Kook en klets vlog! : Ratatouille en Hachee!

Dia1Vandaag heb ik een heel spontaan, nieuw type video voor jullie! Een uitprobeersel, dus feedback is welkom. Op zondag was ik lekker aan het kokkerellen en besloot ik mijn camera erbij te pakken om ‘met’ jullie te koken, te kletsen, te vertellen wat ik maak en hoe en dat op een ontspannen manier. Gewoon in een zondags klofje, weinig make-up, lekker huislijk dus. Ik maakte een ratatouille schotel met daarbij hachee, dat vind ik zo lekker! Benieuwd hoe dat er in video uitziet? Kijk met me mee in mijn keuken 😉Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van deze video en deze nieuwe ‘type’ video? Ik ben heel benieuwd, als het bevalt dan ben ik van plan jullie vaker in mijn keuken mee te nemen, ik ben dol op koken dus ik vind het alleen maar leuk om dit met jullie te kunnen delen. Maken jullie ook wel eens ratatouille en/of hachee? Ik ben er dol op! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

24 gedachten over “Kook en klets vlog! : Ratatouille en Hachee!”

 1. Heel gezellig! Leuk recept ook, ga ik zeker binnenkort maken.
  Dus ik zeg: “zeker vaker doen.”

 2. Hachee vind ik echt ont-zet-tend lekker! Ik kan daar in de winter zo van genieten.. Met lekker wat brood erbij die ik in die saus doop, HEER-LIJk.. En de volgende dag weer lekker wat saus (en evt. vlees als dat over is) opwarmen en weer lekker brood erbij, jammie! Vooral als het regent in de herfst en winter vind ik dat lekker!
  Femke onlangs geplaatst…My Weekly Pinterest Pins: daily (natural) make-upMy Profile

 3. Leuke en gezellige video! Ik vind een echte kookvideo wel overzichtelijker, dan kan je het makkelijker nadoen, zonder al die praatjes erdoorheen. maakt dat het wel gezelliger en meer ontspannen om naar te kijken..

 4. Hoi kelly,
  Leuke video! Misschien een leuke tip: misschien kan je de ingrediënten erbij schrijven. Dan kan je het toch overzichtelijker maken en is het als lezer makkelijker na te maken of om de boodschappen te halen. Verder leuk idee ga zo door!

 5. Waar heb je dit vlees gekocht en was het al in stukjes?

  Misschien leuk voor de volgende keer om er prijzen bij te vermelden dat we weten wat zo’n gerecht nou kost 🙂

  Ik hou van dit soort video’s heel leuk

 6. gwendy wesseler

  super leuke video, ik zeg vaker doen!! 🙂 ik heb een slowcooker en maak daar mijn ratatoulle in, ook heel er lekker ik doe er zelf een heel klein schepje suiker door en een heel klein scheutje balsamico azijn en een half rode pepertje ( zoet, zuur en pittig laten de smaken nog beter smaken. mmmm lekker Hacee, goed idee ga ik maken 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.