5 minuten buikspieren workout video!

Dia1

In 5 minuten je buikspieren trainen? Dat kan met deze workout video! Wat leuk om te zien dat de 15 minuten workout video door jullie zo goed ontvangen is.  Ik kreeg wat tweets, instagram foto’s en snaps binnen van dames die hebben meegedaan, super tof om te zien! We vonden het erg leuk deze te maken en dit is ook een workout video die ik na mijn personal training traject erbij zal blijven pakken. Als je na die workout video nog even deze buikspieren training er achteraan doet, ben je helemaal lekker bezig!


Klik hier als je de workout video niet kunt zien.

De 5 minuten buikspieren workout:
De oefeningen in schema:
30 x Ab crunches recht vooruit
30x Side crunches: Zijkanten van je enkels aantikken ( beide kanten)
30x Legs in and out : Benen naar binnen en buiten duwen. Buik goed aanspannen.
15x Legs up and down: Je benen uitstrekken en omhoog/omlaag bewegen. Buik aanspannen, dit voel je in je onderbuik.
15x Fold up Side crunch beide kanten: Op je zij jezelf inklappen. Goed in je zij knijpen.
Daarna 100x ab crunches recht (of zo vaak je kunt).
Span tijdens de hele workout je buikspieren goed aan, dit zorgt voor een maximaal effect. De workout is van korte duur, daarom is het van belang je maximaal in te zetten (op eigen niveau).

Deze workout heb ik ontwikkeld samen met personal trainer Kimberly. Deze buikspiertraining vind ik een hele fijne workout om je total body workout af te maken en wat zijn jou 5 minuten? 🙂 Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden en of je zelf ook mee  gaat doen. Laat je reactie achter bij de comments.

Disclaimer: Meedoen op eigen gezondheidsrisico. Een arts kan beoordelen of je mag sporten en welke sporten voor jouw lichaam geschikt zijn. Bij blessures kun je het beste een professional inschakelen en aangepaste oefeningen doen. Luister altijd goed naar je lichaam en bouw oefeningen langzaam op.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “5 minuten buikspieren workout video!”

  1. De vorige work-out video vond ik ook al zó leuk en handig! Ik heb ‘m nog niet gedaan, maar hij staat wel op mijn lijstje. Ik zou het leuk vinden om nog meer van dit soort video’s te zien, want het motiveert enorm!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.