Wow het zit erop, de zomervakantie. Ik typ dit nadat we gisteren zijn teruggekomen van een heerlijke vakantie Denemarken die onze zomervakantie afgesloten heeft. Wat hebben we genoten. Omdat Lana nog 4 jaar is hadden we het geluk een weekje extra vakantie te mogen nemen waardoor voor haar maandag de eerste schooldag begint. Hoe zijn de 7(!) weken schoolvakantie geweest? Hoe kijken we erop terug en hoe nu verder nu het zomerrooster klaar is, dat vertel ik vandaag!

De vakantie zit erop, we zijn koffers aan het uitpakken, wasjes aan het draaien en aan het opruimen. Komende week is mijn eerste werkweek weer en ga ik flink aan de bak om de vakantievlog woensdag online te kunnen zetten en donderdag voor jullie een vakantie photodiary te hebben. Ik vind het altijd enorm leuk om daarmee aan de slag te gaan dus ik heb er ook veel zin in. Ik ben eerlijk gezegd ook weer echt toe aan wat meer structuur.

We hebben een heerlijke lange zomervakantie gehad waarin we enorm genoten hebben van elkaar. Ik heb heel weinig gewerkt, gemiddeld 1,5 halve dag per week en we hebben allemaal leuke dingen gedaan. We boften deze zomer enorm want we zijn twee keer op vakantie geweest. Dat is toch wel enorm bijzonder en uitzonderlijk.De grote zomervakantie is voorbij gevlogen. 9 dagen in Frankrijk en een weekje Denemarken. Maar buiten de vakanties in het buitenland om, hebben we ook enorm genoten in ons eigen land. Niet op de klok hoeven kijken en gewoon per dag kijken wat we gingen doen. Dat is toch zalig!

We hebben allerlei leuke dingen gedaan. Zoals lekker een eindje fietsen, naar de speeltuin of het dierenparkje met de kids of gewoon in de tuin spelen in het zwembadje dat we op hadden gezet. We hadden qua weer ook een zomer om van te dromen dus konden we lekker veel buiten spelen en de kinderen in de tuin los laten gaan. We besloten ook regelmatig nog in de namiddag lekker naar de Efteling te gaan wat voor ons praktisch om de hoek is. Na het eten nog even een ijsje halen in de Efteling bijvoorbeeld, of daar een hapje eten. Echt heerlijk. Wanneer Lana school heeft kunnen we enkel in het weekend gaan en zit het er weleens bij in waardoor ik af en toe doordeweeks ga met Aimy en Feline. Nu konden we dus lekker regelmatig ook met Lana gaan. Echt fijn.

We hebben ons ook vermaakt met playdates bij vrienden, barbecue etentjes met vrienden en natuurlijk onze housewarming die een enorm succes was. Kortom, de zomervakantie was heel fijn en we kijken er heel positief op terug. Ik moet er weer even aan wennen dat maandag het normale leventje weer begint, al kijk ik er ook weer naar uit.

De zomervakantie zit erop en dat betekent dat ik na een aantal weken genieten en rustig aan doen, weer aan het werk ga en het zomerrooster voorbij gaat. En ik heb er zin in! Zin om weer nieuwe artikelen te schrijven, leuke ideetjes met jullie te delen en weer toffe content te maken. Het normale rooster betekent dat elke maandag en dinsdag er een blog verschijnt (mommy monday, huishoudelijk, kookinspiratie, recepten, lifestyle etc.), op woensdag natuurlijk de vlog en op donderdag een PLOG. De plogs worden enorm goed bekeken dus daar gaan we lekker mee door. Om de week wil ik op vrijdag weer extra video’s gaan delen over van alles en nog wat. Te denken aan boodschappen shoplogs, maaltijd inspiratie (weekmenu’s), Q+A video’s, video’s over moederschap, shoplogs enzovoorts. Heb je leuke suggesties voor video’s en blogs dan hoor ik die heel erg graag!

Het gaat dus weer heel leuk worden op Kellycaresse.nl en ik ben uit mijn zomerslaap haha! Ik heb allerlei leuke ideetjes al in petto dus houd de website en mijn social kanalen goed in de gaten 🙂 Kelly is back in town en ik heb enorm zin in komend jaar. Hopelijk jullie ook! 🙂

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

5 gedachten over “Back to school! Zomervakantie (en rooster) is voorbij en dit zijn de plannen!”

  1. Heerlijk dat je zo’n fijne vakantie hebt gehad. Ik ben nu al benieuwd naar de vlog, maar vooral de plog van jullie vakantie :-).

  2. Wat fijn dat jullie zo vakantie hebben kunnen genieten! Ik ben heel benieuwd naar al jullie vakantiefoto’s en -verhalen. Spannend hoor (voor Lana en voor jullie), die eerste schooldag na de vakantie! Fijne dag vandaag! 🙂

  3. Heerlijk zo’n zomervakantie! Hier ook weer aan de bak en kindjes vamdaag weer naar school. Ik ben benieuwd naar de vakantie log en plog en al de andere leuke artikelen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.