It’s my birthday! 25 jaar

jarig!Hoera, vandaag ben ik jarig! Oke, dit berichtje plan ik in dus ik ben tijdens het typen nog niet jarig, maar nu dit online komt wel! Vandaag ben ik 25 jaar oud geworden, een kwart eeuw en ook wel een leuke mijlpaal. Random fact: 25 jaar geleden lag mijn moeder met 32 graden te puffen om mij op de wereld te zetten. Ik ben geboren na 36 weken zwangerschap in het vroegere Willem Alexander ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch. Dit ziekenhuis is nu het Jeroen Bosch ziekenhuis waar mijn eigen dochter Lana ook op de wereld is gekomen. Omdat ik jarig ben en dit nu aan het vieren ben, deel ik deze ochtend even geen uitgebreide blogpost maar alleen deze hele simpele. Vanmiddag komt er om 12.00 een video online! Stay tuned!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

74 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.