Mijn favoriete apps op mijn telefoon (Iphone)

De smartphone, wat zouden we tegenwoordig nog zonder kunnen, dat is toch bijna niet voor te stellen. Zelf ben ik enorm fan van mijn iPhone, zelfs erg aan gehecht ;). En op mijn iPhone gebruik ik met regelmaat mijn favoriete apps die me helpen met van alles en nog wat. Omdat ik regelmatig vragen krijg naar mijn favoriete apps en ik ze graag met je deel als tip, schreef ik deze blog om mijn favoriete iPhone apps uit te lichten en veel van de apps vind je niet enkel in iOs, maar ook via de Google Play store. Laten we gaan kijken naar mijn favoriete iPhone apps.

Mijn favoriete apps op mijn telefoon (iPhone)


Instagram
: Heel simpel, k ben gewoon dol op Instagram, ik vind het heel leuk om anderen te volgen, inspiratie op te doen, ervaringen van andere mama’s te volgen en interactie met jullie te hebben op dit gezellige platform. (Ps. Volg me via @Kellycaresse) Facebook vind ik soms leuk al zwakt die interesse een beetje af ;).

Youtube: En dan de normale app om video’s te kijken, maar ook de Creator app om mijn eigen Youtube kanaal te beheren, comments te bekijken, statistieken te kunnen zien en video’s juist te kunnen plannen. Ik ben dol op Youtube en al meer dan 4 jaar actief daar. Velen geloofden een paar jaar terug nog niet in de enorme groei die Youtube zou krijgen en de velen dingen die je er mee kunt, maar ik geloof er al in vanaf de eerste minuut. Ik vind het geweldig om te vloggen, video content te maken en die van anderen te bekijken. Stiekem soms nog wel leuker als bloggen. Je kunt er veel meer emotie, creativiteit en echtheid in kwijt.

Meditation moments app  Deze app biedt allerlei meditatie oefeningen aan. Tijdens mijn ochtendroutine doe ik een meditatie, maar ook voor het slapengaan om lekker te slapen, heerlijk!

Ben je dol op je smartphone en moet je er , net als ik, niet aan denken dat je telefoon beschadigd, dat het schermpje krassen of zelfs breuken krijgt en wil je een paar jaar kunnen genieten van je telefoon? Dan is het belangrijk dat je gebruik maakt van goede telefoonhoesjes. Deze beschermen je toestel tegen schade waardoor je er langer plezier hebt. Zoek je bijvoorbeeld op hoesjes voor je Iphone 11 dan vind je die op die pagina. Op deze site kun je terecht voor de leukste telefoonhoedjes voor je smartphone zodat die goed beschermd is en je er lang plezier van hebt.

Parkmobile: Een ideale app om overal te kunnen parkeren zonder daar los geld voor mee te hoeven nemen. Je meldt je aan, dan voer je je kenteken en auto kleur in en selecteert de parkeerautomaat waar je qua zone bij staat en dan klik je op start waarnaar het tellertje begint te lopen. Je betaalt automatisch via je bankrekening. Heel makkelijk. Wij hebben 2 auto’s in ons gezin en ik kan de Parkmobile app voor beiden gebruiken.

WhatsApp: Sinds ik WhatsApp weer gewoon gebruik, vind ik het een van de fijnste apps.

Unfold en Afterlight: Apps waarmee ik mijn Instagram foto’s bewerk en leuke templates toepas voor mijn stories.

Wat zijn jouw favoriete apps op je telefoon?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 • Fleur
  7 oktober 2020

  Ik ben heel blij met de app Stocard en OK. Hierin heb ik alle mijn winkel pasjes bij de hand en niet meer in mijn portemonnee! In de app OK kun je ook je cadeaubonnen opslaan!

 • matchoffice
  4 november 2020

  Ik gebruik de Calm app elke dag voor meditatie op kantoor.
  Ik kan het sterk aanbevelen, het helpt enorm

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.