Mijn 7 beste tips bij borstvoeding! Ervaringen, opstart en langvoeden

Het is vrijdag, dat betekent dat het de dag is voor mijn extra video! In deze video deel ik mijn ervaringen, mijn beste tips als het gaat om borstvoeding. Het geven van borstvoeding, kolven, moedermelk opslaan, hoe om te gaan met een flesweigeraar etc.!  Met ruim 5 jaar ervaring met borstvoeding geven (aan drie dochters) denk ik dat ik genoeg ervaring verzameld heb om met jullie te delen. Nuttige, praktische tips maar ook gewoon mijn ervaringen, wat werkte voor mij? Wie weet werkt het ook voor jou, ik hoop je met deze video te inspireren.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 gedachten over “Mijn 7 beste tips bij borstvoeding! Ervaringen, opstart en langvoeden”

 1. Blijft dat pyama papje met borstvoeding niet erg dun? Dat is mijn ervaring namelijk… mijn zoon is bijna 6 maand en van doorslapen is sinds ik aa het werk ben weer verleden tijd. Dus misschien straks ook met papje beginnen.
  Wat is de reden dat je dit met lepel doet en niet met fles?

  Hoeveel cc mm en hoeveel schepjes pap gebruik je?

 2. het is gewoon het mooiste wat er is !! puur en natuur. helaas niet voor iedereen. ik heb gelukkig wel de ervaring even gehad maar had van mij wel langer mogen duren

 3. Over beginnen met kolven met 37 weken: dit kan je doen(in overleg met lactatiekundige en je verloskundige) als je van te voren weet dat de borstvoeding moeizaam op gang komt, vb bij een borstvergroting of verkleining, geplande keizersnee.
  In andere situaties heeft het geen toegevoegde waarde

 4. Hee Kelly,
  Ondanks dat ik deze video in mijn verlof al een keer heb gekeken, deed ik dit vandaag weer. Onze kleine jongen is morgen een week oud en ik wil graag borstvoeding geven maar had vandaag echt een dip. Je video geeft me weer even een boost om te blijven proberen! Dank je wel!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.