KC Plog : Sporten, winterjasjes en Datenight!

kcplog

Het is weer donderdag, normaliter heb ik dan de KC Photodiary voor jullie, maar deze week een plog. Dus een fotoverslag van een dag want op dit moment zijn wij op vakantie in het zomerse Mallorca. Er is bewoning in ons huis dus ik kan dat gewoon online delen ;). Anyways, vandaag een plog dus van een hele leuke dag. Yannick was vrij dus daar maakten we maximaal gebruik van. We gingen shoppen en in de avond zijn we lekker uit eten gegaan samen als datenight. Kijk je mee?

Goedemorgen! Na het ochtendritueel met de meisjes (klik voor de uitgebreide versie), is het tijd om lekker te ontbijten. Ik ga voor magere kwark met verse aardbeien, banaan, een flinke lepel pindakaas en wat gecrushte pecannoten. Kopje thee en later een dubbele espresso, ik ben klaar voor de dag.

Dan fiets ik lekker naar de sportschool terwijl Yannick met de meisjes is.

Nu er een zomerrooster is in onze sportschool, vallen veel groepslessen weg, dus doe ik voortaan ook workouts in de zaal. Wie een leuk schema kan gebruiken, dit is mijn routine:

 • Kwartier fietsen naar de sportschool (ja, dat vind ik al sport hoor haha)
 • Squats in het squat rek (3x 15 herhalingen, 10 kg iedere kant)
 • Chest press op zo’n ligding (hoe noem je dat?) 3x 12 herhalingen met 5kg aan iedere kant)
 • Rug trainen (3x 12 met 5 kg elke kant) met een barbell
 • Jumping lunges (4x 20 herhalingen)
 • Rugspieren (incl. schouders, triceps) op zo’n apparaat (3x 15 herhalingen, 20 kg)
 • Biceps met een dumbbell (3x 12 herhalingen 4kg).
 • Tricep dips (3x 12 dips)
 • Buikspieren met de oefeningen uit mijn 5 minuten buikspiervideo.
 • Cooling down (freestyle)
 • Koffie drinken 😉
 • 15 minuten terug fietsen.

Als ik thuiskom ga ik douchen en me klaarmaken en dan de tafel dekken voor de lunch. We eten tosti’s en de foto maakte ik wat later 😉

Aimy eet ook lekker een boterhammetje mee.

Daarna geef ik haar borstvoeding en knuffelen we even na.

Dan naar de stad. Yannick heeft nog wat zomerkleding nodig voor de vakantie en ik wilde voor winterjassen gaan kijken voor de meiden, nu is er nog volop keuze. (De luiertas is van Goosecraft in samenwerking met Janine)

Zoveel leuke jongenskleding, als ik een zoontje zou hebben dan had ik dit rek al leeg gekocht 😉

Voor de meiden kocht ik deze winterjasjes. De linkse jas is voor Aimy, rechts voor Lana. Ik vind ze zo leuk!
Toen we thuis kwamen zijn de meiden naar bed gegaan voor een middagdutje.

Daarna komt mijn lieve vriendin Thirza om op de kinderen te passen die avond. Zo lief!

Mijn datenight outfitje. Top is van Zara, zwart glitterrokje van Loavies en schoentjes van H&M.

Even een carselfie, we hebben er zin in!

De menukaart bestuderen. We eten bij restaurant Da Nello in Eindhoven, op uitnodiging van Groupon (via deze Groupon deal)

Mmm we beginnen met een lekker wijntje voor bij de amuse. Yannick een rode wijn, ik een rosé prosecco. Heerlijk!

Carpaccio als voorgerecht, zo lekker vind ik dat.

Pasta als tussengerecht.

Vis als hoofdgerecht, heerlijk!

Tiramisu als dessert met een lekkere zoete dessertwijn erbij. Heerlijk gegeten, echt een aanrader!

Na een heerlijke avond is het bedtijd. Welterusten!

Dit was de photoblog voor deze week. Volgende week heb ik natuurlijk een vakantie Mallorca photodiary voor jullie en de vlog daarvan. Wat is jullie favoriete restaurant om te eten? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.