KC PLOG: Thuiswerkdag en me-time


Wat ontzettend tof om aan de statistieken te zien dat de plogs zo’n dikke hit zijn! Dat vind ik echt een compliment en bevestigd dan ook weer dat ik hier lekker mee door ga. Ik heb afgelopen donderdag weer vastgelegd in foto’s. Donderdag is mijn vaste werkdag, ik heb vanuit huis gewerkt en ik had een event wat ik meer zag als een momentje me-time. Daarna nog even tutten met mijn meisjes en in de avond deed ik nog een fijne workout toen de meisjes sliepen. Kijk je mee hoe dit er in foto’s uitzag?

Rond 6.00 begint mijn dag met een goede kolfsessie. Dat is nogal nodig, in de ochtend heb ik een dubbele voeding in mijn borsten zitten, wat het Lolo Ferrari effect bijna evenaart. Even kolven om de boel weer te balanceren haha.

Zodra dit lieve meisje wakker wordt voed ik haar en kleed ik haar aan voor de dag.

Ik fris me op, doe een make-upje op en kleed me aan, klaar voor een nieuwe dag! Daarna ga ik Lana en Aimy klaarmaken voor de dag.

Mijn vaste en favoriete ontbijtje neem ik. Ik begin met een wat minder goede bloedsuiker, balen en onverklaarbaar. Enfin, het is niet anders. Een extra shot insuline erin en gaan met die banaan 😉

Lana is de laatste tijd een moeilijke ontbijter en dat is best vervelend. Dit keer ontbijt ze met vruchtenkwark wat ze gelukkig redelijk goed opeet. Iemand nog lekker kleuter ontbijt tips?

Yannick brengt Lana naar school en ontfermt zich verder over de andere meisjes terwijl ik mijn werkdag start. Kopje koffie erbij en ik ga mijn vlog editten. Mijn favoriete bezigheid. Ik vind het zo leuk om te doen.

Verplicht pauze nemen onder werktijd 😉 Tijd om mijn kleine meisje te voeden. Daarna kletsen we nog even na, wat is dat gebrabbel in deze fase toch leuk. Heel schattig hoe ze haar eigen stemmetje leert ontdekken.

Ik lunch dan rond 12.00 met een boterham en twee gebakken eitjes die ik helemaal vergeet op de foto te zetten. Ik sprint om 12.30 de deur uit en maak nog even snel deze foto voor ik mijn man een kus geef om te gaan. Om 13.00 begint namelijk mijn afspraak!

Ik doe mijn voor het eerst weer ballerina’s aan (mijn gouden Tommy Hilfiger schoentjes) en ben blij dat het weer blote voeten in schoenen weer is haha. Off we go naar ‘s-Hertogenbosch!

Ik ben uitgenodigd bij Skincare Center Den Bosch namens OPI en MooiPr voor een heerlijk event waar ik een manicure mag laten doen. Ik heb vervelendere dagen gekend ;). Hoe mooi ziet deze bar eruit met de nieuwste OPI Lisbon collectie, heerlijke fruitdrankjes, zoete en hartige hapjes. Echt eyecandy dit!

Welk kleurtje uit de OPI Lisbon collectie zou jij kiezen? Ik ben voor de derde van onder gegaan, dol op dit zachte zoete roze kleurtje.

Ik laat een manicure doen en kies voor OPI gelcolor zodat het wat langer blijft zitten, ideaal 🙂

Daarna kletsten we gezellig na met een drankje en heerlijke hapjes. Hoe lekker ziet deze springroll eruit!

Zo leuk, Sanne van Laviesanne is er ook gezellig en we besluiten daarna nog een drankje te doen in een leuk Bosch restaurantje. Gezellig even bijkletsen, even mommy me time dit ;).

Daarna vertrek ik richting huis met een royale OPI goodiebag, wauw! Wat zal erin zitten?

De MEGA inhoud. Wauw, alsof ik jarig ben! Wat een enorm verwenpakket met de mooiste OPI pakjes en de OPI Lisbon en Greece collectie. Enorm blij mee dankjewel!!

Dit pakketje kon niet ongezien ons huis binnenkomen, mijn meisjes vlogen er gelijk op af en groot gelijk hebben ze. Lana wilde hetzelfde lakje als mij op en ook Aimy heb ik daarvan voorzien. Heerlijk zo dat getut met die meisjes. Ik kan daar enorm van genieten.

Dan is het tijd om te koken, al kan ik het eerder ‘opwarmen’ noemen. We eten kip gyros (diepvries van Aldi), spinazie en ik doe ovenfriet in de airfryer. Zo makkelijk maar zo lekker en snel. Zo snel dat ik een foto vergat te maken van het eindresultaat haha oeps.

De spinazie ging er ook bij ons kleinste meisje erg goed in. Zo leuk om ze zo te zien genieten van de hapjes.

Zodra alles is opgeruimd en de meiden op bed liggen, ga ik naar de zolder voor een korte workout met de kettlebell. Deze doe ik vanaf een Youtube video. Ideaal want ik ben in 30 minuten klaar en heb de voor mij belangrijkste spiergroepen gehad.

Na mijn workout ga ik douchen en doe ik mijn pyjama aan en dan is het tijd om Feline haar avondpapje te geven en haar laatste voeding. Ze gaat rond 21.00 naar bed. En dan kijk ik nog even televisie met Yannick en drink ik thee.

Ik ga rond 22.00 naar bed want ik ben moe van deze dag. Ik lees nog wel even in dit boek wat wel een hele toepasselijke titel heeft voor mij als mama van drie kids, volop bezig met een verhuizing haha. Het boek ‘Nooit meer te druk’ van Tony Crabbe, het geeft me hele fijne inzichten en vind ik dan ook zeker een aanrader! Na een paar pagina’s ga ik ook lekker slapen. Het was een hele fijne dag.

Super lief dat je weer gezellig met me mee keek. Ik ben benieuwd wat jullie van deze plog vonden. Laat je reactie achter bij de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “KC PLOG: Thuiswerkdag en me-time”

  1. Ik vind je plogs altijd zo leuk! Je maakt er echt werk van met die vele foto’s, zo leuk om te kijken en te lezen hoe je dag eruit ziet. Fijne week 🙂

  2. Wat gezellig. Leest zo heerlijk weg jou plogs. Leuk om zo mee te kijken wat je allemaal doet. Liefs

  3. Leuk om weer een dagje mee te kijken met deze plog! Ik lees je plogs ook steeds met veel plezier 🙂 Het klinkt als een heerlijke dag en zo’n manicure is natuurlijk zeker niet verkeerd. Wat schattig dat ook Lana en Aimy hun nageltjes lieten lakken!

  4. Heb je al eens banaan-havermout pannenkoekjes geprobeerd? Heel simpel, meteen fruit en geen toegevoegde suikers. Ook van te voren te maken en ff opwarmen in de magnetron!

  5. ik word altijd lekker vrolijk van je plogs mop 😀 zo ook deze weer!!! lekker mee doorgaan als je wilt 😀 fijne dag lieverd xxx

  6. Leuk om zo in foto’s een kijkje te hebben in je dag! Lot is nog wel geen peuter maar vind bananenpannenkoekjes heel lekker!. Banaan met ei en een beetje kaneel, heel simpel! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.