Nu te bestellen: Kellycaresse magazine!


kellycaressemagazine

Oke, die titel was een beetje misleidend, evenals de afbeelding want ik ga het niet hebben over een echt magazine. Ik zie mezelf geen echt magazine publiekelijk uitbrengen, mijn blog is mijn ‘online magazine’ en dat is wel voldoende haha, maar ik ben wel wat heel leuks aan het testen! Een nieuwe fotoglossy die je kunt maken met een app! Iets waar menig van jullie ook heel enthousiast van wordt denk ik!

Gesponsord door YourPhotoMag.

Ik test YourPhotoMag, een app waarmee je zelf een magazine maakt van al je smartphone foto’s. Een soort van fotoalbum in A4 glossy uitvoering. Heel eenvoudig met maak je deze dus met je smartphone. Geloof het of niet, maar in 5 minuten had ik 100 foto’s geplakt in een fotoalbum dat als het goed is over 2 weken thuisbezorgd wordt, ik ben benieuwd! Jullie hadden al wel door dat ik het maken van fotoalbums een klusje vind dat ik bleef uitstellen, tenzij het makkelijk en digitaal kan.

Ik zit in de testgroep van YourPhotoMag en deze dienst lijkt me dus nog veel sneller dan het maken van een digitaal album via de computer. En als moeder maak ik de hele dag foto’s van mijn kind, voor privégebruik, maar des te leuker om die in een album te kunnen doen. Je kunt tot 100 foto’s uploaden, vervolgens kies je een leuk kader (keuze uit allerlei kleuren en motiefjes) en je controleert of alle foto’s er op de gewenste manier in staan. Dan is het een kwestie van bestellen en dan wordt het binnen een zo’n 2 weken geleverd. Ik heb gisteren mijn bestelling gedaan en zodra mijn album binnenkomt laat ik ‘m jullie zien.

De preview van mijn fotomagazine heb ik al wel gezien en ik laat je een paar pagina’s uit mijn magazine zien:

Foto’s van mijn vrijgezellenfeest

Eerste babyfoto’s van Lana <3

De fotoshoot voor L’oreal

En zo heb ik al heel veel pagina’s door YourphotoMag laten invullen met foto’s uit mijn cameraroll. Ik ben zo benieuwd hoe het er in het echt uit zal zien! . Deze dienst is veel goedkoper dan het maken van reguliere digitale albums en je kunt zo al je dierbare foto’s eenvoudig op laten slaan. Erg tof om op die manier bijvoorbeeld het eerste babyjaar vast te leggen, alle voorbereidingen naar je bruiloft toe, je zwangerschap weekfoto’s enzovoorts. Je mist zo geen enkel moment. Zo verzamel zo hele mooie fotoalbums. Je kunt YourPhotoMag als maandelijks abonnement afsluiten en met mijn introductielink kost een album slechts €3,95 in plaats van €8,95. Zodra de dienst live is laat ik jullie weten via welke link je dit met korting kan bestellen. Via deze link kun je je ook opgeven om met de kortingscode je aan te melden voor een testalbum.

Ik zit nog in de testfase dus ik weet nog niet hoe het er in het echt zal uit zien, maar tot nu toe ben ik enthousiast, ik kijk er naar uit dat mijn fotomagazine binnenkomt en ik ‘m jullie kan laten zien! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van dit concept vinden, zou je dit zelf ook bestellen of niet? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

20 reacties

 • Myrthe
  7 januari 2016

  Wat leuk zo! En heel erg handig dat je het via je telefoon kan doen. Daar staan bij mij in ieder geval de meeste foto’s op. Wordt de kwaliteit dan niet minder?
  Myrthe onlangs geplaatst…Writer’s blockMy Profile

 • Lisanne
  7 januari 2016

  Klinkt leuk en zo doe je op een eenvoudige manier wat met je mooiste foto’s. Ik heb honderden fotos op mijn telefoon en pc staan maar maak de tijd er niet voor om ze in een album te doen. Dit klinkt makkelijk en eenvoudig nu alleen nog een betere telefoon met goede camera mijn huidige (s4) raakt een beetje op. Fijne middag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Goede voornemens 2016My Profile

 • MamaOnderneemt
  7 januari 2016

  k ben reuze benieuwd. Ik loop al zeven jaar achter met het maken van fotoalbums. Mijn dochter wordt namelijk eind deze maand zeven en ik heb nog geen enkel fotoalbum van haar gemaakt. Shame on me!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Ontwerp zelf gratis professionele blogfoto’s en marketingmaterialenMy Profile

 • Kelly
  7 januari 2016

  Oh dat lijkt mij zo leuk voor mijn foto’s van Engeland !!
  Kelly onlangs geplaatst…365 days| #6 huiswerk en knuffelenMy Profile

 • Marion
  7 januari 2016

  Haha, heel even dacht ik: zou het? Het ziet er heel tof uit. Heel erg leuk idee om een keer zoiets te laten maken.
  Marion onlangs geplaatst…AppeltaartMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  7 januari 2016

  Haha, ik was ook even misleid door de titel! Maar dit lijkt me wel leuk, ik heb onlangs nog zelf een fotoalbum laten maken maar dat duurt toch wel altijd erg lang en is vaak redelijk duur, dus ik ben wel benieuwd naar deze app. En de prijs is ook goed te doen! Alleen zou ik het niet maandelijks willen doen, dus als het alleen met een maandelijks abonnement kan is het wel jammer…
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn blog bestaat 2 jaar!My Profile

 • Doortje
  7 januari 2016

  Wat grappig! Ik dacht even dat je echt een glossy ging uitbrengen, haha.
  Het lijkt me vooral handig omdat het via je telefoon kan.
  Doortje onlangs geplaatst…Nieuwe challenge!My Profile

 • Sandra
  7 januari 2016

  Ook ik was misleid door te titel! Haha. Maar wat een handige app zeg. Ik neem me ook altijd voor om die fotoboeken nu echt eens te gaan maken. Maar het komt er nooit van.. Misschien is dit dus wat. Ik ben benieuwd naar het resultaat!

 • Nicole
  7 januari 2016

  Ik test hem ook en ben reuze benieuwd!
  Nicole onlangs geplaatst…Vakantiedilemma: camping of hotel?My Profile

 • Rosanne
  7 januari 2016

  Ik was ook misleid door de titel haha.
  Wel een heel handig concept. Ik heb voor mijn oma wel eens een fotoboek gemaakt maar jeetje wat duurt dat lang. Als dat nu via een app kan is dat wel echt een uitvinding!
  Rosanne onlangs geplaatst…Mijn leven als student #2My Profile

 • Lisa
  7 januari 2016

  Dit klinkt echt ideaal voor mij, ben heel benieuwd hoe het resultaat is dan ga ik dit ook bestellen

 • Annemiek
  7 januari 2016

  Hahah de titel, grapjas ik dacht ook aan een kellycaresse tijdschrift, was ook leuk geweest haha

 • Kelly Caresse
  7 januari 2016

  Ah leuk Nicole, ben benieuwd naar jouw album en ervaringen 😀

 • Simpel, met een snufje liefde
  7 januari 2016

  Leuke titel, hahahah! Ik vind het concept erg leuk. Ik ben benieuwd naar jouw magazine.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Weg met chaos challenge / De keuken.My Profile

 • Jaimy en Laura
  7 januari 2016

  Ohhh wat super leuk!!
  Jaimy en Laura onlangs geplaatst…LUSH – Snowman shower jellyMy Profile

 • Nicole
  7 januari 2016

  Ahhh ik dacht na de Linda, hier is de Kelly! Haha! Maar klinkt heel handig die app! X
  Nicole onlangs geplaatst…De bizarre wereld van de Reborn DollsMy Profile

 • wendy
  7 januari 2016

  Haha, helaas geen “echt” magazine, maar dit is ook wel erg leuk 🙂
  wendy onlangs geplaatst…Interieurtips voor jouw woonkamer!My Profile

 • Maike
  7 januari 2016

  Klinkt leuk, ben benieuwd hoe hij uiteindelijk wordt!
  Maike onlangs geplaatst…DIY versiering voor grote ballonnenMy Profile

 • beautifulday4makeup
  8 januari 2016

  Dat ziet er erg leuk uit. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Balea Shampoo met Granaatappel en Gojibes:Gekleurd haarMy Profile

 • Susanne
  9 januari 2016

  Klinkt heel goed. Ik vind een album maken op de computer idd altijd enorm veel tijd kosten. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat! 🙂
  Susanne onlangs geplaatst…Weekoverzicht 2 – 8 JanMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.