De happy list – Hier word ik vrolijk van!

Op momenten dat het wat minder goed met je gaat, zoals bij mij nu qua gezondheid vind ik het belangrijk om positief en optimistisch te blijven. Wat mij dan helpt is oude foto’s terug te kijken en leuke momenten terug te halen. Mij te focussen op de dingen die me zo gelukkig maken in het leven en wat me dierbaar is. Vandaag is zo’n momentje dat ik de tijd nam voor het maken van een happy list, een lijst met dingen, dierbaren en foto’s van waar ik vrolijk van wordt. Na regen komt altijd zonneschijn en zelfs wanneer het regent zijn er genoeg zonnestraaltjes die schijnen, het gaat erom dat je die blijft zoeken en daar je kracht uit put. De foto hierboven beschrijft een fijn geluksmomentje voor mij, deze maakte we op de Gender reveal party toen ik 16 weken zwanger was. Ik onthulde toen aan alle lieve vriendinnen om mij heen dat we in verwachting waren van een meisje. Geweldig hoe we genoten hebben en hoe mijn vriendinnen enthousiast reageerden op de onthulling, echt een geniet momentje!

Curacao 2011: Niet de meest charmante foto maar wel een hele waardevolle!

Mijn happy list!

 • Mijn lieve vriend, weet me altijd op te vrolijken, te laten stralen en heeft altijd leuke ideetjes voor dagjes weg, enzovoorts. He makes me the happiest girl in the world!
 • Lana, mijn zonnestraal, de geboorte van Lana is gewoon het mooiste wat me ooit is overkomen, geweldig om mama te zijn en om te genieten van Lana. Haar lachjes, en vrolijkheid, genieten van de verzorging van haar, de borstvoeding die we samen zo goed op gang hebben, wakker worden en Lana uit bed halen, happy!
 • Mijn lieve dierbaren om mij heen, allereerst mijn lieve ouders die alles voor me betekenen, mijn schoonouders waar ik me thuis kan voelen, en natuurlijk mijn lieve vriendinnen die altijd voor me klaar staan. Makes me so happy!
 • Bloggen, wat heeft dat me veel positiviteit gebracht en wat geven jullie (ja jij, ja!) mij veel kracht en gezelligheid, jullie lieve comments, het feit dat mijn site steeds massaler bezocht wordt, makes me so happy. Mijn ei kwijt kunnen op mijn eigen plekje online is geweldig. Jullie zijn mijn toppers!
 • Sporten, wat ik hopelijk over een tijdje weer kan oppakken geeft me zoveel positiviteit, kracht en zelfvertrouwen. Lekker mijn hoofd leegmaken in een pittige groepsles, ik houd ervan.
 • Winkelen, jup ik ben een shopaholic. Ik vind het heerlijk om in winkels rond te kijken voor leuke spulletjes, en de sale ben ik nog veel gekker op.

 

 • Ondernemen, ik vind het geweldig om als zelfstandig ondernemer te werk te gaan. Leuke mailtjes voor opdrachten voor Beautydream, toffe samenwerkingen voor Kellycaresse.nl, inkopen doen voor mijn bedrijf, zakelijke opdrachten afhandelen, i love it!
 • Ontbijt – Soms is het ontbijt wel mijn favoriete maaltijd van de dag, een lekkere bak zelfgemaakte havermout met vers fruit, een kom griekse yoghurt met appel, kaneel en rozijnen, een zondags ontbijt met broodjes en een eitje, natuurlijk een goede kop koffie erbij een een flinke mok thee, heerlijk!
 • Anderen mensen kunnen helpen doet me heel goed, zowel als hulpverlener maar ook op persoonlijk vlak. Het is fijn als je iets voor een ander kunt betekenen en dat die persoon er echt wat aan heeft.
 • Complimentjes, zowel het geven van complimenten als het krijgen van complimenten is geweldig. Share the positivity
 • Mode, leuke outfits samenstellen, mode tijdschriften lezen, modeblogs volgen en natuurlijk shoppen, daar wordt ik vrolijk van.
 • Mijn filofax agenda en daarom heen het plannen van zaken, het maken van lijstjes en alles organiseren. Notitieboekjes ben ik ook dol op.
 • Nog veel meer. Ga eens bij jezelf na waar je zo vrolijk van wordt, als je eenmaal aan het schrijven bent merk je hoeveel moois er is om je heen. Ik zou nog duizenden woorden kunnen voltypen maar dat wordt wel een beetje teveel van het goede maar wees dankbaar voor wat je hebt en geniet van het positieve om je heen.

Bron: Weheartit

Dat was mijn happy list, waar wordt jij zo vrolijk van? Maak jij wel eens een lijstje met waar je vrolijk van wordt of waar je dankbaar voor bent? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

25 reacties

 • Joyce
  11 februari 2014

  Mooi lijstje Kel! Ik hoop dat je snel een beetje opknapt <3
  Joyce onlangs geplaatst…Getest: Citroën C3My Profile

 • Jessie
  11 februari 2014

  Ik maak zelf amper zo een lijstjes ondanks het feit dat ik een lijstjes freak ben. Ik vind het overigens een heel leuk concept om even op te schrijven waar je blij van wordt. Het doet me denken aan een gratitude journal maar dan uitgebreider en net iets vrolijker ook. Het kan wonderen doen om af en toe eens stil te staan bij alle mooie dingen van het leven.
  Jessie onlangs geplaatst…Haul – The Body Shop SaleMy Profile

 • Con leche
  11 februari 2014

  Mooi lijstje heb je gemaakt! Hopelijk voel je je snel ook qua gezondheid weer helemaal happy en fit!

 • Koalabeautymama
  11 februari 2014

  Beterschap! Goed dat je zo positief blijft. Leuke he lijstjes maken. Ik bedenk me altijd hoe gelukkig ik ben en wat ik om me heen heb. Fijn dat je zoveel mensen om je heen hebt die je opvrolijken. 🙂

 • Willemijn
  11 februari 2014

  Ik maak elke dag een lijstje met de dingen waar ik dankbaar voor ben en wat me blij maakt. Ik merk dat doordat ik die lijstjes maak ik positiever in het leven ga staan en dat ik er vrolijker door wordt. Het leert me ook beter te relativeren als ik een keer een tegenslag heb.

 • Manon
  11 februari 2014

  Wat een leuke en fijne lijst. Ik vind die gender reveal party echt zoooo geweldig, lijkt me zo spannend haha. Ik word altijd weer even “mezelf” als ik lekker in bad ga met een boek, helpt bij mij altijd tegen een dipje. Of lekker bakken in de keuken, daar kan ik ook heel erg ontspannen van worden 🙂
  En wat fijn dat je zo’n lieve vriend hebt, dat is eigenlijk toch het fijnste: een knuffel van hem <3

 • Linda
  11 februari 2014

  Dat is een mooie lijst, zo te zien heb je veel mensen en dingen die je gelukkig maken. Altijd goed om daar bewust van te zijn. Zelf maak ik niet dit soort lijstjes, maar bedenk me iedere dag dat ik niet mag klagen, zelfs als het wat minder gaat.
  Linda onlangs geplaatst…Olympisch smullen #5My Profile

 • Hannah
  11 februari 2014

  Wat een heerlijk feelgood blogje! Heerlijk om jezelf zo een beetje beter te laten voelen 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Persoonlijk | OnzekerheidMy Profile

 • Martina
  11 februari 2014

  Ik ben in 2011 ook naar Curaçao geweest. Wat was dat toch heerlijk!
  Martina onlangs geplaatst…11 Februari 2014 – OpgemaaktMy Profile

 • Cindy
  11 februari 2014

  Mooi dat je je vast kan houden aan je positiviteit! Hoop dat het snel beter met je gaat!
  Cindy onlangs geplaatst…Lijstjes, ik kan niet zonder!My Profile

 • Linda
  11 februari 2014

  Altijd fijn, zulke lijstjes! Ik maak ze af en toe ook en in de laatste Flow (die ik vorige week kocht) zat een klein-geluk-boekje waar je 6 maanden lang iedere dag en iedere week dingen in kan vullen waar je blij mee bent/dankbaar voor bent. Fijn!
  Linda onlangs geplaatst…Day Zero Project | TAG: als ik een … was & als ik een … mocht zijn.My Profile

 • Healthy Mommy
  11 februari 2014

  Heel herkenbaar! Goed om even bij dit soort dingen stil te staan.. Dan heb je naast dat gene wat tegenzit ook heel wat zegeningen te tellen die het leven nét even wat aangenamer maken!
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Beauty blunders?My Profile

 • Bibian
  11 februari 2014

  Wat een mooi lijsteje zeg! Ik word altijd vrolijk als mijn kleine man zo ontzettend lief naar me lacht of even lekker tegen me aan kruipt! Verder word ik vrolijk van de zon, maar die is op dit moment nog even niet aanwezig haha. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Een dag uit het leven van een moeder #1My Profile

 • Hester
  11 februari 2014

  Ik vind het altijd fijn dit soort lijstjes te lezen! Het ontbijt is trouwens ook echt mijn favoriete maaltijd.
  Hester onlangs geplaatst…Run: 10K!My Profile

 • Lori
  11 februari 2014

  Van zo’n koude dag, open blauwe lucht, vogelgefluit, beginnende knopjes en die speciale geur… het begin van de lente! Dan heb ik altijd zin om buiten een pirouetje te draaien.

 • Vanessa
  11 februari 2014

  Mooi lijstje! Ik maak ook af en toe een lijstje. De dingen die mij het meest gelukkig maken zijn mijn vriend, bloggen en shoppen.
  Vanessa onlangs geplaatst…Persbericht: NIVEA lanceert haar nieuw Sensitive gammaMy Profile

 • Life of Simone
  11 februari 2014

  Heel leuk om te lezen!
  Life of Simone onlangs geplaatst…Eyecandy: Nieuwe Catrice productenMy Profile

 • Robin
  11 februari 2014

  Wat een positiviteit. Heerlijk! 🙂
  Robin onlangs geplaatst…Outfit februari 2014My Profile

 • Andrea
  11 februari 2014

  Wat een fijn lijstje. Fijn om af en toe eens bij stil te staan
  Andrea onlangs geplaatst…New in: Chanel goodiesMy Profile

 • Tamarah
  11 februari 2014

  Fijn lijstje en hopelijk ben je weer gauw de oude!
  Tamarah onlangs geplaatst…Picture Diary – Februari 2014 #1My Profile

 • Jennn
  11 februari 2014

  Ik vind dit soort lijstjes heerlijk om te lezen en maak ze zelf ook regelmatig! Ik hoop dat het snel beter met je gaat!
  Jennn onlangs geplaatst…Blijmakertjes!My Profile

 • Bianca
  11 februari 2014

  Fijn zo’n lijstje, ook wel eens fijn om op te schrijven!
  Bianca onlangs geplaatst…Opgemaakt #3My Profile

 • Suzanne
  11 februari 2014

  Mooi lijstje, op het moment maakt de liefde mij happy. Mijn allerliefste vriendje is echt degene die mij op dit moment zo gelukkig en vrolijk maakt. Maar natuurlijk mag ik mijn familie en vriendinnetjes niet vergeten.
  Suzanne onlangs geplaatst…Music is your best friend | iPod NanoMy Profile

 • Olga (teamconfetti)
  12 februari 2014

  Wat een fijne lijst, slim om aan positieve dingen te denken nu het niet zo lekker gaat. Mijn lijstje:
  – Mijn twee katten, vooral als ze met zijn tweeën bovenop me liggen.
  – Warme chocomel.
  – klusjes doen op zondag in het huis met mijn vriend in onze pyjama’s.
  – bloggen! Alle lieve berichtjes en ook de leuke mensen die ik er al door heb ontmoet.
  – koffie drinken met mijn moeder, doen we bijna elke week 🙂
  Olga (teamconfetti) onlangs geplaatst…Nails of the week: glitter all the wayMy Profile

 • Nadia
  12 februari 2014

  Wat een mooie lijst! Ik vind het vaak moeilijk om zulke dingen te bedenken, maar als ik dan eenmaal bezig ben wordt mijn lijstje toch steeds langer.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.