Love to blog tag!

tumblr_lcfe1zBJjI1qduqn2o1_400_thumb

Dit keer weer een tag die ik tegen kwam op het wereld wijde web die ik ook graag wilde invullen voor jullie. Deze gaat over bloggen, mijn blog en wat ik hier van vind. Well, I love to blog! Bloggen is voor mij een manier om van me af te schrijven! Ik vind het heerlijk, ook jullie leuke comments op de blogposts vind ik heel erg tof! Groeiende bezoekersaantallen doen me erg goed maar zelfs als ik geen bezoekers had dan zou ik genieten van het bloggen. Het is een momentje voor mezelf, een kopje thee erbij en lekker van me af schrijven!

Hoe lang blog je al?
Nu zo’n 2 maandjes pas. Dat is eigenlijk nog helemaal niet zo lang, ik merk dat ik er veel van leer en steeds meer trucs leer om mijn creativiteit er in te gooien.
Hoeveel tijd per dag besteed je aan je blog?
Ik probeer op vrije dagen vooruit te schrijven en dan een aantal artikelen per keer. Iedere dag besteed ik zeker wel zo’n 2 tot 4 uur per dag op de blog. Het inplannen van artikelen, het schrijven van artikelen, het lezen van reacties en het goedkeuren van reacties, statistieken bijhouden, mailcontact. Ik ben er lekker mee bezig en vind het een hele fijne hobby! Dit doe ik overigens zowel op mijn macbook als onderweg op mijn werk/school via de iphone of ipad.
Weten mensen in je omgeving dat je blogt?
Ja,Ik praat veel over het bloggen met vrienden, kennissen en andere mensen om mij heen. Ook deel ik het bloggen op social media zoals Twitter, facebook en instagram waar ook heel veel mensen uit mijn sociale kring aan mee kunnen kijken.
Hoe kom je op het idee om te gaan bloggen?
Het idee speelde al heel lang in mijn hoofd, ik vind het namelijk ook heel leuk om andere blogs te lezen, te ontdekken en lekker rond te surfen. Elke keer durfde ik de stap nog niet te zetten. En toen was ik eens Sex and the City aan het kijken waar ik Carrie Bradshaw (mijn grote voorbeeld) zag bloggen, ineens had ik het! Ik zette de Sex and the city aflevering uit en ging achter mijn laptop zitten Zo kwam ik dus op het idee om te bloggen.
Wat vind je het leukste aan je blog?
Het sociale eromheen dus het ontmoeten en leren kennen van andere bloggers, het ontdekken van andere blogs via de reacties van bezoekers, het van me af schrijven van dat wat ik leuk vind, het creatieve wat ik erin kan verwerken maar vooral dat ik zelf de baas ben over hoe ik het wil, de blog weerspiegelt mijn persoonlijkheid en de dingen die ik leuk vind. Het is een soort online dagboek.
Waar haal je inspiratie vandaan?
Overal wel van, onderweg op straat, in winkels waar ik leuke shopideetjes op doe, tijdschriften, het lezen van andere blogs en daar een eigen draai aan geven, verhalen van mensen om me heen, televisie en vooral door rustig na te denken en gewoon aan de slag te gaan. De inspiratie komt meestal vanzelf uit mijn vingers gerold.
Heb je wel eens geen tijd of zin om te bloggen? Hoe los je dit dan op?
Dat heb ik eigenlijk nog nooit gehad. Ik doe het vrijwillig, het is mijn eigen online plekje en ik zou hier alleen aan werken als ik er volledig achter sta. En dat doe ik, het is voor mij een hobby dus hier werk ik niet met tegenzin in.
Bron foto’s:Weheartit.com
Als jullie deze willen gebruiken dan mag dat natuurlijk! Wat vinden jullie van de invulling van deze tag? Laat het me weten in de comments.
Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “Love to blog tag!”

  1. Mooie blog heb je, en dat al na pas 2 maanden! Ik schrok wel toen ik las dat je zo’n 2 tot 4 uur per dag aan je blog kan spenderen. Je studeert toch ook nog en je geeft toch ook workshops en je hebt toch ook je huishouden enzo? Wanneer doe je dat dan allemaal?

  2. Wat een leuke tag! Meid wat ben je toch druk! Maar ontzettend gaaf dat je er zoveel plezier ook aan beleefd, zo hoort het ook..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.