Mijn Kellycaresse magazine kwam binnen! + Speciale actie!

yfm45

Herinneren jullie nog dat ik mijn eigen ‘Kellycaresse magazine’ zou bestellen? Een fotoglossy met mijn eigen foto’s die je kunt laten maken via de nieuwe service van YourPhotoMag? Door de bevalling en alles daar omheen bestelde ik deze iets later (ik wilde er ook al wat foto’s van Aimy in zetten), maar vandaag kan ik jullie laten zien hoe mijn persoonlijke fotoglossy geworden is!

Gesponsord door YourPhotoMag

Via de YourPhotoMag app kun je foto’s uit je smartphone importeren en zo binnen een paar klikken tot een fotoalbum laten maken. Je plaatst je bestelling en binnen 2 weken komt je persoonlijke magazine binnen. Het wordt ook echt in tijdschrift vorm met mooi glossy papier afgedrukt. Super makkelijk en snel te maken en een leuke manier om je foto’s te bundelen die je op je telefoon hebt staan. Mijn fotoglossy kwam binnen en ik had gelijk een ‘wow’ gevoel, het papier is van mooi glanzende kwaliteit en de foto’s kwamen er heel mooi op uit. Super leuk om door te bladeren.

Ik koos ervoor om een aantal foto’s van Lana erin te doen van leuke gebeurtenissen, maar ook foto’s van mijn vrijgezellenfeest, van de bruiloft, mijn zwangerschap en natuurlijk wat foto’s van Aimy. Het is zo echt een bundel geworden van mooie gebeurtenissen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Super leuk om terug te kijken en toch ook anders dan een regulier fotoalbum. Zo’n compact magazine pak je er makkelijk bij.

Ik vind het echt een leuke manier om een fotoboek te maken met de foto’s die je op je smartphone hebt staan. De trouwfoto’s heb ik bijvoorbeeld op mijn telefoon gezet en deze kon ik daardoor ook verwerken in mijn fotoglossy. Deze fotoservice is erg betaalbaar. Je kunt een album los bestellen voor €8,95, maar als je een kwartaalabonnement afsluit van 4 nummer per jaar dan betaal je maar €7,45 per fotoglossy. Een abonnement van 12 nummers per jaar kost €5,95 per maand en dan wordt het helemaal goedkoop . Bij een kwartaal- of maandabonnement mag je de exemplaren trouwens bestellen wanneer je wilt; je kunt het dus iedere maand of kwartaal bestellen, maar ook allemaal in één keer bijvoorbeeld.

Zelf ga ik dit abonnement een jaar lang testen en zo allerlei foto’s bestellen in mijn eigen fotoglossy’s, een leuke manier om de ontwikkeling en foto’s van de kinderen bij te houden.
YourPhotoMag is vanaf afgelopen maandag officieel gelanceerd en voor jullie heb ik een hele mooie actie!

Ik heb mijn eigen kortingscode gekregen, waarmee jullie een magazine kunnen maken voor maar € 3,95 (+ €1,00 verzendkosten) in plaats van € 9,95.
Hoe werkt dit precies?

 1. Download de app via deze link.
 2. Maak een account aan door op aanmelden te klikken
 3. Maak je magazine
 4. Nadat je op uploaden hebt geklikt kun je kiezen: “Ik heb een actiecode”
 5. Klik hierop en vul op de volgende pagina de code: KC1-WG8-XX4-F3Q (geldig tot en met 30 april) in.
 6. Rond de betaling af en keer terug naar de app

Vervolgens kun je Los/abonnement kiezen en je magazine uploaden.

En ook leuk, 10 van mijn volgers die deze code gebruiken om een magazine te bestellen, krijgen gratis een jaarabonnement! Meld je dus snel aan om deze winkans niet te missen!

Ik ben benieuwd wat jullie van het resultaat van mijn fotoglossy vinden en of jullie zelf ook zo’n abonnement zouden overwegen. Wat doen jullie nu met de foto’s die je met je smartphone maakt? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

43 gedachten over “Mijn Kellycaresse magazine kwam binnen! + Speciale actie!”

 1. Wat grappig zeg, zo’n fotoservice voor foto’s die je met je telefoon maakt. Ik zou alleen met dit soort dingen wel een beetje bang zijn dat de kwaliteit van de foto’s niet zo geweldig is (want ja, met de telefoon gemaakt natuurlijk), maar daar zie ik zo niets van terug op de foto’s die je van jouw boekje hebt gemaakt.
  Dina onlangs geplaatst…Zwanger | Vertrouwen op je lichaamMy Profile

 2. Wat een leuk idee! Mijn foto’s zet ik altijd op de computer. Soms kijk je ernaar, maar meestal gebeurt er vrij weinig mee. Wat erg jammer is eigenlijk. Dus dit is een goed alternatief!
  Rafaëlla onlangs geplaatst…Ons huisMy Profile

 3. Leuk idee! Ik maak zelf een fotoalbum voor onze dochter (nou ja, eigenlijk maakt mijn moeder die 😉 ) met foto’s van de camera en van mijn telefoon, maar ik kan me voorstellen dat dit erg handig is als je dat niet standaard doet. Dan kijk je et toch vaker naar.
  Charlotte onlangs geplaatst…Shoplog: mama ging los…My Profile

 4. Ik zou heel graag mee willen doen!
  Ben alleen nu 25 weken zwanger en zou dit doen v.a. het moment dat hij geboren is, en dan elke maand zo’n glossy maken.
  Dat je per maand een “overzicht” hebt van de leukste foto’s!
  Ga de app zeker downloaden en gebruiken voor na de bevalling!
  Maar erg leuke actie! ?

 5. Leuk idee! Ik maak zelf 1 x per jaar een album (al loop ik voor dit jaar al wel een beetje achter…) voor Fiene. Dit zou ik denk ik eerder een in cadeauvorm voor anderen maken.
  MetMirjam onlangs geplaatst…Spelen zonder speelgoedMy Profile

 6. War een leuke service. Ik moest even graven aangezien het alweer een tijdje terug is dat je hier wat over had geschreven. Ik ga er denk wel naar kijken. Sinds kort zet ik de foto’s van mijn telefoon op de computer. Fijn weekend liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Storing en meer….My Profile

 7. Vind het een leuk idee! Heb het net getest, maar vind het heel onhandig dat het automatisch de laatste 50 foto’s van je telefoon pakt. Je moet dan vervolgens handmatig de foto’s 1 voor 1 verwijderen om alleen de foto’s mee te nemen die je wilt.
  Alicia onlangs geplaatst…Handy newborn itemsMy Profile

 8. super leuk!! ik besteld altijd alles via mijn standaard leverancier waarmee ik werk voor mijn fotografiebedrijf, dit ziet er ook heel leuk en verzorgd uit
  rachel onlangs geplaatst…Notd EssenceMy Profile

 9. Prachtige foto’s zeg! Vooral die van Lana en Aimy. Ondanks dat je hun gezichtjes niet ziet, is hij supermooi. Ik doe echt te weinig met alle foto’s die we maken. Goede gelegenheid om daar iets aan te doen. Voor € 4,95 kan ik deze gelegenheid natuurlijk niet voorbij laten gaan. Morgen ga ik één voor ons in elkaar zetten. Nu al zin in. Hopelijk zit ik ook bij 1 van de tien gelukkigen, want een jaarabo lijkt me ideaal!
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Borstvoeding en tanden. Met deze tips hoef je niet door te bijten!My Profile

 10. Handig! Heb meteen de app geïnstalleerd en mij aangemeld met jouw korting. Ga snel uitproberen want heb nog veel foto’s van de afgelopen 6 jaar van mijn zoon die nog niet in fotoalbum zit. Dan is dit een mooi alternatief.

 11. Wat een leuk idee! Toch houd ik het bij mijn fotoboeken, omdat ik ook genoeg foto’s met een normale camera maak en mijn vriend maakt ook veel foto’s. Die kunnen we makkelijk samenvoegen via de computer en dan een boek van maken.
  Suzanne onlangs geplaatst…Als je foto even geleend wordtMy Profile

 12. Wat een leuke reacties op YourPhotoMag, worden we blij van!
  Even wat aanvullingen:
  – Vanaf morgen (12 april) is ook onze online tool beschikbaar en kun je dus ook via je
  computer, net zo simpel als met de app een magazine maken!
  – Je kunt zelf kiezen uit welke map op je telefoon je een magazine maakt, het hoeven dus niet
  persé de laatste 50 te zijn. Overigens kun je heel snel foto’s verwijderen, hoor. Gewoon de
  foto die je kwijt wilt selecteren en als je klaar bent op het prulgebakje in de foto klikken. Jouw
  foto’s blijven natuurlijk gewoon op je telefoon staan en verdwijnen alleen uit de app
  – Tip: Sla alle foto’s die je wilt gebruiken voor YourPhotoMag al op in een apart mapje en
  selecteer die map als je vaste YourPhotoMag map!

  Groeten en veel plezier met het maken van jullie magazines!
  Jeroen

 13. Ik heb er ook één besteld met foto’s van mij en mijn vriend. Weet je toevallig wat de levertijd is? Ik heb namelijk alleen een mail gehad dat de betaling ontvangen is.
  Annemijn onlangs geplaatst…Ons excusesMy Profile

 14. Dit ziet er super gaaf uit! Ga toch ook eens kijken. Is het ook mogelijk om het via de computer te doen? Ik trek geregeld de foto’s van mijn telefoon zodat ik ze niet kwijt kan zijn als die zou crashen en ook zodat die sneller blijft. Maar ik ga zeker eens kijken voor de foto’s die nu nog op mijn telefoon staan! Gaaf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.