Mijn ultieme Sint Cadeautips voor dit jaar per leeftijdscategorie

Voor de kinderen is weer het leukste moment van het jaar aangebroken, sinterklaas is in het land! Dat betekent een bijzondere periode die begint met de Sinterklaas intocht, knutselen voor Sint en Piet, de schoen zetten, hopen op leuke cadeautjes met als climax: Pakjesavond op 5 december. Voor ouders die sinterklaas vieren met gelovige kindjes, betekent het ook: Er moet van alles geregeld worden ;). Ik deel je vandaag mijn absolute Sinterklaas cadeautips voor kinderen tot 8 jaar. Benieuwd naar mijn aanraders? Klik dan snel verder.

Mijn Sint Cadeautips voor dit jaar

Als trotse ambassadrice van VTech deel ik vandaag mijn toppers voor in de schoen en voor pakjesavond opgedeeld in verschillende leeftijdscategorieën en gebaseerd op eigen ervaring. Ik heb gekeken naar wat mijn meisjes op welke leeftijd het allerleukst vonden en het meeste pakte om mee te spelen en op basis daarvan deel ik mijn tips. Ik krijg vaak vragen wat mijn tips zijn en waar mijn kinderen per leeftijd veel mee spelen, dus dit leek me een heel handig overzicht om te maken en met jullie te delen.

Baby tot 3 jaar: Dit is een breed begrip, maar mijn meiden speelden als baby t/m 2 jaar het liefst met dit speelgoed. De VTech Babywalker is een must geweest voor Aimy en Feline tijdens het leren lopen en gaven we als Sinterklaas cadeau toen Aimy 1 werd. Ook als ze eenmaal kunnen lopen wordt er veel mee gespeeld omdat er heel veel spelletjes op te doen zijn. De VTech Babytelefoon was het favoriete speelgoedje in de box, het daagt je baby uit tot het drukken op de knopjes en het speelt leuke melodietjes af die voor kleine kindjes erg prettig zijn om te luisteren. Toen Feline 1 werd kreeg ze een van haar favoriete speelgoedjes voor haar verjaardag: De Spring en Speel Kangoeroe van VTech. Ze heeft nog steeds de grootste lol wanneer hij begint te springen (Jep, hij springt echt), hij is lekker zacht en kinderen leren er ook wat van door het interactieve effect.

Dreumes/peuter tot 4 jaar:
Ook deze leeftijd is natuurlijk een breed begrip, maar hier bedoel ik de leeftijd mee als ze voorbij het baby speelgoed gegroeid zijn en al meer willen ontdekken. De Bla Bla Blocks vind ik een enorme aanrader, kinderen worden enorm uitgedaagd om creatief fte denken, ze leren ondertussen vormen, kleuren en letters en ze kunnen er eindeloos mee spelen. De ‘Mijn Eerste 100 woordjes’ vind ik ook een toppertje voor kinderen die beginnen met het leren van woordjes en kinderen die gaan leren lezen. Je kunt zowel in het Nederlands als Engels leren en zo kun je ook het stukje tweetalig opvoeden heel laagdrempelig beoefenen. De Toet Toet Auto’s raad ik eigenlijk aan voor elk kind vanaf 2, maar om even het bij deze categorie te houden, de Toet Toet auto’s zijn heel leuk als schoencadeautje en ook zonder het complete pakket heel leuk speelgoed voor deze leeftijdscategorie. De Toet Toet Auto’s hebben leuke muziekjes, ieder een eigen personage en je kindje kan zo helemaal losgaan met zijn/haar fantasie.

Kinderen vanaf 2 jaar (en mijn persoonlijke favorieten)
Dit is de leukste categorie. Toen ik de Schep en Leer Ijscokar van VTech geïnstalleerd had in huis wist ik niet wat me overkwam. We hebben hem nu een klein jaartje en hier wordt echt elke dag mee gespeeld. Ze krijgen er niet genoeg van en spelen allerlei leuke rollenspellen. Kassa mevrouwtje spelen, ijsjes verkopen, lekkere ijs recepten maken, ze bedenken zoveel leuke ideetjes en hun fantasie wordt volledig de vrije loop gelaten. Feline loopt met het karretje rond als zijnde een loopkar en zo doet ieder kindje zijn/haar eigen ding ermee. Dit is daarom echt mijn favoriet en daarom vind ik de nieuwe variant er zo leuk op. De Grill & Leer BBQ waarbij het barbecuen wordt uitgeoefend. Ik weet nu al, zodra de meisjes deze zien is het een groot feest en wordt dit weer net zo’n dikke hit! Ps. Houd mijn Instagram in de gaten voor een mooie giveaway. En dan nog een topper: de Toet Toet Auto’s en dan eigenlijk elke variant erop. Voor de meiden hebben we Minnie Mouse Ijssalon variant en hier kunnen ze enorm leuk mee spelen samen, maar zo zijn er nog heel veel varianten passend bij de favoriete thema’s van je kindje. De Brandweerkazerne bijvoorbeeld is helemaal te gek voor elke brandweer liefhebber maar zo zijn er nog meer mooie garages waar je kindje eindeloos mee kan spelen en zijn fantasie helemaal op los kan laten.

Kinderen vanaf 5 jaar: De gadget liefhebbers.
Dan heeft VTech voor kinderen vanaf 5 jaar enorm leuke gadgets die inspelen op de voorkeuren van deze leeftijd. Ze willen net als hun papa en mama foto’s kunnen maken of net als hun favoriete vloggers kunnen vloggen en daar speelt Vtech geweldig op in met hun VTech Kidizoom Duo, de camera waar Lana regelmatig haar vloggende mama mee na doet ;). De Kidizoom Pixi, een selfie spiegeltje waar je foto’s mee kunt maken met leuke filters, make-upjes en meer, VTech Frozen 2 Interactief horloge. Het Frozen 2 horloge waar je kindje allerlei leuke leerzame spelletjes op kan doen, en ook te leuk: De VTech KidiTalkie, een walkie talkie waar je kindje mee kan ‘bellen’, berichtjes kan sturen naar elkaar, coole geanimeerde berichten en meer. Erg leuk om in huis te gebruiken voor broertjes en zusjes onderling of om je kindje te roepen als het etenstijd is ;). Zo heeft VTech nog veel meer toffe gadgets die helemaal inspelen op de moderne tijd, uitgevoerd op een kindvriendelijke en veilige wijze waardoor je kindje spelenderwijs leert opgroeien met moderne technieken.

Houd mijn Instagram in de gaten voor een leuke giveaway die gaat komen in samenwerking met VTech. Ik ben benieuwd wat jullie ultieme Sint cadeautips zijn! Laat het me weten via een reactie in de comments of op social media.

KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Patricia | VlaamsKijken
  30 november 2019

  Die kangoeroe is echt te leuk!
  Patricia | VlaamsKijken onlangs geplaatst…Kerst vier je met WithLove & VlaamsKijken (WINNEN!)My Profile

 • Britt van Wersch
  30 november 2019

  Super bedankt voor de leuke tips, hier heb ik zeker wat aan.

  Liefs van Britt

 • Karlijn
  30 november 2019

  Toch jammer dat alles van Vtech is. Snap dat je ambassadrice bent maar het artikel was voor mij bruikbaarder geweest als het ook om ander speelgoed zou gaan. Ik snap dat dit ook de reden is dat je gratis Vtech speelgoed krijgt, maar ik wilde het toch even benoemen.

 • Sanja
  1 december 2019

  Lang leve de Vtech speeltjes! Hier wordt de baby walker dagelijks gebruikt! 🙂
  Sanja onlangs geplaatst…Fruit hapje van de week – 8 maandenMy Profile

 • Sara
  1 december 2019

  Leuk!! Ik ben altijd opzoek naar aanraders en ook dol op Vtech (helaas geen ambassadeur 🤪). Voor de verjaardag van mijn zoontje zei ik dan ook; alles van Vtech vind hij leuk! De Walker heeft hij al sinds 6 maanden en speelt hij nog mee (nu 1,5) en ook de telefoon pakt hij dagelijks. De kangoeroe ga ik onthouden en ijscocar ook voor mijn nichtje!

 • Sara
  1 december 2019

  En yay voor geschreven artikel 🤗

 • Lien
  3 december 2019

  \Ik koop nooit dergelijk speelgoed, ik merk dat ze veel beter en leuker spelen met speelgoed waarbij ze zelf iets moeten bedenken en hun fantasie moeten gebruiken. Houten blokken, houten treinspoor, duplo voor de jongste 2 en lego voor de oudste. Ook spelen ze graag met klei en ander knutselmateriaal. Ik heb echt niets met schreeuwerig, plastic speelgoed met veel licht en geluid. Kinderen krijgen prikkels genoeg, rustig speelgoed is heerlijk. Maar dat is mijn mening;)

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.