Nu ik zelf zwanger ben, en dus mama wordt vind ik het leuk om daar van alles over te lezen. Ik lees graag ervaringen over andere zwangerschappen, maar ook over het moeder zijn lees ik graag het een en ander, omdat dit me steeds meer aanspreekt, en steeds meer binnen mijn interesses hoort, wat natuurlijk ook wel logisch is. Zo ben ik ook een aantal bloggers gaan volgen die bloggen over het mama zijn en over hun zwangerschap. In dit blogje deel ik met jullie mijn favorieten die ik momenteel volg in dit genre.

Deez.nl is de blog van Desiree, een jonge mama van 21 jaar oud. Op haar blog heeft ze veel geschreven over haar zwangerschap (super interessant voor mij om terug te lezen!), en momenteel blogt ze over haar dagelijkse leven met haar zoontje en man. Ze is toevallig net als ik ook visagist, en schrijft op een hele interessante manier. Zeker een aanrader om een kijkje op te nemen! www.Deez.nl

De leuke blog van Elise hoort ook zeker in dit rijtje thuis. Mama elise, is haar blog waarop ze schrijft over het moederschap voor haar twee kindjes. Haar gehele tweede zwangerschap is terug te lezen op haar blog, en de ervaringen die ze met haar tweede kindje heeft deelt ze in combinatie met de ervaringen met haar dochter van 3,5 jaar. www.mamaelise.blogspot.nl

Mommy to be is de blog van blogvriendin en mede-zwangere Shirley. Je kent haar vast ook wel van haar succesvolle modeblog Styleguide waarop ze schrijft over mode en lifestyle. Sinds Shirley zwanger is kwam ze op het goede idee om mommy to be op te zetten, een blog over het aankomende moederschap, zwangerschap, grappige columns en persoonlijke ervaringsverhalen. Shirley en ik zijn op een weekje na even ver zwanger en delen veel ervaringen met elkaar. Haar blog volg ik ook op de voet omdat ik er veel herkenning in kan vinden. Neem een kijkje op www.Mommytobe.nl 

Cherryfizz, de blog die ik al jaren volg van powervrouw Gonny. Gonny is slechts 30 jaar oud en in verwachting van hun derde kindje. Op cherryfizz deelt ze al jaren haar ervaringen met het moederschap, haar zwangerschappen maar ook heerlijke recepten want deze dame is een ster in de keuken op het gebied van heerlijke (indische) maaltijden en cupcakes. Ook deelt ze oprecht de minder leuke dingen in het leven, het verdriet dat zij heeft met het verlies van haar vader aan de levensbedreigende ziekte Als. Zo persoonlijk en bijzonder hoe ze dit deelt op haar blog. Ik kan alleen maar heel veel respect voor deze bijzondere vrouw hebben. www.Cherryfizz.nl 

Dit waren de highlights van mama/zwangerschap blogs die ik momenteel op de voet volg. Zijn jullie al bekend met deze bloggers? Jullie kennen er ongetwijfeld een aantal zeker al van. Ik wil jullie uitnodigen een kijkje op deze leuke blogs te nemen omdat deze echt de moeite waard zijn. Welke mama/zwangerschap blogs missen nog in dit rijtje? Ik ben er ongetwijfeld een aantal vergeten, laat het me weten in de comments want ik ben heel benieuwd naar nieuwe getalenteerde bloggers in dit genre!

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

14 gedachten over “Mamablogger en zwangerschapsblogger favorieten”

  1. Dat zijn leuke blogs! Mama Joyce volg ik niet echt, misschien toch eens gaan doen. Ik heb ook veel over mijn zwangerschap geblogt trouwens. Als je het leuk vindt, kun je het terugzoeken via de tag ‘zwanger’. X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.