collage dressforless

De lente komt eraan, we zijn onze winterkleding langzaam aan wel weer achterin de kast aan het stoppen (of naar zolder aan het brengen.) De lente collecties hangen in volle glorie in de winkels en we hebben zin om te shoppen. Dat is ook niet gek want we zijn die winterse breisels nu wel zat. Ik ben ook wat kleding aan het verkopen via Marktplaats om plaats te kunnen maken voor nieuwe kleding. Ik wil daar natuurlijk niet teveel voor betalen en ik ben zo’n meisje die erg gevoelig is voor de sale. Zo ontdekte ik de webshop Dress for less waar ze allerlei designerkleding voor spotprijzen verkopen. Merkkleding vind ik vaak net wat te duur voor mijn budget maar met deze prijzen vind ik het goed te doen. Om jullie mee in de stemming te brengen heb ik wat leuke favorieten voor jullie geselecteerd. Benieuwd naar mijn lente kleding inspiratie? Lees dan verder.

collag2

1: Jurkje Yumi
2: Jurkje Vila
3: Top Desigual
4: Loafers Friis en company

Mijn oog viel eigenlijk direct op het eerste leuke jurkje (collage foto 1) van het merk Yumi. De jurk legt het accent op de taille en dat is ook het deel dat ik het liefst wil benadrukken met een jurkje. De kersenrode kleur valt direct op wat ik er leuk uit vind springen. Deze jurk kostte eerst €79,95 wat ik er zeker niet voor neer zou willen leggen. Via deze webshop betaal je nog maar €31,98 wat ik een hele schappelijke prijs vind.

Ook het tweede jurk van Vila in de collage springt er voor mij direct uit. Ik vind het merk Vila over het algemeen erg passen bij mijn kledingstijl. Het is het luxe zusje van Only en Vero Moda en de items vind ik vaak net wat exclusiever. Voor dit Vila Jersey jurkje betaal je nog maar €19,89 bij Dress-for-less en dat maakt Vila een stuk betaalbaar online dan bijvoorbeeld Vero Moda in een andere winkel.

De derde foto uit mijn collage is een top van het merk Desigual. Ik heb iets met het merk ‘Desigual’ en wanneer ik in hun prachtige winkels loop heb ik zin om van alles te passen en in huis te halen. Hun etnische en creatieve stijl vind ik heel mooi en ik houd van kleurrijke kleding. Ik vind Desigual alleen erg prijzig waardoor ik daar toch niet even uitgebreid ga shoppen. Desigual wordt ook verkocht in deze shop voor hele aantrekkelijke prijsjes.

Ik ben al een hele tijd op zoek naar het perfecte paar Loafers. De loafers gaan de ballerina trend helemaal overheersen heb ik mij laten vertellen. Mijn zoektocht naar het perfecte paar loafers kon toen beginnen. Het lukte me niet om het perfecte paar te vinden die zowel heel vrouwelijk zijn, met een tikkeltje stoer erbij. Ik spotte deze van Friis en Company en ik ben verliefd. De prijs? Ze waren €119,95 wat ik er echt niet voor over zou hebben maar via deze webshop heb je ze voor €47,98 om je voetjes zitten.

Ben jij dol op merkkleding of wordt jij net zo blij van kleding van de Primark en H&M? Ik vind het fijn om er modieus en hip bij te lopen, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Nu ik een dochtertje heb ben ik voor mijn eigen kleding nog kieskeuriger en shop ik nog liever voor haar. Wat voor kleding heeft jouw voorkeur? En waar shop jij deze het liefst? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “Mode in het voorjaar, Ik heb last van de lentekriebels!”

 1. Ik ga ook voor betaalbare kleding. Zeker omdat ik mijn zoontje ook graag leuk wil aankleden. Ik winkel graag bij H&M, Zara, Only, Shoeby, Hema enz. Lekker standaard dus, haha!
  Jess onlangs geplaatst…Sam 19 maandenMy Profile

 2. Ik koop ook altijd budget! Voor een spijkerbroek en schoenen wil ik best wel iets meer betalen maar voor shirtjes enzo liever budget! Die top van Desigual vind ik wel erg leuk!
  Manon onlangs geplaatst…Chocola, I love youMy Profile

 3. Oh nee, mij maakt het echt niets uit wat voor merk. Ik koop overal, als het maar echt mijn ding is. Ik heb vandaag een broek gekocht voor een paar euro, maar als ik een broek zie die echt mijn ding is, fantastisch zit en 100 euro kost, dan koop ik ‘m ook. Wat ik wel vaak doe is terughangen. Terughangen en 2 dagen wachten. Denk je er nog steeds aan? Kopen! Zal nooit een miskoop zijn 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Het Nieuwe WerkenMy Profile

 4. Ik ben van het combineren haha! Only, vero moda, vila, maar ook primark, hema, en ook de echte duurdere dingen zoals dept, maison scotch, desigual, vanillia. H&m is totaal niet mijn winkel, maar verder maakt het me niet zoveel uit, als ik me er maar lekker in voel ! 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Huishoudbeurs + primarkMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.