Kleding shoppen: Mijn favoriete winkels voor mezelf en Lana

shoppenKleding shoppen doe ik graag, al doe ik dit niet enorm vaak offline. Ik vind het vaak nogal makkelijk om online een winkelmandje te vullen, vaak klik ik deze uiteindelijk weg hoor, maar ik laat de bestelling regelmatig ook gewoon komen. Bij sommige winkels shop ik het liefst ‘offline’. Die bezoek ik graag om kleding te shoppen voor mezelf of voor Lana. Over het algemeen ga ik het liefst voor budget merken. Ik vind het af en toe leuk om voor een luxer merkje te gaan, maar vaker maakt me dit niet zoveel uit. Ik deel vandaag mijn favoriete winkels om kleding te kopen voor mezelf en Lana.

1. H&M: Bij H&M heb ik al een aantal keer online geshopt en het kan aan mij liggen, maar dit ging bij mij vaker minder goed als goed. De helft van de bestelling kwam dan weken later binnen en ik vind het dan net zo makkelijk om de stad in te rijden om H&M gewoon te bezoeken en de items te halen. H&M vind ik een leuke winkel voor betaalbare kleding (zeker wanneer het sale is) voor zowel mezelf als voor Lana. Ze hebben er een heleboel fijne basics, maar ook erg leuke eyecathing items. Vooral voor kleine meisjes is het allemaal heel schattig.

2. Primark: Een betaalbare winkel met leuke mode items. Ik kom er niet heel vaak, ik moet er toch een stukje voor rijden, maar als ik er kom dan neem ik altijd een heleboel leuke kleding mee voor mezelf en voor Lana. Primark heeft (nog) geen webshop dus het is logisch om gewoon een fysieke winkel op te zoeken hiervoor. Jullie hebben de vele Primark shoplogs wel voorbij zien komen. Ik kan altijd wel slagen bij Primark.

3. Zara: Een hele leuke winkel met een heleboel fashionitems. Voor zowel mezelf als voor Lana kan ik hier goed slagen maar ik zeg eerlijk, als ik bij Zara shop dan doe ik dit meestal in de sale. Dan vind ik de prijzen een stuk betaalbaarder en ‘leuker’. Onlangs deed ik een grote online bestelling in de sale en dan zijn de prijzen om te juichen zo leuk.

Bron

4. Zeeman: Daar koop ik vrijwel nooit wat voor mezelf, op soms wat ondergoed of huishoudelijke middelen na (ze hebben er namelijk hele betaalbare huishoudelijke producten). Kleding voor Lana shop ik graag bij Zeeman. Zeker toen ze wat kleiner was, en de kleertjes maar heel kort gedragen konden worden, ging ik daar regelmatig kopen. De kleding is hartstikke schattig, de kwaliteit is redelijk, maar gaat lang genoeg mee voor zolang die kleintjes het dragen. Nu ze vaker geen rompers meer draagt maar hemdjes en onderbroeken (zo leuk!) ga ik daar nog liever naar toe.

5. Mango: Een winkel waar ik voor mezelf shop, in mijn eigen shopstad (Den Bosch) zit geen Mango maar in Tilburg wel. Ook in veel buitenlandse steden is een Mango te vinden. Ze verkopen er veel kledingstukken binnen mijn stijl en de prijzen zijn erg goed in verhouding tot de kwaliteit.

6. Hema: Daar koop ik ook heel graag voor Lana. De rompers zijn er heel erg fijn van, maar ook de kleding voor kinderen (in mijn geval voor meiden) is er heel schattig, van goede kwaliteit en ook goed geprijsd. Soms gaan de items in de afprijzing en dan sla ik helemaal goed in. De kwaliteit is goed, blijft ook langer mooi en de maten kloppen vaak ook met de realiteit (wat bij sommige winkels niet altijd het geval is).

Wat betreft kleding voor Lana heb ik door de tijd heen ook ontzettend veel (tweedehands) gehad. Van vrienden met oudere dochters bijvoorbeeld of via kennissen. Dan kwam er weer een grote zak vol kleding die te klein geworden was voor hun meisje onze kant op. Ook daar ben ik hartstikke blij mee. Zelf verzamel ik op deze manier ook kleding in zakken om uiteindelijk weg te geven wanneer we het zelf niet meer gebruiken. Zo kun je elkaar ook helpen natuurlijk! In onze vriendenkring komen er steeds meer kindjes bij en zo kun je het een en ander ruilen.

Waar shoppen jullie het liefst kleding voor jezelf en/of voor je kind(eren)? Welke winkels zijn voor jou favoriet? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

42 reacties

 • Tineke
  4 augustus 2015

  Hele leuke winkels! Al eens bij Next direct gekeken? Daar hebben ze ook erg leuke kinderkleding.
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Mooie winterjassenMy Profile

 • Kelly - Pluiskonijn.nl
  4 augustus 2015

  Wat een grappig lijstje, het komt precies overeen met mij favoriete winkels voor mijn dochter en mijzelf (alleen de Mango kom ik wat minder vaak). Ook bij de Wibra neem ik vaak en kijkje en hebben ze best vaak schattige meisjeskleding voor leuke kleine prijsjes.
  Kelly – Pluiskonijn.nl onlangs geplaatst…Plog Pluiskonijn #3My Profile

 • Dionne
  4 augustus 2015

  Zelf shop ik graag bij de Zara, Esprit en de H&M (: Leuk om te lezen!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | New HairMy Profile

 • Barbara
  4 augustus 2015

  Het zou zo mijn lijst kunnen zijn. Leuk! Ik vind de H&M ook niet fijn om online te bestellen, dus dat ligt niet aan jou hihi. De zeeman is voor kleine meisjes inderdaad erg leuk.
  Barbara onlangs geplaatst…Stap voor stap – een camera knutselenMy Profile

 • Kelly
  4 augustus 2015

  Ik koop bij ongeveer dezelfde winkels voor mezelf, ook kom ik graag bij de c&a. En de New Yorker maar die hebben ze jammer genoeg niet in Roermond.
  Kelly onlangs geplaatst…25 levensvragenMy Profile

 • Joyce
  4 augustus 2015

  Eigenlijk dezelfde winkels, alleen de Zara niet voor mezelf. Ik slaag dan weer beter bij Miss Etam. Maargoed, heb ook een grotere maat nodig 😉 Mijn schoonouders nemen voor Luuk heel veel kleding mee uit Frankrijk ieder jaar. Het is daar goedkoop en van hele goede kwaliteit. En zijn leeftijdsgenootjes lopen niet in dezelfde kleding. Dat vind ik dan weer leuk 😉
  Joyce onlangs geplaatst…Fotodagboek: Avondjes uit en toch nietMy Profile

 • beautifulday4makeup
  4 augustus 2015

  Veel van deze winkels behoren ook tot mijn favorieten
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Wat is jouw schoonheidsgeheim? Kneipp Beauty Geheim DoucheolieMy Profile

 • Saskia
  4 augustus 2015

  Ik shop ook graag bij de Primark. Bij de H&M en Zara koop ik zelden wat, maar ze hebben er inderdaad ontzettend leuke kinderkleding.
  Saskia onlangs geplaatst…Huishouden naast een drukke baanMy Profile

 • Ilse
  4 augustus 2015

  Ik shop ook het liefst bij primark, h&m, zara en mango

 • Merel
  4 augustus 2015

  Voor mijn kids shop ik het liefst online, vind ik een heel stuk makkelijker en dan bij kleinere webshops maar soms ook gewoon h&m, zara 🙂

 • Liset - Beautydagboek
  4 augustus 2015

  Ik shop ook liever online hoor, dan heb ik ‘s avonds even de tijd om rond te kijken en ook goede prijsjes te vinden :). Zara is groot favoriet voor de kinderen, maar H&M piept er soms ook doorheen. Voor mezelf vind ik Mango echt heel leuk, die heb ik helemaal herontdekt! En natuurlijk de Zara en H&M, die blijven leuk.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek colorMy Profile

 • Rosanne
  4 augustus 2015

  Wat een leuk lijstje!
  Met kinderkleding kopen heb ik nog geen ervaring maar voor mezelf ga ik ook graag naar H&M en Primark.
  Hier in de stad heb je weinig kledingwinkels maar de H&M is er gelukkig wel te vinden 🙂
  Rosanne onlangs geplaatst…Vragen aan jou!My Profile

 • Femke
  4 augustus 2015

  Voor mijzelf zijn H&M (
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: Instagram tag!My Profile

 • Femke
  4 augustus 2015

  Voor mijzelf zijn H&M (maar absoluut online want de winkels vind ik nooit fijn), VILA, River Island en Mango en Zara favoriet :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: Instagram tag!My Profile

 • Dita
  4 augustus 2015

  Bij H&M gaat het bij mij online altijd goed. Vind het ook heel fijn. Hema is ook favoriet 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #15My Profile

 • Lifesabout
  4 augustus 2015

  De Zara en H&M shop ik online, vooral voor Sarah. De Zeeman stap ik vaak binnen als ze tussendoor iets nodig heeft. Primark vind ik leuk voor ons allemaal!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wishlist interieur 2015My Profile

 • Saskia
  4 augustus 2015

  De h&m is vreselijk online. Jammer dat ze daar nog steeds niets aan hebben gedaan. De Hema is ook een favoriete winkel van mij voor de kindjes.
  Saskia onlangs geplaatst…Producten in het zonnetje! (x4)My Profile

 • Simone
  4 augustus 2015

  Ik shop graag bij de H&M en Primark! Soms ook wel Vero Moda/Only.
  Simone onlangs geplaatst…Wat is APS Therapie?My Profile

 • Joyce
  4 augustus 2015

  Ik ga voor Sofie en Aron veel naar de HEMA en een winkel die ze hier hebben Mijnnnn Kamer met Name-it 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Summer reading: Win! – OnvoorwaardelijkMy Profile

 • Tamara
  4 augustus 2015

  Ik ga voor de jongens hier meestal naar de WE, voor Lauren meestal zeeman, wibra hema of z8 !
  Tamara onlangs geplaatst…Ojee! Weer zo’n blog over borstvoeding!My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  4 augustus 2015

  Voor mezelf shoppen doe ik niet veel maar voor Bjarne gaan we inderdaad ook naar de Hema en soms Zeeman en Wibra. Vooral Hema heeft gewoon goede kwaliteit en is betaalbaar.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Er op uit in Zuid-Limburg | Margraten Military CemeteryMy Profile

 • Nicoline
  4 augustus 2015

  Ik koop ook veel voor Elisa bij Zeeman en Hema. Goede kwaliteit voor weinig geld, en ze groeien er zo snel uit! Voor mezelf, maar ook voor Elisa, ben ik een grote fan van de H&M. De Wibra heeft ook vaak leuke kinderkleding, even goed zoeken, maar ze hebben daar hele leuke rompertjes!
  Nicoline onlangs geplaatst…De loedermoeder TAGMy Profile

 • Japkejanneke
  4 augustus 2015

  Shoppen bij de Primark doe ik niet meer. Althans niet voor kleding. Ik shop met name bij de Zara, Mango en de Sting!
  Japkejanneke onlangs geplaatst…Reactie op Recept: eggwrap met parmaham & cottage cheese door xSTUDENTMy Profile

 • Leonie
  4 augustus 2015

  Het lijkt me zo geweldig om te shoppen voor de kleine! Ik kan niet wachten…(rammelende eierstokken)
  Voor mezelf shop ik graag bij Vero Moda en Vila..;)
  Leonie onlangs geplaatst…Welkom!My Profile

 • Elisabeth
  4 augustus 2015

  Ja, superleuke winkels! Sinds ik moeder ben vind ik het nóg leuker om te shoppen, want nu mag ik nog meer kopen. En al die mini-kledingstukken zijn minder duur, en hij groeit er heel snel uit, mooie smoezen om nog meer te kopen!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Waarom ik War Child steunMy Profile

 • Nicole
  4 augustus 2015

  Bij de mango heb ik nog nooit iets gekocht.
  Wel bij de jola mode, ken je dat? Hebben ze het merk bakkaboe, is echt leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…Een beestenboelMy Profile

 • Deisy
  4 augustus 2015

  Ik shop eigenlijk bij verschillende ketens (zara,mango,bershka), maar op een of andere manier kan ik gewoon niet slagen bij H&M. Misschien ben ik er ook wel een beetje te lui voor haha, aangezien ik het altijd zo’n zoekwerk vind 😉 Hele leuke lijst in ieder geval meis. X
  Deisy onlangs geplaatst…5 kwaliteiten die tot jouw succes kunnen leidenMy Profile

 • Charlotte
  4 augustus 2015

  Hema en Zeeman kom ik ook graag voor Aukje. H&M ook wel eens maar wat minder. Primark vind ik vreselijk! Ben er twee keer binnen geweest en heb daarna gezworen om er nooit meer naar binnen te gaan…
  Charlotte onlangs geplaatst…ShoplogMy Profile

 • Bianca
  4 augustus 2015

  Helemaal herkenbaar. Hier ook veel Zeeman in de beginjaren. Ik vind vooral voor meisjes veel schattige spulletjes daar, en inderdaad ze dragen het niet lang óf het gaat snel stuk door het kruipen op de knietjes óf het wordt snel lelijk door het spelen. Dat vind ik dan zonde van dure kleertjes. Ik heb zelfs héle leuke kleertjes voor ze in de kast hangen die ze nog niet eens aangehad hebben, juist omdat ik het zonde vind als het dan aan het eind van de dag er niet meer uit ziet. Ook niet echt de bedoeling haha!
  Bianca onlangs geplaatst…WINACTIE + 10% korting! Kidzroom luiertas in de review en jij kunt ‘m winnen!My Profile

 • Joy
  4 augustus 2015

  Ik shop bijna altijd online. Ik vind het echt ideaal.
  Joy onlangs geplaatst…Hoe gaat het met Luna?My Profile

 • Renske
  4 augustus 2015

  Eigenlijk shop ik niet standaard bij dezelfde modewinkel. De ene keer koop ik veel van H&M, de andere keer van VILA of Vero Moda en de volgende keer ben ik helemaal gek op een andere modewinkel, zoals Zara of Mango etc. 🙂

  Zelf heb ik (nog) geen kindje, maar ik vind H&M, HEMA en Zara wel echt te gekke kinderkleertjes hebben. Ik snap wel dat je daar voor Lana shopt!
  Renske onlangs geplaatst…Mijn ergste nachtmerrie werd werkelijkheidMy Profile

 • Renske
  4 augustus 2015

  Over het algemeen shop ik bij verschillende modewinkels. Ik heb niet één of meer favorieten. De ene keer shop ik ontzettend veel bij H&M, de andere keer bij Zara of VILA en een volgende keer shop ik mezelf te pletter bij WE, Vero Moda, Only of Mango. Het is eigenlijk heel verschillend en net waar ik mij op dat moment prettig voel. 🙂

  Ik heb zelf (nog) geen kindje, maar ik begrijp wel dat je voor Lana bij H&M, Zara en HEMA shopt. 🙂 Daar hebben ze te gekke kinderkleertjes!
  Renske onlangs geplaatst…Mijn ergste nachtmerrie werd werkelijkheidMy Profile

 • Sonja
  4 augustus 2015

  Ik koop voor de twins veel bij Kiabi, al is dat vooral voor Celine gezien het daar klein en smal valt. Ook bij H&M, Zara koop ik veel, en combineer is dat met duurdere (sale) items van merken van Minimize, Frankeys Playground en Sproet en Sprout 🙂
  Sonja onlangs geplaatst…Morgen een jaar geleden…My Profile

 • Janske
  4 augustus 2015

  Ik shop tegenwoordig ook wel veel online…maar Zara,Hema en H&M zijn ook altijd leuk! Heerlijk, vooral als het sale is! Love it!
  Janske onlangs geplaatst…Als ik later kinderen heb… (grappige video)My Profile

 • Kaoutar
  4 augustus 2015

  Primark en H&M zijn mijn favoriete winkels!

 • Josan
  5 augustus 2015

  Wat jij zegt H&M online vind ik drama. Het is dat die exclusive concscious New born kleding alleen online verkrijgbaar is want anders…. Bijenkorf, Hema, Name it, Zara, Mango en V&D zijn offline de winkels waar ik nog wel eens binnenloop.
  Josan onlangs geplaatst…Little Miss Juliette winter 2015My Profile

 • Tamarah
  5 augustus 2015

  Leuk overzicht! Bij de H&M kan ik ook super goed slagen. De Primark vind ik ook heel erg leuk en daar kan ik vaak ook wel slagen!
  Tamarah onlangs geplaatst…Shoplog: H&M SALE!My Profile

 • Barbara
  5 augustus 2015

  Leuk om te lezen, hier ook H&M fan voor dochterlief en voor mezelf vaak toch ook bij de Miss Etam… ja burgerlijk wellicht maar ik slaag daar vaak…
  Barbara onlangs geplaatst…Eeuwige kwelling: je gewichtMy Profile

 • Mamablogger
  6 augustus 2015

  Ik ga voor Milan vaak naar Zara. Hema vind ik voor hem niet meer leuk (hij is bijna 5) en Zeeman vind ik voor jongetje nooit zo leuk. Ik heb laatst wel het een en ander geshopt bij H&M online en dat ging prima. Dit waren heel leuke dingen, maar in Gouda heb je niet zo vee voor kinderkleding en wel een H&M ik ben dus altijd een beetje bang dat ik de halve school erin tegenkom 😉 ook Shop ik ook weleens wat in de meisjescollectie voor hem en dat combineer ik dan weer stoer. Verder heeft WE mooie spijkerbroeken en Shop ik ook wel veel online.
  Mamablogger onlangs geplaatst…‘Leeuw’ in je achternaam? Gratis naar Blijdorp!My Profile

 • Cindy
  7 augustus 2015

  Ik loop ook altijd even hier de Mango binnen. En Zeeman, daar hebben ze zulke leuke kinderkleding! H&M bestellingen vind ik ook nooit zo, ik shop liever in de winkel, dat gaat beter!
  Cindy onlangs geplaatst…6 dingen die je pas ontdekt als je samenwoontMy Profile

 • Diana
  31 januari 2016

  De zeeman wordt steeds leuker maar koop het dan wel expres te groot ivm snel “krimpen” Hema vind ik ook erg leuk…! Zara nog nooit gekocht wel online gekeken maar omdat ik het ook te prijzig vind bestel ik het niet en in de sale shoppen vergeet ik…! Primark fantastisch (zit hier in de stad…) maar hetzelfde verhaal als van zeeman,.. En voor mezelf…. Geen favo winkel… Koop veel te weinig voor mezelf… Erg eigenlijk 🙁

 • Angela | Great Body & Skin
  1 februari 2016

  Ken je de kinderafdeling van River Island al? Erg leuk! Verder vind ik Z8 en Noppies leuk voor Jim.
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Veganuary: 10 Favo Vegan ReceptenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.