Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog zijn we net terug van vakantie en begin ik gelijk met zorgen om mijn oudste meisje. We gaan  dan ook naar de huisarts om dit te laten controleren en de uitslag verbaast ons niets. Verder heb ik het KC Opruimchallenge virus lekker te pakken en ga ik de kledingkasten van de meisjes helemaal KonMari opruimen. Ik haalde weer lekkere gezonde boodschappen, deel een handige gratis sport tip en ik mocht mijn neefje en nichtje verrassen. Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “VLOG: Veel Opruimen en zorgen om mijn dochter”

  1. Ik vond dit helemaal geen wazige vlog Kelly! Juist een hele leuke en interessante. Fijn dat t weer beter gaat met Lana! Ik word nu stiekem toch wel nieuwsgierig naar de kon Marie manier van vouwen. Daar ga ik wat meer over opzoeken. Ben heel nieuwsgierig naar je boodschappen. Welk brood was dat? En misschien leuk om een keer een boodschappen shoplog te doen 🙂
    Natasja onlangs geplaatst…6 handige apps voor zwangere vrouwenMy Profile

  2. Je wil je kindjes niet herkenbaar in beeld he maar toch zag ik Lana even voorbij komen, volgens mij rond een minuut of 8.52 Dat je het weet 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.