Mijn make-up stash en beautytafel

Dia1

Vandaag ga ik in een video mijn make-up stash en beautytafel aan jullie laten zien. Ik plaatste een tijdje geleden een foto op Instagram met een sneak peak van mijn make-uptafel en toen vroegen er een aantal om een make-up stash video. Aangezien ik mijn stash helemaal opgeruimd en vernieuwd heb (vooral veel weggegeven en weggedaan) leek het mij leuk om mijn huidige make-up stash te laten zien. Voor mijn doen (maar ik had ook wel heel veel verzameld) is dit een redelijk minimalistische stash en heb ik vooral producten overgehouden die ik ook echt gebruik. Een ander zal dit overigens heel veel make-up vinden hoor, maar ik ben gewoon dol op mooie make-upproducten en vind het fijn om daar wat meer aandacht aan te besteden. Kijken jullie mee naar mijn make-upstash en beautytafel?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden, waar heb jij je make-up staan in huis en waar maak jij je het liefst op? Wat zijn jouw favoriete make-upproducten en merken? Laat het me zeker weten bij de comments. Fijne zondag allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

25 reacties

 • Marlotte
  8 november 2015

  Wat een fijne make-up stash heb je! Ik ben echt gek op al je blushes, zo mooi!
  Marlotte onlangs geplaatst…What’s for breakfast? #10 – a little bit of everythingMy Profile

 • Anneleen
  8 november 2015

  Mooie producten heb je! En leuke make-uptafel!
  Anneleen onlangs geplaatst…25 levensvragen TagMy Profile

 • Merel | mooimerel.nl
  8 november 2015

  Mooie make-up stash heb je! Ik ben zelf ook echt een lipstick meisje! 🙂
  Merel | mooimerel.nl onlangs geplaatst…TAG: I love sleep!My Profile

 • Tamara
  8 november 2015

  Wauw ik ben jaloers op je lippenstift verzameling haha! Ik ben echt zo’n makeup hoarder, maar ik draag het niet zo heel vaak.
  Tamara onlangs geplaatst…Sinterklaaswinactie #1, win een BABYBORN!My Profile

 • Eline
  8 november 2015

  Wat een leuke video en supermooie make-up producten! Ik maak mezelf altijd op in de badkamer (perfect licht ervoor!).
  Eline onlangs geplaatst…November FavoritesMy Profile

 • Anne
  8 november 2015

  Gezellige video! Je hebt echt mooie make-up, ik ben ook dol op de make-up van Mac, welke oogschaduw is dat die je nu voor de derde keer hebt bijgekocht?

 • Lisa
  8 november 2015

  Die make-up tafel van Ikea is echt op mijn droomlijstje haha, vind ik zo mooi

 • anouk
  8 november 2015

  Ik vind dit soort video’s heel leuk om te zien. Zelf vind ik het wel fijner kijken als de camera op een statief staat, dan kun je alles makkelijk pakken en laten zien. Je hebt hele mooie lipsticks!
  anouk onlangs geplaatst…Mi Moneda heeft een zusjeMy Profile

 • Stefanie
  8 november 2015

  wat een stash! Dacht ik van mezelf dat ik al veel had. niet dus, haha.
  die make-uptafel is geweldig!!

 • Kelly Caresse
  8 november 2015

  Dankjewel! Dat is Phloof! van Mac, echt een perfecte kleur als highlighter bij oogschaduwlooks

 • Kelly Caresse
  8 november 2015

  Dankjewel Anouk! 🙂

 • Amelie
  8 november 2015

  Je hebt echt een hele mooie collectie! Ik ben echt jaloers op je kaptafel, ik wou dat ik zo een kwijt kon op mijn studentenkamer!
  Amelie onlangs geplaatst…The Body Shop Premium Advent KalenderMy Profile

 • Nicole
  8 november 2015

  Stiekem zou ik die kaptafel ook enorm graag willen..
  Puur omdat ik dan wellicht wat vaker de tijd neem om mezelf op te maken (oh en hij is ook wel erg mooi haha)
  Nicole onlangs geplaatst…9x verhalen van anderenMy Profile

 • Deisy
  8 november 2015

  Jouw beautytafel is echt heel mooi zeg, ga ik zeker onthouden voor ons nieuwe huis (waar ik eindelijk wel ruimte voor een mooie beautytafel heb haha). En je lipstick stash is echt adembenemend, prachtige kleuren en mooie producten. Hele leuke video dame.
  Deisy onlangs geplaatst…5x gemotiveerd blijven om te bloggenMy Profile

 • Francoise
  8 november 2015

  Leuke video!
  Francoise onlangs geplaatst…ME NOW $2 LIQUID LIPSTICKSMy Profile

 • Eline
  8 november 2015

  Ik vind het alles meevallen! Wel opvallend dat je echt alleen maar roze blushes hebt, ik heb ze echt van lichtroze tot peach tot burgundy!
  Eline onlangs geplaatst…Warme drankjesMy Profile

 • Sheela
  8 november 2015

  Wauw! Je hebt een mooie verzameling make-up.
  Wat ik me wel af vroeg, als je zo van lippenstift houd, waarom je eigenlijk geen infallible lipsticks hebt? Dan hoef je het niet de hele dag opnieuw op te doen.
  Het nadeel van lipsticks vind ik zelf namelijk dat ze afgeven, ik vroeg me af hoe jij dat ervaart?
  Sheela onlangs geplaatst…Outfit of the dayMy Profile

 • femketje
  8 november 2015

  awesome stash 😀
  femketje onlangs geplaatst…Look – Organza.My Profile

 • Vanessa
  8 november 2015

  Superleuk om je make-up stash te zien! Fijn dat je zowel goedkope als duurdere make-up hebt. De Catrice foundation en concealer, en de Essence mascara heb ik ook. Allemaal budgettoppertjes! Ik vind je make-up tafel trouwens heel mooi. Ik heb er geen plaats voor en daarom maak ik me gewoon op in de badkamer. Daar staat meteen ook al mijn make-up.
  Vanessa onlangs geplaatst…Dingen die je herkent als je geen ochtendmens bentMy Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  8 november 2015

  Wat een mooie producten heb je!! Heb gelijk zin om nieuwe make up te kopen haha
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Mijn baby al uit logeren? Echt niet!My Profile

 • Fenna
  8 november 2015

  Na het zien van deze video ben ik gelijk mijn eigen stash weer ingedoken haha. Ik hou tegenwoordig van minimalistisch. Terwijl ik in het begin juist superveel make-up had en wilde hebben. Heerlijk om producten te hebben die je veel gebruikt.
  Fenna onlangs geplaatst…Recept: SchuimpjesMy Profile

 • Kelly
  8 november 2015

  Mooie stash! En een leuk filmpje! Ik maak me op in de badkamer maar wil later ook graag zo’n tafel als dat jij hebt, lijkt me veel handiger. Mijn favoriete merk is denk ik wel essence maar veel andere heb ik ook nog niet geprobeerd
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly #39My Profile

 • Leonie
  8 november 2015

  Wauw, leuke stash! Vooral je lippenstiften…. Jaloers!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mijn ervaringen met anticonceptieMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  9 november 2015

  Wat een mooie producten.
  Ik ben echt totaal niet van de make-up. Ik kan er echt niks van, heb heel wat pogingen gedaan maar ik weet nooit hoe ik me goed moet opmaken. Ik draag dus alleen maar wenkbrauwpotlood, mascara en eyeliner.
  Ik moet me er echt meer in gaan verdiepen want ik vind het wel heel erg leuk.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#Week 45 met een snufje liefdeMy Profile

 • Lisanne
  10 november 2015

  Leuke video ik heb niet zoveel hoor moet mezelf toch maar is gaan verwennen met een mooi product ik ben ook echt een lippen meisje en heel erg van de oogsvhaduw heb zelf ook heel wat palletjes liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #14My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.