Lookbook: Lidl x Heidi Klum Mini & Me collectie

Heb ik even geweldig nieuws voor je! Doe je regelmatig je boodschappen bij Lidl, houd je van de romantische bohemian looks en wil je er samen met je dochter leuk uitzien? Dan is de Lidl x Heidi Klum Mama en Kids zomercollectie helemaal wat voor jou! Deze samenwerking met Lidl is ontzettend leuk en heel betaalbaar. Leuke items voor dames, maar ook hele toffe items voor je meisje(s). Lana en ik mochten een paar outfitjes proberen en delen deze in deze lookbook.

‘The summer of love’ is de naam van deze collectie die een samenwerking vormt tussen Heidi Klum en Lidl. Kleurrijke patronen, soepele stofjes gestopt in mooie korte broekjes, maxi-jurken, jumpsuits, denim die je afmaakt met lederen zomersandalen. De kledingstukken kun je eindeloos met elkaar combineren voor allerlei vrolijke zomerse looks. Ik vind het zo leuk om zo met mijn mini me soortgelijke outfits te kunnen dragen! De collectie is nu online verkrijgbaar via www.lidl.nl en is vanaf 18 juni te koop in de Lidl- finialen.

Lana en ik mochten wat items proberen en laten je deze graag zien.

Ik draag hier een mooie boho tuniek die ik style op een jeans en afmaak met de toffe leren sandalen uit de collectie. Lana draagt exact dezelfde sandalen (hoe leuk!) en een mooie kleurrijke jumpsuit.

Zo leuk om samen dezelfde sandalen te dragen, ik vind ze zo leuk en vrolijk met die kleurrijke balletjes erop.

Hier draag ik een mooie zwarte maxi-dress op dezelfde sandalen en Lana heeft een denim jumpsuit uit de collectie aan.

Twinning is winning!

Wij zijn helemaal happy met deze te leuke zomerse collectie die je heel budget proof nu kunt scoren bij Lidl.

Neem vooral even een kijkje in de webshop (of tijdens het doen van je boodschappen in de winkel) om inspiratie op te doen en deze mooie budget items te scoren voor deze exclusieve collectie is uitverkocht.

Wat vinden jullie van deze collectie? Ik ben benieuwd of jullie er ook wat van gaan scoren!

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Daisy
  21 juni 2018

  ahh wat leuk! Leuk ook dat de overenkomsten vooral ook in de details zitten. Hierdoor matched het goed maar is het ook niet heel overheersend precies hetzelfde 🙂

 • Wendy
  21 juni 2018

  Wat een lieve foto’s van jullie ? Ik vind de kids collectie super leuk voor mijn meiden maar ikzelf in die stijl is een no go, past niet zo bij me ? Die maxi dress staat jou wel echt super en de sandalen zijn te cute!

 • Stephanie
  21 juni 2018

  Wat super leuk! Wij gaan ook zeke4 3v3n kijken. En wat word lana al groot

 • Thirza
  21 juni 2018

  Staat jullie allebei erg leuk!

 • Natasja
  21 juni 2018

  Wat een leuke kleertjes! En wat wordt Lana groot!!!

 • MarjonS
  21 juni 2018

  Ontzettend leuk! Vooral de jumpsuits voor de meiden. Staat je dochter ook mooi.
  Dat wordt shoppen met mijn 7 jarige meid.

 • T
  21 juni 2018

  Super leuk! Ik ben gelijk gaan kijken. Jammer dat 116 t grootste is nu kan de oudste het net niet aan.
  Heb je een idee hoe de maat valt?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.