Dia1

Vandaag ga ik in een video mijn make-up stash en beautytafel aan jullie laten zien. Ik plaatste een tijdje geleden een foto op Instagram met een sneak peak van mijn make-uptafel en toen vroegen er een aantal om een make-up stash video. Aangezien ik mijn stash helemaal opgeruimd en vernieuwd heb (vooral veel weggegeven en weggedaan) leek het mij leuk om mijn huidige make-up stash te laten zien. Voor mijn doen (maar ik had ook wel heel veel verzameld) is dit een redelijk minimalistische stash en heb ik vooral producten overgehouden die ik ook echt gebruik. Een ander zal dit overigens heel veel make-up vinden hoor, maar ik ben gewoon dol op mooie make-upproducten en vind het fijn om daar wat meer aandacht aan te besteden. Kijken jullie mee naar mijn make-upstash en beautytafel?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden, waar heb jij je make-up staan in huis en waar maak jij je het liefst op? Wat zijn jouw favoriete make-upproducten en merken? Laat het me zeker weten bij de comments. Fijne zondag allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

25 gedachten over “Mijn make-up stash en beautytafel”

 1. Gezellige video! Je hebt echt mooie make-up, ik ben ook dol op de make-up van Mac, welke oogschaduw is dat die je nu voor de derde keer hebt bijgekocht?

 2. Ik vind dit soort video’s heel leuk om te zien. Zelf vind ik het wel fijner kijken als de camera op een statief staat, dan kun je alles makkelijk pakken en laten zien. Je hebt hele mooie lipsticks!
  anouk onlangs geplaatst…Mi Moneda heeft een zusjeMy Profile

 3. wat een stash! Dacht ik van mezelf dat ik al veel had. niet dus, haha.
  die make-uptafel is geweldig!!

 4. Dankjewel! Dat is Phloof! van Mac, echt een perfecte kleur als highlighter bij oogschaduwlooks

 5. Jouw beautytafel is echt heel mooi zeg, ga ik zeker onthouden voor ons nieuwe huis (waar ik eindelijk wel ruimte voor een mooie beautytafel heb haha). En je lipstick stash is echt adembenemend, prachtige kleuren en mooie producten. Hele leuke video dame.
  Deisy onlangs geplaatst…5x gemotiveerd blijven om te bloggenMy Profile

 6. Wauw! Je hebt een mooie verzameling make-up.
  Wat ik me wel af vroeg, als je zo van lippenstift houd, waarom je eigenlijk geen infallible lipsticks hebt? Dan hoef je het niet de hele dag opnieuw op te doen.
  Het nadeel van lipsticks vind ik zelf namelijk dat ze afgeven, ik vroeg me af hoe jij dat ervaart?
  Sheela onlangs geplaatst…Outfit of the dayMy Profile

 7. Superleuk om je make-up stash te zien! Fijn dat je zowel goedkope als duurdere make-up hebt. De Catrice foundation en concealer, en de Essence mascara heb ik ook. Allemaal budgettoppertjes! Ik vind je make-up tafel trouwens heel mooi. Ik heb er geen plaats voor en daarom maak ik me gewoon op in de badkamer. Daar staat meteen ook al mijn make-up.
  Vanessa onlangs geplaatst…Dingen die je herkent als je geen ochtendmens bentMy Profile

 8. Na het zien van deze video ben ik gelijk mijn eigen stash weer ingedoken haha. Ik hou tegenwoordig van minimalistisch. Terwijl ik in het begin juist superveel make-up had en wilde hebben. Heerlijk om producten te hebben die je veel gebruikt.
  Fenna onlangs geplaatst…Recept: SchuimpjesMy Profile

 9. Mooie stash! En een leuk filmpje! Ik maak me op in de badkamer maar wil later ook graag zo’n tafel als dat jij hebt, lijkt me veel handiger. Mijn favoriete merk is denk ik wel essence maar veel andere heb ik ook nog niet geprobeerd
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly #39My Profile

 10. Wat een mooie producten.
  Ik ben echt totaal niet van de make-up. Ik kan er echt niks van, heb heel wat pogingen gedaan maar ik weet nooit hoe ik me goed moet opmaken. Ik draag dus alleen maar wenkbrauwpotlood, mascara en eyeliner.
  Ik moet me er echt meer in gaan verdiepen want ik vind het wel heel erg leuk.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#Week 45 met een snufje liefdeMy Profile

 11. Leuke video ik heb niet zoveel hoor moet mezelf toch maar is gaan verwennen met een mooi product ik ben ook echt een lippen meisje en heel erg van de oogsvhaduw heb zelf ook heel wat palletjes liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #14My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.