Kraamtijd vlog #5 : Lana’s vierde verjaardagsfeest

Kleine meisjes worden groot en zo ook mijn grooste kleine meisje Lana die vorige week 4 kaarsjes mocht uitblazen op haar Vaiana verjaardagstaart! In deze 5e vlog van de kraamtijd vlogreeks zie je het vieren van haar vierde verjaardagsfeestje, ga ik naar de kapper voor een nieuwe coupe, laat ik een stukje van ons washok en wasroutine zien, gaan Yannick en ik op pad naar de woonboulevard om inspiratie op te doen voor ons nieuwbouwhuis #ProjectDroomhuis en heb ik ook nog een leuke winactie voor jullie! Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden. Ik vind niets zo leuk als de verjaardag van je eigen kinderen, dat is zo speciaal en het is geweldig om te zien hoe de kindjes zelf er ook zo van genieten. Hebben jullie de verjaardag van jullie kindje(s) ook in een bepaald thema gedaan?

Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

17 gedachten over “Kraamtijd vlog #5 : Lana’s vierde verjaardagsfeest”

 1. genoten weer :D!! hier nooit echt een thema aangehouden voor de meiden maar meer op wat ze op dat moment leuk vonden, k3 dora ect

 2. Penelope Broos

  Superleuke vlog weer Kelly! Mijn dochter kiest elk jaar haar thema en wat voor taart ik moet gaan maken. Dus we hebben eerste jaar Mickey Mouse clubhuis gekozen omdat ze daar heel graag naar keek. Toen Hello Kitty taart, Frozen, Doc Mcstuffins (taart met poppetjes gemaakt én koffertje ?), Minnie mouse vorig jaar en dit jaar wil ze een Yoshi taart en thema voor haar 6e verjaardag op 12 november. Traktatie wordt ook in deze stijl. Doe heel graag mee voor de Puckababy voor ons tweede prinsesje dat in februari wordt verwacht! En ik zag een superleuk printje met de roze strikjes welke jij ook hebt in maat 0-3mnd. ????

 3. Leuke vlog!
  Ik doe graag mee met de winactie van puckababy. Super fijne slaapzakjes!
  We hebben nog geen piep zakje van 0-3 maand voor onze baby die we in december verwachten. Graag de piep dottie. Weten het geslacht nog niet.

 4. Ik doe graag mee met de winactie. Graag voor 0-3 maanden en printje White Bowy. Zo schattig!
  Succes met drie kids alleen thuis!!

 5. Oeehh wat een gave winactie!! Ik doe graag mee. Hier hebben we de Puckababy 0-3 maanden nog niet, dus die zou ik graag willen winnen in het printje white dotty (zo lief).
  En die draagdoek in je vlog is ook echt te gek!! Ik hoop dat je snel je weggetje vindt in je dagelijkse routine (alleen) met 3 kids… Veel liefs

 6. Ik bekijk je vlogs altijd met veel plezier en doe graag mee met de winactie voor de Piep Grey Dotty.

 7. Ik vind het niet altijd gemakkelijk om een leuk feestje te organiseren, het helpt ook niet dat mijn huis te klein is om veel vriendjes te ontvangen.

 8. Heerlijk om weer een leuke blog te zien van je! Lekker zo in de draagdoek of de tula, is ons mannetje ook beide fan van (1 weekje ouder als Feline).
  Ik doe ook graag mee voor een puckababy alleen dan de mini (3-6 maand) en dan de bleu pucky!
  Hij ligt nu helemaal strak ingebakerd omdat hij erg onrustig is. Hebben ook de piep in huis maar deze geeft nog niet genoeg rust momenteel helaas. Ik wil over een paar weekjes gaan afbouwen en over op de puckababy maar weet niet of de piep dan nog past.. dus vandaar een mini!

 9. Ik volg je vlogs nu nog vaker dan eerst omdat ik nu ook een kleine meid heb! Leuk tijdens het kolven! En super te zien hoe je alles doet met je 3 meiden.
  Ik doe graag mee met de winactie. Ben geïnteresseerd in de piep met roze strikjes voor onze onrustig e meid

 10. Super leuke vlog weer! Ik doe heel graag mee met de actie van puckababy voor mijn tweede kindje dat in mei geboren word☺️ Ik zou dan de witte met stipjes heel leuk vinden.

 11. Ik volg sinds ik met zwangerschaps verlof ben je blog en vlogs. Super leuk! En wat mag je trots zijn op zo’n leuk gezin.
  Ik ben 4 november uitgerekend van ons 2e kindje en maak graag kans op de puckababy piep. De witte met de grijze stippen, we weten namelijk nog niet wat het geslacht is.

 12. Leuke vlog weer. Ben benieuwd welke kant je straks op gaat na je kraam periode ? ik doe ook graag mee met de puckababy winactie. En dan graag voor de variant mrt de grijze stippen in de maat 0-3 maanden ?

 13. Oooh wat ben je toch een leuke vrouw!! Zo gezellig en super leuk om te zien hoe je met jullie 3 kinderen omgaat! Het lijkt zo makkelijk hoe jij het doet hihih ? Wat een leuk thema voor Lama haar verjaardag! ? Ik ken het niet maar het zag er super leuk uit! Afgelopen Augustus hebben we voor onze dochter haar 2de verjaardag een k3 feestje gevierd ? Zo mooi om te zien dat ze zo genieten van hun feestje! ?Mijn hartje smelt dan extra hihih. Ik vind het echt onwijs leuk om te zien hoe je de tula knoopt!! Ik zou ook graag gaan dragen dus ik zoek allerlei informatie over draagdoeken/draagzakken. In maart verwachten we ons 2de meisje ?? Zo ontzettend leuk en ons eerste meisje vond een (geleende) inbakerslaapzak ontzettend fijn dus ik doe super graag mee met de gave winactie van puckababy!! ? De baby piep met roze strikjes lijkt me echt ideaal en hopelijk draagt het echt bij aan een goede (nacht)rust! ? Bedankt voor je leuke vlog en tot op insta.☺

 14. Daphne de Gier-Dam

  Wat een leuke vlog weer! Ik doe graag mee met de winactie. We hebben helemaal nog geen puckababy en het lijkt me heerlijk om er straks een te hebben voor onze zoon. Daarom zou ik graag de white pucky willen winnen in de maat 0-3 maanden. Onze dochter was een onrustige slaper dus wie weet werkt dit straks bij de tweede! ?

 15. Kan me voorstellen dat dat even wennen is, zo alleen thuis met 3 kindjes, maar je doet dat goed lieve Kelly! Lana haar verjaardag ziet er heel gezellig uit! Wat had ze een mooie taart en wat heeft ze leuke cadeautjes gekregen. Heerlijk hé, zo lekker verwend worden op je verjaardag! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.