Kook en klets vlog! : Ratatouille en Hachee!

Dia1Vandaag heb ik een heel spontaan, nieuw type video voor jullie! Een uitprobeersel, dus feedback is welkom. Op zondag was ik lekker aan het kokkerellen en besloot ik mijn camera erbij te pakken om ‘met’ jullie te koken, te kletsen, te vertellen wat ik maak en hoe en dat op een ontspannen manier. Gewoon in een zondags klofje, weinig make-up, lekker huislijk dus. Ik maakte een ratatouille schotel met daarbij hachee, dat vind ik zo lekker! Benieuwd hoe dat er in video uitziet? Kijk met me mee in mijn keuken 😉Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van deze video en deze nieuwe ‘type’ video? Ik ben heel benieuwd, als het bevalt dan ben ik van plan jullie vaker in mijn keuken mee te nemen, ik ben dol op koken dus ik vind het alleen maar leuk om dit met jullie te kunnen delen. Maken jullie ook wel eens ratatouille en/of hachee? Ik ben er dol op! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

24 reacties

 • Lifesabout
  2 augustus 2015

  Nu mag ik aanschuiven! Ziet er heerlijk uit 😉
  *doet duimpje omhoog en veegt kwijl af*
  Lifesabout onlangs geplaatst…Jamie Oliver’s Turkse pizza. De natriumarme versie.My Profile

 • rachel
  2 augustus 2015

  heerlijk hachee alleen eet de rest het hier niet dus staat hier maar heel weinig op tafel jammer genoeg

 • Rosanne
  2 augustus 2015

  Wat een leuke video, vaker doen zou ik zeggen!
  En het eten wat je hebt gemaakt ziet er lekker uit!
  Rosanne onlangs geplaatst…De Vakantie TAGMy Profile

 • Godelieve
  2 augustus 2015

  Van mij mag je vaker dit soort video’s maken Kelly 🙂
  Heerlijk ziet het eten eruit wat je gemaakt hebt, ik krijg er spontaan zin in!
  Godelieve onlangs geplaatst…Sharing is Caring TagMy Profile

 • Mariëlle
  2 augustus 2015

  Heel gezellig! Leuk recept ook, ga ik zeker binnenkort maken.
  Dus ik zeg: “zeker vaker doen.”

 • Femke
  2 augustus 2015

  Hachee vind ik echt ont-zet-tend lekker! Ik kan daar in de winter zo van genieten.. Met lekker wat brood erbij die ik in die saus doop, HEER-LIJk.. En de volgende dag weer lekker wat saus (en evt. vlees als dat over is) opwarmen en weer lekker brood erbij, jammie! Vooral als het regent in de herfst en winter vind ik dat lekker!
  Femke onlangs geplaatst…My Weekly Pinterest Pins: daily (natural) make-upMy Profile

 • Stien
  2 augustus 2015

  Leuke en gezellige video! Ik vind een echte kookvideo wel overzichtelijker, dan kan je het makkelijker nadoen, zonder al die praatjes erdoorheen. maakt dat het wel gezelliger en meer ontspannen om naar te kijken..

 • Leonie
  2 augustus 2015

  Heel leuk filmpje! En ik denk dat ik t ook eens ga maken, lijkt me lekker!

 • Nesrin
  2 augustus 2015

  Ja dit vind ik gezellig! I want more.

  Eten ziet er heerlijk uit. Ik heb nog nooit hachee gemaakt.
  Nesrin onlangs geplaatst…Zindelijk maken: Little man, piemel & plasjesMy Profile

 • Amy
  2 augustus 2015

  Leuk, gezellig, persoonlijk en spontaan! Al die groente zag er heerlijk uit 🙂
  Amy onlangs geplaatst…Het mooie HaarlemMy Profile

 • Dita
  2 augustus 2015

  Wat een leuke video Kelly!
  Dita onlangs geplaatst…Vakantie foto’s VlielandMy Profile

 • cilla
  2 augustus 2015

  Hoi kelly,
  Leuke video! Misschien een leuke tip: misschien kan je de ingrediënten erbij schrijven. Dan kan je het toch overzichtelijker maken en is het als lezer makkelijker na te maken of om de boodschappen te halen. Verder leuk idee ga zo door!

 • Vanessa
  2 augustus 2015

  Leuk filmpje! Ziet er lekker uit. Mijn maagje is volop aan het knorren 😀
  Vanessa onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Sharon
  2 augustus 2015

  Heerlijk, ik wil het wel eens gaan proberen met vega-vlees!
  Sharon onlangs geplaatst…Review: Tiny Love ‘Sweet Island Dreams’ mobielMy Profile

 • Kelly
  2 augustus 2015

  Leuke vlog !! Vaker doen 🙂 Wij eten wel vaker hachee, vind het zelf ook echt heel lekker
  Kelly onlangs geplaatst…Moviepark GermanyMy Profile

 • Kelly - Pluiskonijn.nl
  2 augustus 2015

  Dat ziet er heerlijk uit hoor, ik ben dol op hachee! In de winter maak ik het vaak met hutspot mmm
  Kelly – Pluiskonijn.nl onlangs geplaatst…Plog Pluiskonijn #3 Op de boerderijMy Profile

 • Dionne
  2 augustus 2015

  Dat ziet er heerlijk uit! Leuk zo’n spontane vlog!
  Dionne onlangs geplaatst…Ik heb een enkele reis Barcelona geboekt!My Profile

 • Marina
  2 augustus 2015

  Leuke vlog! Gezellig. Alleen je bent soms slecht i. Beeld.

 • mery_jose
  3 augustus 2015

  Waar heb je dit vlees gekocht en was het al in stukjes?

  Misschien leuk voor de volgende keer om er prijzen bij te vermelden dat we weten wat zo’n gerecht nou kost 🙂

  Ik hou van dit soort video’s heel leuk

 • Merel | LifebyMerel
  3 augustus 2015

  Dat ziet er heerlijk uit zeg! Hmmm
  Merel | LifebyMerel onlangs geplaatst…IK BEN JARIG! (24 jaar alweer)My Profile

 • Japkejanneke
  3 augustus 2015

  Lekker! Wat een gezellige video.
  Japkejanneke onlangs geplaatst…Mijn vakantie in foto´s #1My Profile

 • gwendy wesseler
  4 augustus 2015

  super leuke video, ik zeg vaker doen!! 🙂 ik heb een slowcooker en maak daar mijn ratatoulle in, ook heel er lekker ik doe er zelf een heel klein schepje suiker door en een heel klein scheutje balsamico azijn en een half rode pepertje ( zoet, zuur en pittig laten de smaken nog beter smaken. mmmm lekker Hacee, goed idee ga ik maken 🙂

 • Roxanne
  9 augustus 2015

  Spontane video, leuk! Ik eet zelf echt super graag hachee, lekker! Ik maak het wel heel anders, met kruidnagel, laurierblad en azijn. Wel gebruik ik dezelfde kruiden 😉
  Roxanne onlangs geplaatst…Balea peeling met framboos / Balea Hautschmeichelndes Waschpeeling HimbeerMy Profile

 • Anneleen
  10 augustus 2015

  Ziet er heerlijk uit! En leuk zo’n video! Ik zeg, zeker vaker doen! 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Blog top 3 TagMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.