Opnames VT Wonen Vlog #46

Dia1Een tijd geleden werd ik door VT Wonen uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen en een lookbook in te sturen met mijn woonsmaak, interieur wensen en welke ruimte ik in huis wel een make-over zou willen geven. Aan de hand daarvan heeft een styliste van VT wonen een virtuele kamer een make-over gegeven die helemaal in mijn smaak is uitgevoerd. Vorige week werd ik in een studio in Amersfoort uitgenodigd om het resultaat hiervan te bekijken en voor de opnames van de video hiervan. De video zal uiteindelijk op het Youtubekanaal van VT wonen komen te staan, mede met video’s van andere bekende Youtubers. Hoe deze dag met opnames eruit zag kunnen jullie in deze vlog bekijken.Klik hier als je de video niet kunt zien

Het was echt een hele inspirerende en leerzame dag. Het was voor mij nieuw om scenes vaker opnieuw te doen, een ingestudeerde tekst te presenteren en om met wat professionelere apparatuur te werken. Hier heb ik dus veel van geleerd! Ook vond ik de setting, ‘de nieuwe werkkamer’ ontzettend mooi en helemaal in mijn stijl uitgevoerd. Ik ben benieuwd wat jullie van de video vinden en van de ‘virtuele nieuwe werkkamer’. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Tamara
  28 juni 2015

  Superleuk geworden die kamer! Lijkt me ook heel leuk een keer mee te maken!
  Tamara onlangs geplaatst…De telefoon etiquette tagMy Profile

 • Vanessa
  28 juni 2015

  Leuke vlog! Fijn om een kijkje achter de schermen te nemen. De kamer ziet er mooi uit. Lijkt me een superleuke ervaring!
  Vanessa onlangs geplaatst…5 dingen die alleen vrouwen met een bleke huid begrijpenMy Profile

 • Marion
  28 juni 2015

  Ik dacht, VT Wonen, die sla ik over. Ik ben niet zo van de woonprogramma’s, maar toen zag ik pas dat het een vlog was. Wat ontzettend leuk om te zien met die opnames. Ik ben heel benieuwd hoe het geworden is. Ga je n.a.v. die dag ook nog dingen veranderen aan je eigen werkkamer?
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #47My Profile

 • Esther Marieke
  28 juni 2015

  Wat een leuke actie van VT wonen zeg! Gaaf om zoiets mee te maken lijkt me! Ben benieuwd naar het eindresultaat, maar het was al erg leuk om achter de schermen met je mee te kijken!

 • Nesrin
  28 juni 2015

  Gaaf Kelly! Ben benieuwd naar het eindresultaat.

  En wat een mooie kimono heb je aan.
  Nesrin onlangs geplaatst…Welkom baby R!My Profile

 • Ilse
  28 juni 2015

  ik ben dol op items van vt wonen en heb er veel in huis staan, ziet er leuk uit!

 • Vivienne
  28 juni 2015

  Wat een mooie nieuwe werkkamer hebben ze voor je gemaakt, zou ik zelf ook wel willen, al snap ik dat het alleen in een studio was, ik zou zelf dan wel een groter bureau nemen denk ik

 • Dionne
  28 juni 2015

  Wat super leuk dat je mee deed voor de opnams van VT wonen! Ik ben trouwens verliefd op je kimono! Die is echt leuk en vrolijk!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Een 80 urige werkweek, de showroom van C&A en BloguniversityMy Profile

 • Nicole
  28 juni 2015

  Net als Marion wilde ik dit artikel bijna overslaan maar ben blij dat ik hem toch bekeken heb want ik vind het echt een leuke vlog!
  Nicole onlangs geplaatst…Unsuccesful adulting tagMy Profile

 • Sylvie
  28 juni 2015

  Echt super lijkt me dit om mee te maken! Ik vind de kamer ook heel erg mooi.
  Sylvie onlangs geplaatst…Kleding voor je kindje – Hoe hou je het betaalbaar?My Profile

 • Marijke I easydailyfood
  28 juni 2015

  Wat een leuk filmpje! Lijkt mij heel spannend zo’n dag!
  Marijke I easydailyfood onlangs geplaatst…Vega pastaMy Profile

 • Nicky
  28 juni 2015

  Wat een leuke actie van VT Wonen, ben benieuwd naar jouw woonstijl (en dat van de andere youtubers). Voor zover nu in beeld vond ik het er al erg leuk uitzien!
  Nicky onlangs geplaatst…Fotoshoot met een stralende zwangere vriendinMy Profile

 • Marloes
  29 juni 2015

  Wat leuk gedaan zeg! Ziet er heel mooi uit!
  Marloes onlangs geplaatst…Zomer Winactie #1 + Tips voor een zorgeloze zomer!My Profile

 • rachel
  29 juni 2015

  ik sluit mij aan bij de rest 😀 super leuk!!
  rachel onlangs geplaatst…Recept: Hasselback aardappelMy Profile

 • Anneleen
  30 juni 2015

  Ziet er een gezellige dag uit! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.