VLOG: Op vakantie zonder papa en back to Healthy

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog op maandagavond. In deze vlog neem ik je gezellig mee met mijn meidenweekend aan zee samen met de meisjes en een vriendin, papa bleef lekker thuis haha. We genieten heerlijk aan zee, gezellig bijkletsen, Pasen vieren, lekker eten en meer. Zodra we thuiskomen pak ik het gezonde leven weer op na dit een tijdje wat meer te hebben laten versloffen. Ik vertel je dat ik begonnen ben met een nieuw sportprogramma, ik show je de nieuwe skeelers van de meiden die ik voor een prikkie scoorde en meer gezelligheid.  Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.