen.

  6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog?
  Ga zo door! Je doet het goed! 😀

 16. Hoi hoi ,
  Ik ben petra 45 jaar mama van 2 kinderen en oma .
  Ik werk in de zorg ,en zit nog op school mz 4 .ik ben verzijld geraakt op je site ,ik denk via een andere blogster waar jij een reactie hebt geschreven. Alles leest zo lekker weg en ik kom elke dag op je site.vooral tips over voeding zijn leuk .ga zo door en blijf lekker pittig .

 17. Hoi lieve kelly ik heet tamar ik Ben 31 jaar ,Ben getrouwd en Trotse mama van mijn klijne Liya van 1jaar , op me 16 de Ben ik in Israel komen wonen ,in nederland woonde ik in waddinxveen ,nu Ben ik dus al heel wat jaartjes in israel ,momenteel zit ik lekker thuis met mijn meisje ,voor de bevalling was ik meneger bij accessorize dit winkeltje kun je vast ook well , verder maak ik heel wat uurtjes thuis door en vind ik het heel luek om naar blogs te kijken die ik daagelijks bekijk bij jou blog Kwam ik een dag terecht via miss lipgloss ik was erg blij om je blog tegen te komen om dat ik ook zocht naar mama blogs en lifestyle en ook omdat ik nederland miss zo voel ik me een stuckje dichter bij hhhh 🙂 ik vind jou blog Gewoon gezellig en je kan heel luek schrijven ga zo door kell ik heb zelf ook een blog Maar Ben nog echt in het begin er staat niet veel op Maar ik doe me best om het steeds wat lueker te maaken , mijn blog gaat ook Gewoon over lifestyle en mama Zijn Maar zo veel staat er nog niet op mij blog hhh ik hoop dat je ook een kijkje bij mijn blog will nemen Zou ik heel luek vinden dit is mijn blog l http://Liyabee.blogspot.co.il Ga zo door je kan inderdaad trots Zijn op jezelf kell 🙂

 18. Wat leuk zo’n artikel 😀

  1. Wat is je naam en hoe oud ben je?
  Ashley en ik ben 19 jaar.
  2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?)
  Ik woon in provincie Utrecht
  3. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Bloggen, filmen, school, stage, leven.
  4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog?
  Persoonlijkheid! 😀
  5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web?
  http://www.ashleey.nl is mijn plekje en daar schrijf ik over van alles.
  6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog?
  Ik vind eigenlijk alles leuk 😀

 19. Hoi, ik ben Caro, 24 jaar, ik woon in Antwerpen en ben leerkracht. Ik ben 8 maanden zwanger van mijn eerste kindje en ben hier terecht gekomen via blogs over zwangere vrouwen. Ik lees heel graag blogs maar schrijf zelf niks op het net, dat is gewoon niet echt mijn ding. Ik lees graag over alles eigenlijk: natuurlijk het moederschap maar evengoed mode, make-up, koken, huishouden… Al deze dingen vind ik hier terug dus daarom ben ik ook een regelmatige bezoeker. Jouw blog spreekt me hard aan gezien je zelf net mama geworden bent en je een hele leuke schrijfstijl hebt en over leuke onderwerpen praat. Doe zo verder zou ik zeggen, ik ben fan!

 20. Mijn naam is Jess en ik ben 27 jaar oud. Ik woon in de provincie Utrecht in een dorpje vlakbij Amersfoort. Voordat ik zwanger werd, was ik docent op een middelbare school maar nu werk ik uit huis als freelancer en natuurlijk blog ik en ben ik er voor mijn zoontje van ruim een jaar. Ik vind het leuk om over het moederschap te lezen en ook blogjes over eten en recepten vind ik heel interessant. Ik heb ook een eigen plekje, namelijk: http://www.inaflowaroundtheworld.blogspot.com Ik kom steeds terug op je blog omdat ik je gewoon leuk vind en ook heel echt. Daarnaast is het altijd leuk om foto’s te zien van je kleine meid. Verder herkende ik veel in je verhaal over HELLP. Ik heb zelf een vergelijkbare ervaring. Ga zo door!

 21. Hoi Kelly,
  Wow, wat is deze blogpost een succes! Je lezeressen vinden het blijkbaar erg leuk dat jij ons ook wil leren kennen 🙂
  Ik ben Justine, ik ben 28 en ik woon in Kalmthout, een klein dorpje in het noorden van Antwerpen.
  Ik werk als Sales Executive bij UPS, in de haven van Antwerpen.
  De reden dat ik op je blog ben terechtgekomen is dat ik en mijn vriend al enkele maanden proberen om zwanger te worden. Wij willen heel graag een kindje, en ik vond het dus erg leuk om je verhalen over je zwangerschap te lezen. En nu natuurlijk de verhalen over Lana! 🙂
  Doe zo voort, je schrijft erg leuk en herkenbaar, en je oprechte verhalen maken dat ik elke dag opnieuw even een kijkje kom nemen voor mijn ontspanningmoment!

 22. Heej! Ik ben 25 jaar en woon in Zuid-Holland. In het dagelijks leven ben ik onderzoeker en docent en sport ik erg graag! Ook houd ik me veel bezig met voeding en besteed ik tijd aan mijn eigen blog. Ik kom regelmatig kijken op je blog omdat ik je schrijftstijl zo heerlijk eerlijk en open vind. Ik vind vooral je blogjes over het moederschap en over een healthy lifestyle erg leuk om te lezen.
  Ook ik heb een blog (www.conleche.nl), waar ik schrijf over lifestyle en gezonde en minder gezonde recepten deel. Ik ben hier nog niet zo lang mee bezig, dus nog best wel in de opstartfase, maar ik vind het erg leuk om te doen. Ik vind het vooral leuk dat je hierdoor ook veel nieuwe mensen ‘leert’ kennen. Echte tips heb ik dan ook niet voor je. Ik vind je blog gewoon erg leuk en ‘eigen’ en vind het ook leuk dat je tegenwoordig filmpjes maakt, dat gaat je goed af! Ik zou zeggen: keep up the good work en leuk dat jij je bezoekers wilt leren kennnen! 🙂

 23. Wat een leuke foto’s in Disney!

  1. Wat is je naam en hoe oud ben je? Ik ben Simone en ik word in januari 20, nu ben ik dus nog 19!
  2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?)
  Ik woon in Noord Brabant
  3. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Het grootste deel van mijn tijd gaat op dit moment op aan mijn stage. Ik ben 3e jaars student International Lifestyle en loop nu stage bij een internetbureau als trendwatcher, heel leuk! Daarna besteed ik graag veel tijd aan bloggen, leuke dingen doen met vriendinnen, hardlopen, lekker en gezond eten en shoppen!
  4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog?
  Ik ”ken” je van het beautyglossforum en daarna volgde ik je al een hele tijd op Instagram, logisch dat ik ook je blog ging volgen!
  5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web?
  Jazeker! Op mijn blog http://www.lifeofsimone.nl schrijf ik al bijna twee jaar over fashion, beauty, gezond eten en koken, hardlopen en alles met een persoonlijke twist!
  6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog?
  Ik vind alles leuk, ook de dingen over je moederschap! Het is wel zo dat ik hier zelf (nog) niets aan heb en dat reviews e.d. hierover voor mij niet zo interessant zijn, maar dat is logisch.

 24. 1. Wat is je naam en hoe oud ben je?
  Mijn naam is Miranda en ik ben nu nog 27, bijna 28 🙂

  2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?) Ik woon in een klein dorpje in Noord Holland, sinds 9 maanden.

  3. Wat doe je in het dagelijks leven? In het dagelijkse leven ben ik vooral mama van twee kinderen, houd ik me bezig met bloggen, lezen en ben ik thuis voor mijn kindjes,

  4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog? Ik vind de afwisselende blogs zo leuk, vind ik iets minder interessant dan weet ik dat er morgen vast een artikel komt wat ik wel fijn vind om te lezen.

  5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web?
  Ik schrijf op http://blogsvanmiranda.wordpress.com. Het is begonnen om familie en vrienden die ver weg wonen op de hoogte te houden van mij en de kinderen, en ons leven hier maar inmiddels schrijf ik over verschillende dingen.

  6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog? Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk nooit geen filmpjes kijk, gun mezelf daar nooit zo de tijd voor.

  Leuk dit Kelly!

 25. Hoi Kelly! Wat een leuk idee. Ik comment vaak niet, slechts soms laat ik een reactie achter. Dat heeft niks met het onderwerp van je blog te maken maar meer met de tijd die ik heb om rustig te lezen en te reageren. Ik kijk 2-3 keer per week op je site.
  Mijn naam is Maaike, ik ben twentysomething en ik woon en studeer (universiteit) in Amsterdam. Het leukst aan je blog vind ik de artikelen over sporten en gezond leven (lifestyle). Die stonden op een laag pitje met je zwangerschap maar ik hoop dat ze weer terugkomen binnenkort! Ik eet zelf vegetarisch en zoveel mogelijk ‘clean’ (geen bewerkte producten) maar ik heb geen boodschap aan bijv. de Voedselzandloper, Amber Alberda en het Voedingscentrum, omdat die vooral over regels-niet gaan ipv regels-wel (wel iets eten vs niet iets eten). Ik kies liever mijn eigen eten en ingrediënten maar laat me wel inspireren door de ideeen die ik op internet lees. Ik heb zelf overigens geen blog en doe ook niet aan sociale media zoals twitter en facebook.

 26. 1. Wat is je naam en hoe oud ben je?
  Hoi, Ik ben vooral een stille lezer maar vind het leuk om dit in te vullen. Ik ben Marianne aka Marii en ben 23 jaar oud.

  2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?)
  Ik kom uit het noorden van Groningen en officieel woon ik voor mijn studie in Zwolle maar daar ben ik door studie vertraging nu weinig te vinden.

  3. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik studeer psychomotorsche therapie en zit in mijn laatste jaar. Doordat mijn eindstage plotseling is gestopt zit ik nu thuis en heb ik 1 dag school. Verder ben ik een begin aan mijn scriptie aan het maken en hang ik wat op internet rond.

  4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog?
  Ik kwam hem ergens tegen en houd wel van livestyle blogs. tot nu toe vind ik dat je leuk schrijft.

  5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web?
  Ja, ik heb een youtube kanaal ByMarii90 waar ik sims filmpjes plaats. Ook heb ik een blog mycolourfulllife.wordpress.com maar daar ben ik op dit moment niet heel actief meer op.

  6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog?
  Ik vind je blog leuk hoor ga zo door 😀

 27. 1. Wat is je naam en hoe oud ben je?
  Mijn naam is Laura en ik ben 18 jaar.

  2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?)
  Ik woon doordeweeks in Zuid-Holland (waar ik studeer) en tijdens de weekenden bij mijn ouders thuis in Gelderland.

  3. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik studeer aan de Universiteit Leiden en ik ben dol op talen! Verder besteed ik heel veel tijd aan het lezen van blogs en het kijken van vlogs op youtube.

  4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog?
  Je hebt veel afwisselende blogposts en dat maakt het zo interessant. De dingen die je vertelt over voeding zijn interessant omdat je er dus ook echt verstand van hebt. Mijn favoriete onderdeel is toch wel of een diary of verhaaltjes over Lana! Iets wat ik erg positief vind is dat je blog zoveel rust uitstraalt! Net als je filmpjes. Dit maakt het weer anders dan de andere blogs.

  5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site
  en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web?
  Nee ik heb zelf geen site!

  6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog?
  Weinig aan te merken! Alleen wel twee ‘tips’:
  – de reactiebalkjes zijn erg wit waardoor ze wegvagen in de achtergrond en het moeilijk is om te zien waar je moet typen, en
  – je filmpjes zijn echt mega leuk! Ik kijk er altijd met veel plezier naar. Alleen misschien kun je proberen om minder naar rechts (voor jou tijdens het filmen links) te kijken want het lijkt steeds alsof er zich daar iets afspeelt.

  – het lijkt me heel erg leuk om een ‘draw my life’ van je te zien!!

 28. Wat leuk dat je dit doet! Ik ben Bianca 18 jaartjes jong en woon in het hoge noorden namelijk Friesland, dichtbij Leeuwarden. Door de week ga ik naar school en verder doe ik niet veel bijzonders, ik lees blogs en blog zelf ook op http://www.belizia.nl, gewoon omdat ik het leuk vind. Het is een persoonlijke blog, ik blog wat ik leuk vind. Ik probeer nu weer om de dag te bloggen.

  De reden dat ik regelmatig op je blog kom is omdat je schrijfwijze erg fijn is om te lezen en in hoeverre ik je ken via je blog vind ik dat je een hele leuke persoonlijkheid hebt.

  Ik heb niet echt tips. Als een blogje mij iets minder aanspreekt lees ik het gewoon niet (of ook wel). Ik vind dat je gewoon zo door moet gaan!

 29. Tamara, 26 jaar en woon samen in Hilversum. Ik ben verpleegkundige in de psychiatrie en een mommy to be. Ik ben uitgerekend in 2014 van een meisje.

  Ik ben je gaan volgen op IG en daarna ook op je site terecht gekomen. Vooral vond ik het erg leuk en ook soms herkenbaar hoe jij je zwangerschap beleefde, ookal liep je flink wat weken voor. Echt een specifieke log die ik niet leuk vind kan ik niet noemen maar wel merk ik het delen van IG momenten en Mommy monday het leukste vind.

 30. Wauw wat een geweldige reacties onder je artikel om te lezen. Ik vind het heerlijk om je blog dagelijks te bezoeken, omdat je mij elke dag weer met een glimlach laat opstaan. Dankjewel voor je inspirerende en warme teksten, i love it! En natuurlijk omdat je zo’n lieve vriendin bent met een hart van goud <3 En ja ik heb ook mijn eigen plekje op het grote wijde web en ik ben dolgelukkig dat we elkaar dankzij het bloggen hebben ontmoet. Zo bijzonder!

 31. Ik ben Yvonne. Ik ben 22 jaar en studeer forensische orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam (is met jongeren die in aanraking komen met politie en justitie en de persoonlijkheidsproblematieken die daarbij komen kijken) Ik woon in Noord-Holland in een stadje net naast amsterdam.
  Ik werk bij de voeding in een verzorgingshuis en werk tevens mee aan een onderzoek naar taak en leerstraffen. Ik heb stage gelopen bij stichting heppie en ben daar nu vrijwilliger. Ik maak dus een aantal keer per jaar heel kinderen blij met een weekend of vakantie waarin zij even niet aan hun eigen problemen hoeven te denken. Verder sport ik meestal drie keer in de week en geniet ik echt van het sporten net als jij.
  Ik ben op jou blog gekomen via shirley en vind jou schrijfstijl en persoonlijkheid heel erg leuk. Ik bezoek jouw blog ongeveer 3 keer in de week en geniet van de blogjes over jouw leven, over voeding, sporten en over het wondertje dat jij op de wereld hebt gezet.
  Ik heb zelf geen plekje op internet en vind de site goed zoals hij nu is. Vind het leuk dat je nu ook filmpjes maakt ^_^
  xx

 32. 1. Wat is je naam en hoe oud ben je?
  Maaike, nu 22 herfsten jong 🙂
  2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?)
  Almere, Flevoland.
  3. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik ben receptioniste en studeer daarnaast Pedagogiek. Naast werk en studeren sta graag in de keuken om te bakken.
  4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog?
  Ik ben je blog tegengekomen toen je al zwanger was, wat mij meteen geboeid heeft. Ik vind je verhalen over je zwangerschap (en nu moederschap) heel erg leuk om te lezen!
  5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web?
  Ik twitter en facebook regelmatig, maar mijn plekje op het www heb ik nog niet gevonden.
  6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog?
  Ik skip eigenlijk alleen de vlogs, maar voornamelijk omdat ik het heerlijk vind om tijdens het werken je site door te neuzen en dan kan ik geen vlogs kijken ivm geluid op de receptie.

 33. 1. Wat is je naam en hoe oud ben je?
  Laurie – 24 jaar

  2. In welke provincie ben je woonachtig in Nederland (of Belgie, of elders?)
  In het mooie Noord-Brabant

  3. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik ben accountmanager bij een internationaal bedrijf, maar houd me bezig met het vinden en begeleiden van nieuwe klanten in Nederland.

  4. Wat is de reden dat je regelmatig een kijkje komt nemen op kellycaresse.nl dus wat is er zo leuk aan mijn blog?
  Ik vind je spontane en eerlijke schrijfstijl leuk. Daarnaast inspireren je healty life style blogjes me. De persoonlijke logjes zijn natuurlijk altijd leuk!

  5. Heb je zelf ook een plekje op het internet? Zo ja wat is je site en waarover schrijf je of wat doe je op het wereld wijde web?

  6. Tips en feedback, welke blogjes skip jij liever, of wat vind je minder leuk aan mijn blog?
  Ik vind vooral de afwisseling in onderwerpen en blogjes leuk. Blijf dat erin houden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.