VLOG: Geschrokken naar huisarts & Mealprep voor de hele week

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog neem ik je mee in een gezellig middagje Quality time met mijn middelste dochter. Laat ik zien hoe ik nu nog meer budget Proof de boodschappen doen! Gaan we aan de slag met een super handige mealprep voor de hele week maar ben ik ook geschrokken waardoor ik de huisarts opzoek met een van mijn dochters. Een lekker bevlogen weekje dus, kijk je gezellig weer mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.