Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe video! In deze video deel ik een keukentour in de nieuwe keuken in ons nieuwe huis! Dit is de eerste video in de reeks video’s waarin ik een kamer in ons huis middels een tour video laat zien. De keuken is als eerst aan de beurt want die is al helemaal af en volop in gebruik. We zijn enorm blij met onze woonkeuken en de ruimte die we hebben om te keuken, te tafelen enzovoorts. In deze video trek ik letterlijk alle kastjes en lades open en laat ik je zien hoe wij onze keuken hebben ingedeeld en ingericht, de keuzes voor de apparatuur en materialen enzovoorts. Kijk je gezellig mee in mijn keuken?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Deze vlog bevat een samenwerking met Keuken Kampioen. We hebben de keuken daar gekocht en een korting gehad in ruil voor het delen van onze ervaringen met jullie.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “Keukentour: Een kijkje in onze nieuwe keuken!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.