lidlsport

Ik wilde graag eens een sportoutfit met jullie delen. En nadat ik laatst bij het event geweest was waarbij Lidl hun nieuwe sportlijn lanceerde, leek het me heel leuk om daar een sportoutfit mee te delen. Zoals jullie weten doen wij regelmatig boodschappen bij Lidl, het is er heel betaalbaar maar vooral kwalitatief heel goed en nu ze er een hele leuke sportlijn van hebben ben ik ook daar erg enthousiast over. Dit past natuurlijk helemaal binnen de healthy lifestyle die ik nu toepas. Kijken jullie mee naar mijn sportoutfit?

Hou je maar vast 😉 Het sportvest en de sport bh die ik aan heb zullen worden verkocht voor €9,99, de sportbroek voor €6,99, de top die ik draag voor €3,99 en de sportschoenen voor €29,99. Dit is echt heel goedkoop voor de kwaliteit die ze leveren. Ik ben hier enorm blij mee.

Deze outfit wordt in etappes verkocht bij de Lidl supermarkt. Het sportvest is te koop vanaf 2 mei. De schoenen en sportbh zijn te koop vanaf 9 mei. De sportbroek en sporttop zijn te koop vanaf 17 mei  en dan alle items zolang de voorraad strekt. Je kunt dus iedere week wat scoren bij je weekboodschappen ;). Ik verwacht dat deze producten snel uitverkocht zullen zijn, dus ben er op tijd bij als je wat wilt scoren. Zelf ga ik ook nog even mijn slag slaan om er wat meer van in te kopen. Ik sport regelmatig dus alles gaat ook wat vaker in de was, dan is het leuk om lekker af te kunnen wisselen. Zowel voor dames, als heren wordt er een collectie aangeboden.

Ik ben enorm blij met deze producten. Ik word niet betaald om dit te vertellen, ik heb wel deze outfit van Lidl ontvangen. Het leuke aan deze collectie is naast de betaalbaarheid, vooral ook de kwaliteit, de modieuze designs en het comfort. Een collectie die je niet mag missen!

Wat vinden jullie van deze sportlijn? Ga je zelf ook wat scoren? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

47 gedachten over “Sportoutfit : Crivit Lidl Sport”

 1. Echt een mooi prijsje! Ik kom heel af en toe bij Lidl en vind dat ze inderdaad goede kwaliteit hebben in combinatie met aantrekkelijke prijzen. Ik haal er geregeld van die verse broodjes of groente en fruit, dit vind ik bij Lidl zelfs beter dan van andere supermarkten! Ik zou echt weer moeten gaan sporten, dam zou ik zeker overwegen een kijkje te nemen bij deze kleding. Het staat jou goed.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Must-try beautyproductenMy Profile

 2. Ik vind het super leuk alleen kan ik (nog) niets voor mezelf scoren omdat het natuurlijk alleen de gangbare maten zijn en ik helaas daar nog boven zit. Maar mijn moeder wil ook graag sportkleding dus haar kan ik er wel op wijzen ?
  Nicole onlangs geplaatst…Tips om meer te bewegenMy Profile

 3. Echt een heel leuk setje, en zo bizar betaalbaar ook! Hier zijn Under Armour en Nike favoriet, maar ondanks dat de kwaliteit écht heel goed is en ik jaren met die spullen doe vind ik meer dan 100 euro voor een leuk setje zónder schoenen nog steeds écht een hoop geld. Dan is dit wel even andere koek!
  Michelle onlangs geplaatst…RECEPT: COURGETTESOEPMy Profile

 4. Leuke collectie, maar bij deze prijzen kan het toch niet anders dan dat dit door kleine kinderhandjes is gemaakt of mensen dien werken voor een hongerloontje. Ik probeer daar bij het aanschaffen van kleren op te letten (zover dit mogelijk is wegens gebrek aan transparantie) en sla deze collectie dus lekker over!

 5. kleding ziet er leuk uit! en morgen gaat ik echt echt naar de lidle en daar boodschappen doen want lees het hier veel en bij andere ook dus ik ga het ook maar doen haha. kom er maar eens in de zoveel tijd en haal mijn boodschappen altijd bij de hoogvliet en appie
  rachel onlangs geplaatst…Voetbal-praatMy Profile

 6. Wat een leuke sportkleding, ik vind dat de Lidl altijd wel leuke dingen heeft! Mijn sportschoenen kwamen daar eerst ook vandaan, heb er erg lang meegedaan en liepen ook nog eens fijn! Kleding staat je goed Kel, vooral het vestje is echt helemaal voor jou gemaakt haha
  Bibian onlangs geplaatst…Weight Watchers update #17 – EensgezindMy Profile

 7. Leuk! Hoe zit de broek? Kan je hem met een touwtje aantrekken? Ik vind vaak de wat goedkopere broeken niet zo lekker zitten en meestal zakken ze ook af bij mij. Hoor graag hoe deze bevalt!

 8. Erg leuk! Ik wil binnenkort die sportbroek ook gaan kopen, nu nog niet in de winkels. Ik vraag me alleen af of het niet doorschijnt aan de achterkant?!

 9. Dat vest heeft een heel mooi kleurtje! Kleine prijsjes ook! Wat schoenen betreft ben ik wel altijd erg kieskeurig en ik kies liever voor een wat duurder merk. Ben altijd bang dat ze anders niet goed genoeg zijn en ik snel last krijg van mijn knieën tijdens het hardlopen.
  Maike onlangs geplaatst…De lekkerste bruiloft dessertsMy Profile

 10. Ik snap dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn, maar ik ga liever voor kwalitatief goede sportkleding- en schoenen. En ja, daar betaal ik dan wat meer voor.
  Maarja, ieder zijn keuze! En dat is prima!

 11. Wat een super leuke sport top zeg! Welke maat draag jij qua top? Want ik vind dat soms lastig inschatten bij de Lidl.
  Loes onlangs geplaatst…HebbersMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.