VLOG: Feline 3 jaar verjaardag vieren en zwemmen op vakantie!

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog laat ik je zien hoe ik dit keer mijn boodschappen haal bij Aldi, zal ik net zoveel kwijt zijn als de week ervoor bij Lidl? Ik deel gezellige huiselijke beelden tijdens het koken, spelen met de kindjes, een bezoekje bibliotheek. Maar ook vieren we de derde verjaardag van Feline tijdens een heerlijk weekendje weg op camping de Achterste hoef waar we gaan glamperen ;). Kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Deze vlog bevat een samenwerking met Frisia.

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.