Kijkje in mijn keuken

Dia1

Vandaag geef ik jullie letterlijk een kijkje in onze keuken met een keukentour filmpje! Ik laat jullie in deze video zien hoe onze keuken eruit ziet, ik laat jullie snuffelen in mijn keukenkastjes en vertel jullie hoe ik alles heb ingedeeld. We hebben een normale keuken die we met een trolley en een soort bar hebben uitgebreid om wat meer werkruimte te hebben. Benieuwd waar ik al mijn recepten en lekkere baksels maak? Bekijk dan zeker de video.

 
Klik hier als je de video niet kunt zien
Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Komt deze keuken overeen met jouw keuken of heb jij het totaal anders ingedeeld? Ook verzoekjes voor andere soort video’s zoals hoe ik mijn koelkast heb ingedeeld, wat ik zoal aan kruiden gebruik in gerechten of een tour door onze voorraadkast? Laat het me zeker weten in de comments dan kan ik daarmee aan de slag gaan. Jullie input is voor mij heel erg welkom! Laat je reactie achter in de comments. Een fijne zondag allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “Kijkje in mijn keuken”

 1. tof om te zien! Heb bij anderen altijd de neiging om alle keukenkastjes open te trekken haha, is altijd leuk om te zien! Vind vooral kruiden en servies leuk! Die trolley vind ik ook zooo leuk, zou hem ook graag hebben maar we hebben er echt geen plek voor haha. Ja leuke keuken Kelly en leuk filmpje! 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…Pictures #2My Profile

 2. leuk! mijn keuken is helaas erg klein en koken is niet mijn favoriete bezigheid. Maar ik kan zoooo genieten van een heerlijk diner!
  kiki onlangs geplaatst…depressieMy Profile

 3. Leuk, en ik heb de keuken qua kastjes bijna hetzelfde ingedeeld haha! 🙂
  En je vroeg wat mensen leuk vinden om te zien, om even voor mezelf te spreken zou ik het super leuk vinden om een kijkje in de koelkast te krijgen of in Lana haar kledingkast 🙂
  Veronique onlangs geplaatst…Adventschallenge ; resultaatMy Profile

 4. Leuk om te zien! Vind je het niet vervelend dat de magnetron en koelkast zo laag staan? Ik heb mijn koelkast daarom op de vriezer gezet (die gebruik ik minder vaak) en de magnetron op een kastje 🙂

 5. Ontzettend leuk om te zien!
  Ik ben ook wel nieuwsgierig naar je voorraadkast, specerijen, koelkast en diepvries etc.
  Altijd erg interessant om dat bij anderen te zien.

 6. Mooie keuken Kelly! Leuk ook dat hoekje met die bar.

  Die handoekhaakjes zag ik toevallig gisteren een melding van via Facebook, deze zijn gevaarlijk voor kindervingertjes, hier schijnen regelmatig vingertjes in vast te komen zitten. Ik moest het even melden van mijzelf voor het geval je het niet wist. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.