Kelly in ‘VTwonen stylen op de m2’

VTwonen1

Alweer een hele tijd geleden werd ik door VTwonen gevraagd of ik het leuk vond om aan hun ‘VTwonen, stylen op de m2’ webserie mee te doen. Dat leek me ontzettend gaaf, het idee was dat ik een moodboard op Pinterest zou aanmaken met mijn woonwensen en een kamer naar keuze zou doorgeven die ik wel in een make-over kon gebruiken. Ik koos voor mijn werkkamer en daarvoor hebben ze in de studio een ruimte gebruikt om helemaal volgens mijn wensen en moodboard in te richten. Het resultaat van deze aflevering staat nu online. Leuk feitje, ik was daar 4 weken zwanger, maar wist hier nog niets vanaf! Wel was ik behoorlijk moe haha, Laten we naar de uitzending gaan kijken.

Klik hier om je te abonneren op mijn Youtubekanaal.

Zelf vind ik dat ze het onwijs gaaf hebben vormgegeven.  Ik heb de ideetjes overigens nog niet uitgevoerd in mijn werkkamer, maar binnenkort gaan we de kamers in ons huis restylen ivm. de aankomende babykamer, dus dan ga ik mijn werkkamer op zolder inrichten en mooi aankleden. Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden en van de kamer die ze voor mij zo hebben ingericht. Laat je reactie hierop achter bij de comments.

Ps. Op de dag dat ik deze opnames had, heb ik ook gevlogd, benieuwd hoe het er achter de schermen bij VTwonen uitziet?

Dit is geen gesponsorde samenwerking, ik vind het leuk om deze video ook op mijn blog te delen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

24 gedachten over “Kelly in ‘VTwonen stylen op de m2’”

  1. Wat leuk om te zien, ze hebben er echt wat moois van gemaakt. Gaaf dat je hieraan mee mocht werken!

  2. Wat een leuke video zeg, ik ben trouwe abonnee van het VT wonen magazine, ik doe er veel inspiratie uit op altijd. Die roze muur met quote vind ik zo’n tof idee

  3. Wat een gave kamer, ben benieuwd naar jouw eigen kamer straks. Wat maak jij toch leuke dingen mee de laatste tijd. Het is je gegunt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.