VLOG 43: Situatie rondom ons huis en shoplog!

Gezellig dat je kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl. In deze vlog vertel ik wat leuke dingen over het Kellycaresse event en neem ik een kijkje op de locatie. Yannick en ik hebben een heel tof Aruba eat local event wat heel gezellig was. We doen een spelletjesavond met vrienden en hebben de grootste lol. Ik deel gezellige kookbeelden en de maaltijden die ik maakte. Ook vertel ik wat minder leuk nieuws rondom ons huis, of vooral voor ons huis en word ik helaas opnieuw getroffen door een blaasontsteking. Kijk je weer met me mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Deze vlog bevat een samenwerking met Hello Fresh.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Femke
  19 september 2018

  Ik vind het ook zo irritant als je net niet genoeg hebt besteld voor gratis verzending. Ook ik ga dan altijd weer op zoek naar iets extra’s haha. Ik heb meerder van die overslagjurkjes, vind ze allemaal zo leuk… ik ben nu alleen hoogzwanger dus pas er geen één meer maar over een paar maanden komt dat vast weer goed :-)! Oja, voor het snijden van uiien heb je een speciale bril.. het lijkt op een duikbril, maar dan anders. Het ziet er nogal deuzig uit maar het schijnt echt heel goed te werken. Ik ga die zelf eens een keer bestellen bij AliExpress.

 • Ilona
  19 september 2018

  Och zieltje ! Vooral het einde van je vlog , jullie zijn zo heerlijk eerlijk en puur ! Veel beterschap kelly !!!!

 • Rachel
  19 september 2018

  balen man dat dat zo lang moet duren voor het huis 🙁 verder weer een leuke vlog meis

 • Fem
  19 september 2018

  Beterschap x x

 • Denise
  20 september 2018

  Heey Kelly, ik ben verliefd op je luipaardprint jasje. Waar is deze van?

 • Anneleen
  23 september 2018

  Jammer dat het nog een tijdje duurt voor de straat in orde wordt gebracht! Snap dat je er na een tijdje wel klaar mee bent… Wel een hele gezellige vlog, met veel lekkers! 🙂 Balen van de blaasontsteking op het einde, hopelijk knapte je snel op! X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.