KC Summer Boekenclub

Vol Liefde Fotografie - (31)

De zomervakantie staat voor de deur, we gaan op vakantie of genieten van een staycation, en we hebben behoefte om wat meer rust te nemen, meer te lezen, meer de tijd te nemen voor jezelf en wat minder online te zijn. Maar hoe leuk je lezen ook vindt, je komt er haast niet aan toe. Je neemt je voor om komende vakantie echt wel minimaal 2 boeken te lezen en bedenkt je na een paar weken dat het bij een paar bladzijdes gebleven is. Daarom organiseert Kelly in de KC Club de KC Summer Boekenclub. Jouw stok achter de deur om het lezen op te pakken en wat is er nu leuker dan dit met andere vrouwen samen te doen?

Herken je dit?

  • Je vindt lezen heerlijk, maar je komt er maar niet aan toe. Je neemt jezelf voor om nu echt eens te gaan lezen, maar je verliest jezelf in je telefoon, het huishouden of andere taken op je to do list.

  • Je hebt nog een heleboel boeken op je to read lijstje staan, maar kan ze nog niet afstrepen.

  • Het lijkt je een fijne stok achter de deur om samen met andere vrouwen te gaan lezen en elkaar tips uit te wisselen voor toffe boeken.

  • Je denkt geen tijd te hebben om te lezen maar ondertussen slokt social media en je lange to do lijst al je tijd op.

Zou het jou motiveren als je die lees uitdaging samen gaat oppakken met andere vrouwen? Kelly organiseert in de KC Club een boekenclub waarin we elkaar gaan motiveren om te lezen. Waarin je kunt kiezen welke boeken je wilt lezen, maar je kunt ook meedoen aan een van de gezamenlijke boektitels om samen af en toe uit te wisselen hoe jij het boek ervaart. En je bent stiekem ook wel nieuwsgierig geworden naar de KC Club waar Kelly het steeds over heeft 😉

Kelly heeft met Storytel kunnen regelen dat alle KC Club leden 30 dagen gratis gebruik mogen maken van Storytel (t.w.v. €12,99!). Met de app kun je heel handig boeken luisteren, maar ook digitaal lezen. Dit is enorm handig want zo kun je overal waar je bent je favoriete boeken lezen of luisteren en dit afwisselen. Je begint een boek te lezen als e-book tijdens je uurtje in de zon en luistert hem vervolgens verder tijdens het koken of het doen van de was. Of wat dacht je ervan om een heerlijke wandeling te maken terwijl je je boek verder luistert. Zo wordt het wel heel makkelijk om boeken te lezen/luisteren.

Doe jij mee?

We starten op 1 juli met een online borrel om te kletsen over onze leesplannen en kletsen vervolgens verder in de KC Club Community. Op 26 augustus gaan we de Boekenclub nabespreken met een online boeken borrel. Op 28 augustus ben je dan ook gelijk welkom op de Offline meeting Picknick op 28 augustus die we organiseren in omgeving Utrecht (dus zorg dat je dan nog lid bent van de KC Club).

Wat kost het?

€6 per maand

*Het is mogelijk om je abonnement maandelijks op te zeggen. Je dient dat uiterlijk de 24e van de maand via mail door te geven.

Wat krijg je als je je nu aanmeldt?

  • Toegang tot de KC Club met de app, de community, online borrels en enorm veel gezelligheid met andere vrouwen.

  • Toegang tot de KC Mom's Mindset Challenge om ook tijd voor jezelf te gaan nemen en beter voor jezelf te gaan zorgen 😉 

  • 30 dagen gratis Storytel abonnement t.w.v. €12,99

  • Een gezellige online welkomstborrel op 1 juli en als je ook in augustus blijft ben je ook bij de online Boekenclub borrel op 26 augustus en de Offline meeting Picknick op 28 augustus met Kelly en de KC Club leden.

Helaas de deuren voor de KC Club zijn nu gesloten

Momenteel is het niet mogelijk om je nog aan te melden voor de KC Club. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerst op de hoogte wordt gebracht zodra het weer mogelijk is om je aan te melden voor de KC Club, inclusief de nieuwste challenge.

Ja, ik meld me aan voor de
KC Club Wachtlijst

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat anderen zeggen over de KC Club

Annemiek

Ja ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd ❤️ Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Chelsea

Ik ben net verhuist en moeder geworden. Door corona is het lastig om in contact met andere moeders te komen. Ik ben heel blij met de steun en gezelligheid in de KC club!

Alinda

Ik vind het heel erg leuk! Reageren op anderen, nieuwe dingen in de KC Club plaatsen. Je bent dan toch best open tegen elkaar. Iedereen wordt in haar waarde gelaten en dat is zo fijn. De site ziet er leuk en overzichtelijk uit, je ziet dat er veel tijd in heeft gezeten.

Angela

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar.  das echt waardevol. Dankjewel ❤️ Lieve dikke knuffel

Karolien

Ik ben er onwijs blij mee! De challenge is precies wat ik ervan hoopte en heeft me nu al erg op weg geholpen. Daardoor ben ik ook erg benieuwd naar de andere die er al in staan (en natuurlijk wat er nog komen gaat). Maar 1 ding weet ik nu al, aan 2 maanden heb ik niet genoeg 😄 Verder vind ik de community erg leuk. Ik kijk niet elke dag, maar vind het erg leuk om alles van jullie terug te lezen.

 

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.