VLOG #38 Lanceringsfeestje jurkjes Beautygloss en JoshV

Dia1Het is alweer een hele lange tijd geleden dat jullie een ‘normale’ vlog van mij gezien hebben. Na maar liefst 8 Curaçao vakantie vlogs is het nu weer tijd voor het ‘normale’ leven in Nederland. Normaal? Eigenlijk vind ik het toch wel heel bijzonder wat ik zoal mag en kan meemaken voor mijn blog. Zo was ik vorige week uitgenodigd bij het lanceringsfeestje van de samenwerking tussen Josh V en Mascha van Beautygloss. Zij hebben samen een twee jurken ontworpen die helemaal passen bij de stijl van Mascha, maar ook voor heel veel gelegenheden geschikt zijn. Van strand tot een afspraak op kantoor, een bijzonder feestje of een heerlijke zomerdag. Vandaag laat ik de vlog zien van deze leuke dag. Ik had eerst een gezellige koffie-date met high tea, daarna ging ik door naar het event. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de collectie jurkjes van Beautygloss en Josh V vinden! Vinden jullie de lange versie mooier (de Maxi dress ‘Gloss’) of de korte versie (‘Beauty’)? Ik vind de kleurtjes erg mooi en vrolijk. Zelf kreeg ik het lange exemplaar mee naar huis waar ik erg blij mee ben. Ik laat deze nog inkorten en dan zal ik er veel plezier van hebben in de zomer denk ik.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze vlog, laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

 • Nesrin
  17 april 2015

  So cool dat je de lange versie hebt gekregen! Outfitpost WANT!

  Leuke vlog, heel mooi de lancering met al die kleuren.
  Nesrin onlangs geplaatst…Vandaag ben ik 7 jaar moederMy Profile

 • Madelon
  17 april 2015

  Oew jurkjes! Ze zijn leuk!

 • Anneleen
  17 april 2015

  Gezellige vlog! En wat een mooie, zomerse jurkjes!

 • Kaoutar
  17 april 2015

  Wat een leuke vlog zeg 😀

 • Stephanie
  17 april 2015

  Leuke vlog :). Gezellig dat event! De jurkjes vind ik bij de taille/onder de borsten niet zo mooi zitten. Ze zouden niet goed bij mijn figuur passen. De roze kleur vind ik trouwens het mooist.
  Stephanie onlangs geplaatst…Review | Fotoboek van WebprintMy Profile

 • Dita
  17 april 2015

  Een hele leuke vlog en de jurkjes zijn super mooi!
  Dita onlangs geplaatst…Flow Special – Hoe Leef Je Het LevenMy Profile

 • Laura
  17 april 2015

  Wat een leuke vlog! Heel gaaf om te zien hoe het event zelf is geweest (inclusief een deel van de presentatie). Wat gaaf om daar bij te mogen zijn!
  Laura onlangs geplaatst…IK HEB JOUW HULP NODIG! (Extra blogpost)My Profile

 • Lifesabout
  17 april 2015

  Ik vind die kleurtjes inderdaad zo vrolijk. De lange jurk heeft mijn voorkeur, maar meer omdat ik niet zo blij ben met mijn witte melkflessen haha.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Let’s do some money talkMy Profile

 • Kelly Caresse
  17 april 2015

  Ah thanks! Ik vond het ook echt super gaaf!

 • Kelly Caresse
  17 april 2015

  Ik heb de lange jurk maar omdat hij me te lang is (ik ben maar 1.64) laat ik hem inkorten bij een naaister, ik laat hem dus tot het korte model maken en zorg ervoor dat ik mijn benen blijf kleuren ofzo haha 😛

 • Kelly Caresse
  17 april 2015

  Dankje 😀 mijn jurkje wordt nu ingekort en zodra ik hem aan kan komt er zeker een outfit post aan 😀

 • Kelly Caresse
  17 april 2015

  Thanks 😀

 • Anne
  17 april 2015

  Wat een leuke vlog, ik vind de jurk die jij aan hebt zo mooi, waar is die van? #Want it 😀

 • Lisa
  17 april 2015

  Hele leuke vlog, ik vind de jurkjes erg leuk!

 • Eline
  17 april 2015

  Ik had echt meer verwacht van de jurkjes als ik eerlijk ben! Er werd zo gehiemzinnig over gedaan dat ik er veel van verwacht had. Dit model hangt echter overal in de winkels! Het is een leuke jurk hoor, begrijp me niet verkeerd, maar dus niet zo bijzonder als ik gedacht had!
  Eline onlangs geplaatst…BulgursaladeMy Profile

 • Tamara
  17 april 2015

  Te leuk, wat gaaf dat je er bij was!
  Een heel leuk jurkje, maar ik zag in een comment dat je zegt dat je jurkje wordt ingenomen. Is hij zo groot??
  Tamara onlangs geplaatst…Persdag SimplyPR; Gosh, L.K.Bennett, Aveda..My Profile

 • Kelly Caresse
  17 april 2015

  Klopt, de maxi dress maat XS is met mijn 1,64 wat te lang dus die laat ik inkorten, verder staat hij perfect en ben ik er erg dol op

 • Yvonne
  17 april 2015

  Ik ben benieuwd naar een outfit foto van jou! De jurkjes zijn erg leuk, maar persoonlijk vind ik ze te prijzig.

 • Eilish (artisticstateofmind)
  17 april 2015

  Ik vind ze echt prachtig, maar ver buiten mijn budget helaas. Dat vind ik écht heel jammer, veel meiden kunnen het jurkje nu alsnog niet aanschaffen.
  Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Fashion ♥ Outfit of the day | Zomerse dagMy Profile

 • Xaviera
  17 april 2015

  Die jurken zijn heel erg mooi, leuk dat je was uitgenodigd voor lanceringsfeest! Ik denk dat ze voor mij juist te kort zullen zijn met mijn 1.91m haha. 😉
  Xaviera onlangs geplaatst…Thoughts & Tea #14 Intens gesprekMy Profile

 • Colinda
  17 april 2015

  Leuke vlog, en mooie jurken. Jij zei doei in het filmpje, en mijn zoontje zei netjes doei terug 🙂
  Ligt ziek op mijn schoot, nog niet te slapen.
  Colinda onlangs geplaatst…Opvoeden: willen we niet allemaal hetzelfde?My Profile

 • Bo
  18 april 2015

  Ik dacht oh wat een leuke jurkjes, maar toen ik de prijs zag viel ik echt achterover. Vind het een beetje jammer dat ze zo duur zijn. Wel echt leuk dat je daar bij mocht zijn kelly, heel bijzonder!

 • Kim | Kimsbloglife
  18 april 2015

  Leuke vlog, het leek me een leuk event en ik vond het leuk dat je ook een deel van de presentatie voor ons hebt gefilmd 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Gaan echt alle mannen vreemd?!My Profile

 • anouk
  18 april 2015

  Oehh die jurk gaat je zo mooi staan! Vooral als je straks wat bruiner bent
  anouk onlangs geplaatst…Inspirerende quotes #2My Profile

 • Dineke
  19 april 2015

  Dat jurkje wat Josh aanheeft is echt geweldig, zou ‘m zo kopen maar door m’n dikke buik heb ik er van de zomer weinig aan. Enne wat Josh over die tanningspray zegt van Marc Inbane is echt zo, heb m ook en hij is heel fijn!
  Dineke onlangs geplaatst…Z8 Newborn limited editionMy Profile

 • Chloe Sterk
  19 april 2015

  Leuke video meis xx

 • Nicky
  20 april 2015

  Leuke vlog! Ik vind beide modellen mooi maar persoonlijk zou ik voor de lange model gaan maar omdat deze waarschijnlijk wat aan de lange kant zal zijn zou ik het wat bij laten knippen. De korte model is naar mijn smaak weer wat aan de korte kant. Ik vind het fijn als een jurk/rok over mijn knieën valt.
  Nicky onlangs geplaatst…Tips | De speelgoed kadoboxMy Profile

 • Tamara
  20 april 2015

  Oh je hebt echt de maxi! Ja ze zijn beide heel leuk. Maxi dresses worden het helemaal deze zomer hé ;). Ben benieuwd naar je post!
  Tamara onlangs geplaatst…Monday morning trend inspiratieMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.