Kleding shoppen: Mijn favoriete winkels voor mezelf en Lana

shoppenKleding shoppen doe ik graag, al doe ik dit niet enorm vaak offline. Ik vind het vaak nogal makkelijk om online een winkelmandje te vullen, vaak klik ik deze uiteindelijk weg hoor, maar ik laat de bestelling regelmatig ook gewoon komen. Bij sommige winkels shop ik het liefst ‘offline’. Die bezoek ik graag om kleding te shoppen voor mezelf of voor Lana. Over het algemeen ga ik het liefst voor budget merken. Ik vind het af en toe leuk om voor een luxer merkje te gaan, maar vaker maakt me dit niet zoveel uit. Ik deel vandaag mijn favoriete winkels om kleding te kopen voor mezelf en Lana.

1. H&M: Bij H&M heb ik al een aantal keer online geshopt en het kan aan mij liggen, maar dit ging bij mij vaker minder goed als goed. De helft van de bestelling kwam dan weken later binnen en ik vind het dan net zo makkelijk om de stad in te rijden om H&M gewoon te bezoeken en de items te halen. H&M vind ik een leuke winkel voor betaalbare kleding (zeker wanneer het sale is) voor zowel mezelf als voor Lana. Ze hebben er een heleboel fijne basics, maar ook erg leuke eyecathing items. Vooral voor kleine meisjes is het allemaal heel schattig.

2. Primark: Een betaalbare winkel met leuke mode items. Ik kom er niet heel vaak, ik moet er toch een stukje voor rijden, maar als ik er kom dan neem ik altijd een heleboel leuke kleding mee voor mezelf en voor Lana. Primark heeft (nog) geen webshop dus het is logisch om gewoon een fysieke winkel op te zoeken hiervoor. Jullie hebben de vele Primark shoplogs wel voorbij zien komen. Ik kan altijd wel slagen bij Primark.

3. Zara: Een hele leuke winkel met een heleboel fashionitems. Voor zowel mezelf als voor Lana kan ik hier goed slagen maar ik zeg eerlijk, als ik bij Zara shop dan doe ik dit meestal in de sale. Dan vind ik de prijzen een stuk betaalbaarder en ‘leuker’. Onlangs deed ik een grote online bestelling in de sale en dan zijn de prijzen om te juichen zo leuk.

Bron

4. Zeeman: Daar koop ik vrijwel nooit wat voor mezelf, op soms wat ondergoed of huishoudelijke middelen na (ze hebben er namelijk hele betaalbare huishoudelijke producten). Kleding voor Lana shop ik graag bij Zeeman. Zeker toen ze wat kleiner was, en de kleertjes maar heel kort gedragen konden worden, ging ik daar regelmatig kopen. De kleding is hartstikke schattig, de kwaliteit is redelijk, maar gaat lang genoeg mee voor zolang die kleintjes het dragen. Nu ze vaker geen rompers meer draagt maar hemdjes en onderbroeken (zo leuk!) ga ik daar nog liever naar toe.

5. Mango: Een winkel waar ik voor mezelf shop, in mijn eigen shopstad (Den Bosch) zit geen Mango maar in Tilburg wel. Ook in veel buitenlandse steden is een Mango te vinden. Ze verkopen er veel kledingstukken binnen mijn stijl en de prijzen zijn erg goed in verhouding tot de kwaliteit.

6. Hema: Daar koop ik ook heel graag voor Lana. De rompers zijn er heel erg fijn van, maar ook de kleding voor kinderen (in mijn geval voor meiden) is er heel schattig, van goede kwaliteit en ook goed geprijsd. Soms gaan de items in de afprijzing en dan sla ik helemaal goed in. De kwaliteit is goed, blijft ook langer mooi en de maten kloppen vaak ook met de realiteit (wat bij sommige winkels niet altijd het geval is).

Wat betreft kleding voor Lana heb ik door de tijd heen ook ontzettend veel (tweedehands) gehad. Van vrienden met oudere dochters bijvoorbeeld of via kennissen. Dan kwam er weer een grote zak vol kleding die te klein geworden was voor hun meisje onze kant op. Ook daar ben ik hartstikke blij mee. Zelf verzamel ik op deze manier ook kleding in zakken om uiteindelijk weg te geven wanneer we het zelf niet meer gebruiken. Zo kun je elkaar ook helpen natuurlijk! In onze vriendenkring komen er steeds meer kindjes bij en zo kun je het een en ander ruilen.

Waar shoppen jullie het liefst kleding voor jezelf en/of voor je kind(eren)? Welke winkels zijn voor jou favoriet? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

42 gedachten over “Kleding shoppen: Mijn favoriete winkels voor mezelf en Lana”

 1. Wat een grappig lijstje, het komt precies overeen met mij favoriete winkels voor mijn dochter en mijzelf (alleen de Mango kom ik wat minder vaak). Ook bij de Wibra neem ik vaak en kijkje en hebben ze best vaak schattige meisjeskleding voor leuke kleine prijsjes.
  Kelly – Pluiskonijn.nl onlangs geplaatst…Plog Pluiskonijn #3My Profile

 2. Ik koop bij ongeveer dezelfde winkels voor mezelf, ook kom ik graag bij de c&a. En de New Yorker maar die hebben ze jammer genoeg niet in Roermond.
  Kelly onlangs geplaatst…25 levensvragenMy Profile

 3. Eigenlijk dezelfde winkels, alleen de Zara niet voor mezelf. Ik slaag dan weer beter bij Miss Etam. Maargoed, heb ook een grotere maat nodig 😉 Mijn schoonouders nemen voor Luuk heel veel kleding mee uit Frankrijk ieder jaar. Het is daar goedkoop en van hele goede kwaliteit. En zijn leeftijdsgenootjes lopen niet in dezelfde kleding. Dat vind ik dan weer leuk 😉
  Joyce onlangs geplaatst…Fotodagboek: Avondjes uit en toch nietMy Profile

 4. Voor mijn kids shop ik het liefst online, vind ik een heel stuk makkelijker en dan bij kleinere webshops maar soms ook gewoon h&m, zara 🙂

 5. Wat een leuk lijstje!
  Met kinderkleding kopen heb ik nog geen ervaring maar voor mezelf ga ik ook graag naar H&M en Primark.
  Hier in de stad heb je weinig kledingwinkels maar de H&M is er gelukkig wel te vinden 🙂
  Rosanne onlangs geplaatst…Vragen aan jou!My Profile

 6. Ik koop ook veel voor Elisa bij Zeeman en Hema. Goede kwaliteit voor weinig geld, en ze groeien er zo snel uit! Voor mezelf, maar ook voor Elisa, ben ik een grote fan van de H&M. De Wibra heeft ook vaak leuke kinderkleding, even goed zoeken, maar ze hebben daar hele leuke rompertjes!
  Nicoline onlangs geplaatst…De loedermoeder TAGMy Profile

 7. Het lijkt me zo geweldig om te shoppen voor de kleine! Ik kan niet wachten…(rammelende eierstokken)
  Voor mezelf shop ik graag bij Vero Moda en Vila..;)
  Leonie onlangs geplaatst…Welkom!My Profile

 8. Ja, superleuke winkels! Sinds ik moeder ben vind ik het nóg leuker om te shoppen, want nu mag ik nog meer kopen. En al die mini-kledingstukken zijn minder duur, en hij groeit er heel snel uit, mooie smoezen om nog meer te kopen!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Waarom ik War Child steunMy Profile

 9. Ik shop eigenlijk bij verschillende ketens (zara,mango,bershka), maar op een of andere manier kan ik gewoon niet slagen bij H&M. Misschien ben ik er ook wel een beetje te lui voor haha, aangezien ik het altijd zo’n zoekwerk vind 😉 Hele leuke lijst in ieder geval meis. X
  Deisy onlangs geplaatst…5 kwaliteiten die tot jouw succes kunnen leidenMy Profile

 10. Hema en Zeeman kom ik ook graag voor Aukje. H&M ook wel eens maar wat minder. Primark vind ik vreselijk! Ben er twee keer binnen geweest en heb daarna gezworen om er nooit meer naar binnen te gaan…
  Charlotte onlangs geplaatst…ShoplogMy Profile

 11. Helemaal herkenbaar. Hier ook veel Zeeman in de beginjaren. Ik vind vooral voor meisjes veel schattige spulletjes daar, en inderdaad ze dragen het niet lang óf het gaat snel stuk door het kruipen op de knietjes óf het wordt snel lelijk door het spelen. Dat vind ik dan zonde van dure kleertjes. Ik heb zelfs héle leuke kleertjes voor ze in de kast hangen die ze nog niet eens aangehad hebben, juist omdat ik het zonde vind als het dan aan het eind van de dag er niet meer uit ziet. Ook niet echt de bedoeling haha!
  Bianca onlangs geplaatst…WINACTIE + 10% korting! Kidzroom luiertas in de review en jij kunt ‘m winnen!My Profile

 12. Eigenlijk shop ik niet standaard bij dezelfde modewinkel. De ene keer koop ik veel van H&M, de andere keer van VILA of Vero Moda en de volgende keer ben ik helemaal gek op een andere modewinkel, zoals Zara of Mango etc. 🙂

  Zelf heb ik (nog) geen kindje, maar ik vind H&M, HEMA en Zara wel echt te gekke kinderkleertjes hebben. Ik snap wel dat je daar voor Lana shopt!
  Renske onlangs geplaatst…Mijn ergste nachtmerrie werd werkelijkheidMy Profile

 13. Over het algemeen shop ik bij verschillende modewinkels. Ik heb niet één of meer favorieten. De ene keer shop ik ontzettend veel bij H&M, de andere keer bij Zara of VILA en een volgende keer shop ik mezelf te pletter bij WE, Vero Moda, Only of Mango. Het is eigenlijk heel verschillend en net waar ik mij op dat moment prettig voel. 🙂

  Ik heb zelf (nog) geen kindje, maar ik begrijp wel dat je voor Lana bij H&M, Zara en HEMA shopt. 🙂 Daar hebben ze te gekke kinderkleertjes!
  Renske onlangs geplaatst…Mijn ergste nachtmerrie werd werkelijkheidMy Profile

 14. Ik koop voor de twins veel bij Kiabi, al is dat vooral voor Celine gezien het daar klein en smal valt. Ook bij H&M, Zara koop ik veel, en combineer is dat met duurdere (sale) items van merken van Minimize, Frankeys Playground en Sproet en Sprout 🙂
  Sonja onlangs geplaatst…Morgen een jaar geleden…My Profile

 15. Wat jij zegt H&M online vind ik drama. Het is dat die exclusive concscious New born kleding alleen online verkrijgbaar is want anders…. Bijenkorf, Hema, Name it, Zara, Mango en V&D zijn offline de winkels waar ik nog wel eens binnenloop.
  Josan onlangs geplaatst…Little Miss Juliette winter 2015My Profile

 16. Ik ga voor Milan vaak naar Zara. Hema vind ik voor hem niet meer leuk (hij is bijna 5) en Zeeman vind ik voor jongetje nooit zo leuk. Ik heb laatst wel het een en ander geshopt bij H&M online en dat ging prima. Dit waren heel leuke dingen, maar in Gouda heb je niet zo vee voor kinderkleding en wel een H&M ik ben dus altijd een beetje bang dat ik de halve school erin tegenkom 😉 ook Shop ik ook weleens wat in de meisjescollectie voor hem en dat combineer ik dan weer stoer. Verder heeft WE mooie spijkerbroeken en Shop ik ook wel veel online.
  Mamablogger onlangs geplaatst…‘Leeuw’ in je achternaam? Gratis naar Blijdorp!My Profile

 17. De zeeman wordt steeds leuker maar koop het dan wel expres te groot ivm snel “krimpen” Hema vind ik ook erg leuk…! Zara nog nooit gekocht wel online gekeken maar omdat ik het ook te prijzig vind bestel ik het niet en in de sale shoppen vergeet ik…! Primark fantastisch (zit hier in de stad…) maar hetzelfde verhaal als van zeeman,.. En voor mezelf…. Geen favo winkel… Koop veel te weinig voor mezelf… Erg eigenlijk 🙁

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.