Mama’s, helpen jullie mee deze lieve video viral te laten gaan?

schermafbeelding-2016-10-24-om-13-40-34

Ik wil jullie vandaag iets vragen, ik wil namelijk samen met jullie hulp ervoor zorgen dat er een hele lieve video viral gaat. Een video waarmee iedere view een prachtig doel zal ondersteunen. Een doel waar denk ik veel mama’s achter zullen staan. Help je mee?


Hoe lief is deze video, ik vind dat deze video een hele mooie boodschap laat zien. Ik zeg eerlijk dat ik er een traantje bij moest wegpinken, want het is zo. Baby’s en kinderen kunnen iets heel bijzonders, halen het gekste, mooiste in je naar boven. Helpen je om discussies te sussen, laten je lachen. Als moeder herken ik dit helemaal, als ik dan met Yannick een discussie heb, dan hoef ik Aimy maar aan te kijken, ik zie een vrolijk lachend meisje en denk, waar hebben we het over. Dit geldt ook zo voor Lana. Die weet me altijd te laten lachen. En dat gevoel krijg ik ook bij het kijken naar deze video. Maar er zit ook een hele serieuze boodschap in deze video. Herinneren jullie dit UNICEF artikel dat ik vorig jaar in samenwerking met Pampers geschreven heb?

 • Door het kijken van deze video doneert Pampers 1 levensreddend vaccin aan UNICEF. Door de video te liken (duimpje omhoog) en te delen help je mee om deze video viral te laten gaan zodat nog meer levensreddende vaccins gedoneerd zullen worden. Je vindt de video ook op de Facebookpagina van Pampers: facebook.com/Pampers.Nederland)
 • Door je kindje(s) Pampers luiers te laten dragen (of de billendoekjes van Pampers te gebruiken) kun je UNICEF ondersteunen in de strijd tegen tetanus bij moeders en hun pasgeboren kindjes. Kortom, voor elk verkocht pak Pampers-luiers of babydoekjes met het UNICEF-logo, doneert Pampers 1 levensreddend vaccin.
 • Dit is alweer het 11e jaar dat Pampers UNICEF ondersteunt met de ‘1 pak = 1 levensreddend vaccin’ campagne. De afgelopen jaren heeft deze campagne al meer dan 100 miljoen moeders en pasgeborenen helpen beschermen tegen tetanus. Inmiddels heedt de campagne zelfs al bijgedragen aan de eliminatie van tetanus in de helft van de risicolanden. Toch sterft nog elke 11 minuten een pasgeboren baby aan de gevolgen van tetanus. Dit had met enkele vaccinaties voorkomen kunnen worden.

Ik ben er trots op dat ik met Pampers mag samenwerken om samen deze campagne voor UNICEF te mogen ondersteunen. Het zou fantastisch zijn als we allemaal ons steuntje bijdragen om zo nog meer vaccinaties te kunnen doneren. Ga jij de video bekijken, liken en delen? Alvast heel erg bedankt! De vraag van de dag: Wat voor bijzondere emoties haalt jouw kindje bij je naar boven? Herken je de boodschap uit het filmpje?

liefs Kelly

#KellycaresseAD

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • Linda
  25 oktober 2016

  Ik kan ook zo genieten als Jason lacht! Hij pakt iedereen in met zijn mooie blauwe ogen en schattig hoofdje!
  Wij gebruiken al vanaf de geboorte Pampers. Ik vind het een super goed initiatief en kan dit dan ook alleen maar steunen! Super dat je hier aandacht aan besteed.
  Linda onlangs geplaatst…Kodak moment #1 Naar het bosMy Profile

 • Saskia
  25 oktober 2016

  Oh heerlijk die koppies in de video, ik kan me er helemaal bij aansluiten, baby’s zijn zo bijzonder <3
  Saskia onlangs geplaatst…Waarom ik mijn haar niet los draag (haaruitval bij vrouwen)My Profile

 • Josan
  25 oktober 2016

  Super Kelly. Dat is ook de reden dat k Pampers gebruik. Mijn baby is natuurlijk de aller vrolijkste liefste etc. Ik vind haar gevoel voor humor grappig. Soms doet ze echt haar best om mij te laten lachen door gek te doen.
  Josan onlangs geplaatst…5 smerige vlekken die elke moeder in haar bed aantrofMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.