KC Photodiary: Zoveel leuks!

kcpgotodi

Afgelopen week leek wel op een soort vakantie, we hadden zoveel leuks op de planning staan! Ik weet er gewoon geen andere titel voor de te bedenken om deze week voor deze photodiary te beschrijven. Het kwam gewoon zo per toeval uit hoor, maar het was wel echt genieten. Laten we de foto’s bekijken om te zien hoe afgelopen week eruit zag.

Het ultieme geluksmoment van een moeder, een vrolijk kindje uit bedje halen. En dat mag ik iedere ochtend beleven, twee meisjes die met een big smile wakker worden. Heerlijk vind ik dat. Dat begint de dag al goed.

Donderdag lunchte een dochter van een vriendin gezellig mee. Haar school zit tegenover onze woning dus kwam ze bij ons lunchen ipv. in het overblijfklasje. Lana vond het ook super gezellig.

In de middag sprak ik met een vriendin af. We gingen even de stad in met onze kindjes, dronken en snackten wat bij de Hema en kletsten bij terwijl onze twee oudste kindjes ook de grootste lol hadden. Zij heeft naast een peuter ook een baby’tje dus dat is heel erg leuk om over te kletsen en ervaringen uit te wisselen.

 

Vrijdag sprak ik met een vriendin en onze kinderen af in Dolfino (indoorspeeltuin). Lana en haar vriendje waren heerlijk aan het spelen.

We maakten er gelijk een feestje van met frietjes en ranja! (en ik at een tosti ivm. Weight Watchers  haha)

In de avond kookte ik zilvervliesrijst met roerbakgroente en kipfilet in een zelfgemaakte rode pikante saus. Daarna ging ik een uurtje Bodypump doen in de sportschool.

En na het sporten lekker kroelen en chillen met Patrick haha!

We ontbeten zaterdag met een bananenpannenkoeken met extra plakjes banaan en aardbei en pindapasta. Heerlijk!

Ik wandelde zaterdag met Lana naar de bibliotheek voor nieuwe boekjes. Beiden dragen we een zonnebril, want daar was het heerlijk weer voor.

Boekjes uitkiezen en dan mag de zonnebril niet af van Lana haha. #diva 😉  #vanwiezalzehethebben

Ook namen we een abonnement op de Speel-o-theek en Lana leende deze leuke buggy en een speelgoed werkbankje. Trots wandelde ze ermee naar huis.

In de middag reden met ons gezin we richting Venray waar een vriendin van ons haar verjaardag vierden. Een themafeest met als thema ‘Cowboys en indianen’ en wij kwamen amper verkleed, oeps! Dus daar werd gelijk wat aan gedaan toen we daar kwamen haha, zien we er niet stoer uit? 😛

We aten daar lekker mee: Een salade met chili con carne, heerlijk!

Deze doos werd vanuit mijn mediabureau bezorgd waar allemaal kaartje en cadeautjes van een aantal van jullie in zaten. Zo leuk en zo lief! Ik werd er helemaal stil van toen ik de kaartjes las. Als je een kaartje gestuurd hebt en dit nu leest, heel erg bedankt, zo lief!!!

Zondag vertrokken we richting Julianatoren waar we op uitnodiging een dagje naar toe mochten. Hier komt nog een vlog online, wat een leuk park is dat zeg! Ik begon met een lekkere cappuccino in de auto.

Lunch: Ik nam een halve ciabatta met carpaccio, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en salade. Heerlijk!

 

En Aimy genoot in de Tula!

We reden via Amsterdam terug (beetje om haha) om lekker uit eten te gaan in ons favoriete restaurantje, de Ethiopiër.

Deze twee <3

Maandag was het weer feest, ik ging gezellig met mijn broer en onze kids naar Toverland!

We starten de dag niet zonder goede koffie 😉

Ook al zo’n leuk pretpark waar vooral voor de kleintjes veel te beleven is. Lana ging voor het eerst in een achtbaan (die ging HEEEL HARD, bleef Lana roepen haha) en een boomstamattractie. Super leuk!

In de avond had ik weer een personal trainingssessie van Kimberly, Heerlijk! En die zijn altijd heel gezellig. Omdat het regende trainden we binnen en voor de gekkigheid voor de foto pakte ik er mijn strijkijzer (Correctie: Stoomgenerator) bij :P.

Dinsdag werkte ik in de ochtend voor de blog en nam ik in de middag de trein naar Amsterdam. Lekker met een cappuccino erbij. Ik had namelijk een workshop op kantoor bij Social1nfluencers, het mediabureau waar mijn Youtube kanaal is aangesloten.

En daar zag ik mezelf aan de muur hangen, tof!

Mascha gaf ons een hele inspirerende workshop over vloggen, erg leuk!

Met aansluitende borrel, cheers!

Lekker kroelen met de meisjes op bed. Het slaapzakje wat je in de Action shoplog kon zien, bevalt erg goed. Daar ga ik meerderen van halen.

Mmm een koningsontbijtje op Koningsdag : Proteïne pannenkoek met pindapasta, aardbei en banaan.

Yannick was gisteren vrij dus dat was heel erg fijn. In de ochtend nam ik gebruik van de tijd om wat video’s op te nemen en de editten. Dat lukt op andere doordeweekse dagen niet als ik voor de kinderen zorg. Na het filmen trok ik mijn oranje shirt aan 😉

In de middag was het weer wat opgeklaard, we bezochten de koningsmarkt bij ons in het dorp. Even lekker aan de wandel.

Voor Lana kochten we dit super schattig theeservies van K3. Ik vond eindelijk een leuk niet-breekbaar theeservies voor haar en ze is helemaal fan van K3 dus dit was een topaankoop. Heeft ze gelijk met veel plezier mee gespeeld.

Snelle shoplog: Onze luiertas was gesneuveld dus kochten we dit eenvoudige modelletje bij Kruidvat. Roosvicee was daar in de aanbieding dus namen we 3 smaken mee. Bij Zeeman kochten we voor Lana shirtjes van de 3 voor €5,00 actie, leuk voor de lente/zomer. Ook haalden we effen hemdjes en onderbroekjes, die zijn daar van prima kwaliteit. En onze ovenwant had een gat gekregen dus kochten we een nieuwe set ovenwanten/pannenlappen. Tja het kan maar weer in huis zijn 😉 En het theeservies kochten we bij Intertoys, staat wel de oude k3 op haha.

Het aspergeseizoen is geopend en ik ben dol op asperges. We aten asperges vers van het land met ei, ham en gerookte zalm. Zo lekker!

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Hebben jullie een leuke koningsdag gehad? Wat heb je zoal gedaan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze photodiary bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

55 gedachten over “KC Photodiary: Zoveel leuks!”

 1. Wat een heerlijke week heb je gehad en je titel is dan ook niets gelogen. Bij Zeeman hebben ze voor kleintjes echt vaak zulke schattige dingetjes hè! Mijn Koningsdag was rustig. ‘s Middags is er bij mij in de wijk een jongetje aangereden (heb je vast wel gelezen/ gehoord in de media) en die is overleden. Ik heb een uur naar alle politiewagens, -motoren, -heli, ambulance en traumaheli gekeken en daarna had ik zo’n rot gevoel/ ‘verdrietig’ dat ik eigenlijk nergens meer zin in had.
  Femke onlangs geplaatst…Mijn Europese stedentrips bucketlistMy Profile

 2. Wat een leuke en zonnige week! Wat heb je al veel gebruik gemaakt van de Tula! En wat cool om jezelf op de wall of fame bij het mediabureau terug te zien! Net als dat je Mascha gezien hebt! Leuke meid! Was “Foefje” er ook bij? De rommelmarkt afstruinen op Koningsdag is altijd leuk en het weer viel gelukkig reuze mee!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Op geld beluste wolvenMy Profile

 3. Mijn Koningsdag was super. Ik heb hem zelf georganiseerd! Ik zit nl in het bestuur van Koningsdag. Ik ben tot vannacht bezig geweest met het editen van de video (komt vandaag online). Even heerlijk nagenieten van een te gekke Koningsdag!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Op geld beluste wolvenMy Profile

 4. Zo wat een leuke week gewoon 2 pretparken gehad en de kinder speeltuin wat een feestje. Jammer dat het weer zo slecht was hé met Koningsdag ik ben naar leiden geweest. Fijne dag vandaag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Nieuwe rubriekMy Profile

 5. Dit ziet er inderdaad uit als een leuke gezellige week. Ook lekker veel gedaan met de meisjes.

  Handig trouwens zo’n speel-o- theek. Wist niet dat het bestond (?!) Al denk ik dat het bij ons niet gaat werken. Ben bang dat ons zoontje het heel hard op het huilen gaat zetten als ‘zijn’ speelgoed weer weg moet…haha!
  marie-louise onlangs geplaatst…Brief naar mijn nog ongeboren kind #2My Profile

 6. Die bananenpannekoekjes lijken mij super lekker!! Zag het laatst al voorbij komen op pienterst maar was het weer vergeten maar ga ze nu zeker een keertje maken ?
  Trouwens die asperges…jammie ?
  ByLeen onlangs geplaatst…Heerlijke bananen cakeMy Profile

 7. Was dat bij jou in de buurt Femke? Ik las het gisteren en was er echt stil van. Het peutertje scheen zo hard geraakt te zijn dat hij tientallen meters was meegesleurd. Zijn schoentjes lagen op het asfalt. Wat ontzettend tragisch.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Op geld beluste wolvenMy Profile

 8. Zeker veel leuks, een bomvolle week weer 🙂
  Even een tip; onze ovenhandschoenen gingen altijd super snel kapot. Ik heb er nu twee van siliconen, die zijn best duur, maar ze gaan heel lang mee, ik vind ze ideaal!
  doortjesblog onlangs geplaatst…Gelukkig met minderMy Profile

 9. Inderdaad veel leuks 🙂 wat boffen de kinderen dat je zoveel met ze naar pretparken en speelparken gaat, leuk! Ik ging vroeger ook naar de Speelotheek in Rotterdam. Wist niet dat dat nog bestond! Als mijn dochtertje wat groter is ga ik ook opzoek naar zoiets. Handig!
  Vivienne onlangs geplaatst…Tips voor gezond broodbelegMy Profile

 10. Waaa, ben je zomaar even 2x in Noord Limburg geweest! Leuk hoor 😀 Altijd gezellig.
  Toverland is mooi he, is voor alle leeftijden wel iets te zien en te doen.
  Mag ik een tip geven, als je nog eens naar Limburg komt? Bij vrienden, Toverland, iets dergelijks
  Ga ook eens langs bij Aardbeienland! 🙂 Geen pretpark, maar wel een parkje helemaal in het thema Aardbei. De kindjes kunnen er spelen en ravotten, er kunnen aardbeien zelf geplukt, gekocht en meegenomen worden. Er is een terras met heeeul veel lekkers. De aardbeien zijn daar écht, echt lekker! Beter dan dat je ze in de supermarkt krijgt

 11. Wat een drukke dagen hebben jullie gehad! Maar wel heel veel leuke dingen gedaan. Dat serviesje is schattig. Ik kocht 7 jaar terug een tinnenserviesje van Jip en Janneke bij de Hema en die gaat nog steeds mee! En die laatste foto van de asperges… mmmm nu heb ik er ook trek in!
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Koningsdag 2016My Profile

 12. Leuk weekje! Ik kan niet wachten tot ik ons kind uit bed kan gaan halen, haha. Duurt nog maar een paar maandjes voordat hij geboren wordt 🙂 Gisteren hebben we niks gedaan. Mijn man heeft gewerkt en ik heb de hele dag liggen Netflixen. Heerlijk!
  Marije onlangs geplaatst…NesteldrangMy Profile

 13. Wat een leuke week heb je gehad! En wat leuk om de foto’s te bekijken. Met Beau wil ik ook naar Julianotoren als ze wat ouder is. Wat zonde van je luiertas zeg..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.