Dia1Het is alweer een hele lange tijd geleden dat jullie een ‘normale’ vlog van mij gezien hebben. Na maar liefst 8 Curaçao vakantie vlogs is het nu weer tijd voor het ‘normale’ leven in Nederland. Normaal? Eigenlijk vind ik het toch wel heel bijzonder wat ik zoal mag en kan meemaken voor mijn blog. Zo was ik vorige week uitgenodigd bij het lanceringsfeestje van de samenwerking tussen Josh V en Mascha van Beautygloss. Zij hebben samen een twee jurken ontworpen die helemaal passen bij de stijl van Mascha, maar ook voor heel veel gelegenheden geschikt zijn. Van strand tot een afspraak op kantoor, een bijzonder feestje of een heerlijke zomerdag. Vandaag laat ik de vlog zien van deze leuke dag. Ik had eerst een gezellige koffie-date met high tea, daarna ging ik door naar het event. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de collectie jurkjes van Beautygloss en Josh V vinden! Vinden jullie de lange versie mooier (de Maxi dress ‘Gloss’) of de korte versie (‘Beauty’)? Ik vind de kleurtjes erg mooi en vrolijk. Zelf kreeg ik het lange exemplaar mee naar huis waar ik erg blij mee ben. Ik laat deze nog inkorten en dan zal ik er veel plezier van hebben in de zomer denk ik.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze vlog, laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

28 gedachten over “VLOG #38 Lanceringsfeestje jurkjes Beautygloss en JoshV”

 1. Kelly Caresse

  Ik heb de lange jurk maar omdat hij me te lang is (ik ben maar 1.64) laat ik hem inkorten bij een naaister, ik laat hem dus tot het korte model maken en zorg ervoor dat ik mijn benen blijf kleuren ofzo haha 😛

 2. Kelly Caresse

  Dankje 😀 mijn jurkje wordt nu ingekort en zodra ik hem aan kan komt er zeker een outfit post aan 😀

 3. Wat een leuke vlog, ik vind de jurk die jij aan hebt zo mooi, waar is die van? #Want it 😀

 4. Ik had echt meer verwacht van de jurkjes als ik eerlijk ben! Er werd zo gehiemzinnig over gedaan dat ik er veel van verwacht had. Dit model hangt echter overal in de winkels! Het is een leuke jurk hoor, begrijp me niet verkeerd, maar dus niet zo bijzonder als ik gedacht had!
  Eline onlangs geplaatst…BulgursaladeMy Profile

 5. Kelly Caresse

  Klopt, de maxi dress maat XS is met mijn 1,64 wat te lang dus die laat ik inkorten, verder staat hij perfect en ben ik er erg dol op

 6. Ik ben benieuwd naar een outfit foto van jou! De jurkjes zijn erg leuk, maar persoonlijk vind ik ze te prijzig.

 7. Ik dacht oh wat een leuke jurkjes, maar toen ik de prijs zag viel ik echt achterover. Vind het een beetje jammer dat ze zo duur zijn. Wel echt leuk dat je daar bij mocht zijn kelly, heel bijzonder!

 8. Dat jurkje wat Josh aanheeft is echt geweldig, zou ‘m zo kopen maar door m’n dikke buik heb ik er van de zomer weinig aan. Enne wat Josh over die tanningspray zegt van Marc Inbane is echt zo, heb m ook en hij is heel fijn!
  Dineke onlangs geplaatst…Z8 Newborn limited editionMy Profile

 9. Leuke vlog! Ik vind beide modellen mooi maar persoonlijk zou ik voor de lange model gaan maar omdat deze waarschijnlijk wat aan de lange kant zal zijn zou ik het wat bij laten knippen. De korte model is naar mijn smaak weer wat aan de korte kant. Ik vind het fijn als een jurk/rok over mijn knieën valt.
  Nicky onlangs geplaatst…Tips | De speelgoed kadoboxMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.