De KC Opruim challenge is in volle gang en ook ik ben lekker druk geweest met opruimen. Zo leuk om jullie enthousiasme te zien in de Facebook groep van de challenge! Enfin, wat is er met mijn kledingkast gebeurd. Hij is volledig volgens de KonMari methode opgeruimd (alle uitleg vind je in het e-book en de videolessen) en je herkent hem niet meer terug. In deze video deel ik jullie mijn opgeruimde kledingkast tour. Hoe hij er nu uitziet en ik ben er zo gelukkig mee! Ook laat wat favoriete kledingstukken aan jullie zien. Kijk je met me mee?


Kledingkast Tour: Mijn opgeruimde kledingkast (Marie Kondo )


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

KC opruim challenge – Mijn opgeruimde kledingkast

Aanmelden voor de #KCopruimchallenge kan nog steeds! Voor €12,97 doe je mee, krijg je het uitgebreide e-book (met alle tips hoe je je gehele huis volgens de KonMari methode voorgoed opruimt om het vervolgens enkel bij te houden), met de wekelijkse videolessen, de gezellige Facebook community waarin deelnemers voor- en na-foto’s delen, ervaringen en tips uitwisselen en waarin ook 2-wekelijkse live sessies plaatsvinden om al je vragen te stellen! Meld je aan via de knop hieronder:

Meld je aan voor de KC opruimchallenge!

 

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “Kledingkast Tour: Mijn opgeruimde kledingkast (Marie Kondo )”

  1. heerlijke he een opgeruimde kast 😀 ik moet er nog aan beginnen en alles weer sorteren dus zomer erin winter eruit, maar moet dan eerst even stoppen met kopen hahah want blijf nieuwe dingen kopen en ja kast in nu wel te klein aan het worden dus er verhuist ook genoeg naar boven waar wij een inloopkast hebben voor schoenen en overige kleding

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.