Kerst boodschappen shoplog | Vloggend het jaar uit #4

Dia1Op deze eerste kerstdag heb ik voor jullie de vlog van afgelopen dinsdag. We waren bezig met de voorbereidingen voor kerst, deden de kerstboodschappen, ik ging gezellig op bezoek met Lana bij een vriendin en een vriendin kwam bij mij lunchen. Veel kijkplezier!Klik hier als je de video niet kunt zien

Hele fijne dag gewenst! Wat eten jullie deze kerst? Ook lekker zelf koken of wordt er voor jullie gekookt? Laat je reactie achter in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

14 gedachten over “Kerst boodschappen shoplog | Vloggend het jaar uit #4”

  1. Ahhhh ik ben zo jaloers op jouw koffiezetapparaat; dubbele espresso, heerlijk!!!!!
    Merk je niet dat je afhankelijk van cafeïne bent geworden? Ik ben de laatste tijd echt verslaafd geraakt aan koffie maar mag het van mezelf niet elke dag drinken omdat ik mezelf anders echt verslaafd maak.. But i love it too much

  2. Weer leuk om te zien 🙂 Ook grappig bij die behind the scenes (van de eiersalade), dat je ziet hoe rommelig de keuken eigenlijk wordt 😛 Als ik een recept uitprobeer van internet denk ik altijd wanneer het rommelig wordt ‘Ja, maar dat stond er niet in…’. Maar dat gebeurd natuurlijk wel, haha
    Nelleke onlangs geplaatst…Een poezenbeeldje met een verhaalMy Profile

  3. Ja ik kan niet zonder mijn 2 koffietjes op een dag haha, beetje verslavend 😛 Dankjewel! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.