Little things i love in life

Er zijn zoveel mooie grote dingen om dankbaar, trots, blij mee te zijn, maar ook zijn het de kleine dingetjes die het doen, die net dat beetje extra aan het leven geven en die je opfleuren. In dit blogje wil ik voor mij wat belangrijke dingetjes opsommen. Gewoon om bewust te zijn van die kleine dingen, en van hoe mooi het leven is. Juist omdat die kleine dingetjes ons leven mogen verrijken. De muziek van Emely Sande, die ik via Spotify luister, geeft me zo’n prachtig gevoel, zoveel vreugde, vertrouwen en power. Zo zijn er nog wat leuke kleine dingetjes die het voor mij momenteel doen, lees je mee verder?

Hoe dankbaar ik kan zijn met een goed boek, een verhaal om helemaal in te ontsnappen en in een fantasie wereld te kruipen en op die manier optimaal te ontspannen. Nu ik rust moet nemen, is lezen een hobby die ik weer volop heb opgepakt.

Een ontbijtje, aan een gedekte tafel met vriendlief. Heerlijk als we samen een dag vrij zijn en deze kunnen beginnen samen, aan het ontbijt. Gekookte eitjes horen daarbij en lekker brood en beleg. Heerlijk rustig mijn kopje thee drinken en wakker worden met een goede kop koffie. Ik zeg, genieten!

Kleine babykleertjes in huis halen, en sorteren en klaarleggen en daarbij fantaseren over onze kleine meid die deze kleertjes gaat dragen, genieten 🙂

Lunchen met vriendinnetjes, of bij mij thuis, of bij hen thuis, of in een leuk restaurantjes, gezellig bijkletsen en genieten van een lekkere maaltijd. Ik ben er dol op.

Een fijn opgemaakt bed, en heerlijk gaan slapen. Zowel de dutjes die ik voortaan in de middag soms doe, als heerlijk in de avond gaan slapen. Door vermoeidheid van zwangerschap waardeer ik een fijne nachtrust of slaapje extra veel, echt een moment van ontspanning.

Uitgebreid douchen met heerlijke producten. Een fijne douchegel, een heerlijke shampoo. Momenteel geniet ik van mijn ‘honey i washed the kids’ zeepje, en was ik mijn haar graag met een Wella shampoo, en als kers op de taart met American cream conditioner, die is zo heerlijk. De geur hiervan die lekker in mijn haar blijft hangen, geeft een instant geluksgevoel!.

Bloggen! Heerlijk om aan mijn bureautje te gaan zitten en inspiratie op doen voor nieuwe blogjes. En al is de inspiratie de laatste tijd soms wat lastig te vinden, het schrijven en het doen van onderzoek voor mijn blog vind ik heerlijk. Ook jullie, lezers, geven mijn zo’n fijn gevoel. Het maakt me zo dankbaar dat jullie dit graag bekijken en jullie lieve reacties geven me zo’n warm gevoel. Dankjulliewel!

Dit waren zo wat highlights van kleine dingen die me zo vrolijk maken, die dat extra beetje positiviteit geven, naast de mooie grote waardevolle dingen in het leven (zoals het mooie van liefde, vriendschap, genieten van mijn zwangerschap, ons fijne huisje etc), die kleine dingetjes mogen we niet vergeten! Wat zijn voor jou die kleine dingetjes die je een extra glimlach bezorgen? Die geniet momentjes die je laten stralen? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

 • Lindsey
  18 augustus 2013

  Herkenbaar! Ik kan helemaal op gaan in een goed boek, genieten een heerlijke warme douche en schone lakens is elke keer weer genieten. Maar ik geniet daarnaast ook van familie en vrienden

 • Martina
  18 augustus 2013

  Ik vind samen eten ook altijd erg gezellig!

 • Eline
  18 augustus 2013

  Leuk om te lezen, inspirerend en vrolijk!

 • Rosa
  18 augustus 2013

  Leuk om te lezen:)

 • Nem
  18 augustus 2013

  Herkenbare dingen! Ik heb wel dingen om dankbaar voor te zijn , maar heb ze ook al erg lang niet opgeschreven !

 • Dagmar
  18 augustus 2013

  Heerlijk om te lezen. Inderdaad is het zo fijn en ontspannend om omringd te worden door die kleine momenten die het leven zo mooi maken.

 • iamagirlweb
  18 augustus 2013

  Leuk hoor! Die kleine dingen zijn enorm belangrijk. Ik heb gister mijn huis opgeruimd en ben overal waar ik loop weer blij dat ik het gedaan heb.

 • Joyce
  18 augustus 2013

  Mooi lijstje! alles is wel herkenbaar!

 • Dionne (@Diolifestyle)
  18 augustus 2013

  Wat een leuk lijstje!
  De kleine dingen zijn heel belangrijk!

 • Bianca
  18 augustus 2013

  Leuk om te lezen!

 • Robin
  18 augustus 2013

  Leuk lijstje! En natuurlijk zitten er ook herkenbare dingen tussen (:

 • Monique
  18 augustus 2013

  Erg leuk om te lezen, kam me helemaal voorstellen dat die kleine dingetjes je zo blij maken 🙂

 • Lara's Lifestyle
  18 augustus 2013

  Emely Sandé kan goed zingen hé!

 • iscreambeauty
  18 augustus 2013

  Weg leuk om te lezen! En wat een leuke blog heb je!

 • Margarethe Wijchers
  18 augustus 2013

  Ik hou van heerlijk koken, eten, vrienden, familie, maar ook van het gefluit van vogeltjes, van glimlachen en nog veel meer kleine dingentjes. 😀

 • Fleur
  18 augustus 2013

  Heel herkenbaar een aantal dingen!
  En inderdaad Emeli Sande is 1 en al genieten, heb jij ook al haar live cd geluisterd? Die kan ik je met heel veel overtuiging aanraden; Ge-wel-dig!

 • Tamarah
  19 augustus 2013

  Wat een heerlijk geniet momentjes!

 • annouska
  21 augustus 2013

  Oh wat en heerlijke momenten waar ik zelf zonder zwangerschap ook heel erg van kan genieten haha.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.