KC photodiary : Worstenbroodjes, shopping en mama tijd.

kcphotodisrtEen nieuwe week voorbij dus het is weer tijd voor de wekelijkse photodiary. Dit is nog steeds een van de best bezochte artikelen op Kellycaresse.nl, dat vind ik wel heel erg tof om te zien! Het is voor mij weer een leuk moment om terug te kijken op afgelopen week, de tijd vliegt voorbij vind ik, dus het is goed om stil te staan bij wat ik allemaal gedaan heb. Ook dit keer zijn het voornamelijk foto’s die nog niet op instagram verschenen zijn. Ik ben vrijwel niet vergeten om foto’s met mijn Iphone te maken dus die kan ik vandaag met jullie delen. Het was een relatief rustige week, Lana was niet helemaal fit dus we hebben het bewust wat rustiger aan gedaan. Wel had ik wat leuke afspraakjes met vriendinnen en een kort event. Kijk je mee naar de foto’s?

Donderdagochtend werkte ik aan de blog en in de middag ging ik samen met Lana op bezoek bij een vriendin en haar zoontje. Onze kindjes konden samen spelen en wij dronken een kopje thee met wat lekkers en ondertussen legde zij me uit hoe ik moet haken. Ik kan inmiddels ‘al’ 2 banen haken maar die derde knooptechniek krijg ik maar niet onder de knie. Toch blijf ik oefenen!

In de avond had Yannick gekookt : Heerlijke burrito/enchilada wraps met een kruidig sausje, erg lekker!

Ik vond nog wat Yankee Candles wax tarts in een kastje maar ik had geen geurbrandertje meer. Ik improviseerde er zelf eentje door een glaasje en een bakje op elkaar te zetten, werkte prima!

Vrijdag werden we wakker met sneeuw!

Vrijdagmiddag had ik afgesproken met een vriendinnetje om bij te kletsen. We dronken wat lekkers bij de Hema. Ze was op vakantie geweest naar Amerika en vertelde me daar hele leuke verhalen over. Ooit wil ik daar ook nog eens naar toe.

In de avond aten we friet, lekker! Vrijdag frietdag is een ritueel dat al heel erg lang stand houdt!

We gingen in de avond op bezoek bij mijn schoonouders. Zij waren Brabantse worstenbroodjes aan het bakken, we hielpen ze gezellig mee. In totaal hebben we 55 worstenbroodjes gemaakt, lekker.

De dag erna haalden we de worstenbroodjes (en wat saucijzenbroodjes) op en aten we die als lunch, zo lekker.

Zaterdag maakte ik niet zoveel foto’s. Wel maakte ik deze foto in de avond van Lana. Ze kreeg haar schattige pyjamaatje van Zeeman aan, ik vind deze haar zo lief staan! Ook vind ik de kwaliteit van deze pyjama erg fijn, ook na een aantal keer wassen.

Zondagochtend stond ik vroeg op voor een lekker gezond ontbijtje: Havermout met walnoten, gedroogde cranberry’s, banaan en wat kaneel. Daarna ging ik een uurtje naar de sportschool voor een lesje spinning.

In de middag ging ik met een vriendin naar een event van de webshop Wear for Love. Ze hadden daar onder andere deze heerlijke cupcakes staan.

En een heleboel mooie fashion items!

En sale!

In de avond kookte ik samen met diezelfde vriendin waarmee ik naar het event was, voor onze mannen en aten we gezellig met z’n allen met onze kindjes erbij. Ik heb deze dag gevlogd, die video zien jullie morgen. Dat was een hele gezellige dag.

Maandagochtend begonnen Lana en ik lekker rustig aan. We keken een dvd’tje (Kabouter plop) en werden rustig wakker.

Lunch bestond uit een baguette en een saucijzenbroodje.

Tussendoor snoepten we van druiven.

Toen Lana lag te slapen ben ik gaan bloggen. De nieuwe collectie van Loavies kwam binnen waar ik een bestelling mocht plaatsen. Vervolgens kreeg ik deze foto doorgestuurd van de items die al gereed waren voor verzending richting mijn huis, yay!

In de avond wilde ik gaan sporten dus vertrok ik vol goede voornemens op de fiets naar de sportschool. Eenmaal daar aangekomen bleek mijn bloedsuiker gevaarlijk laag te zijn waardoor ik wat suikers moest innemen en rust moet nemen. Ik ging daarom voor een zonnebank sessie, ook wel heel ontspannen.

De dag erna was ik weinig online omdat Lana niet zo fit was. Toen ze even sliep heb ik wat foto’s geïmporteerd voor een receptje dat volgende week online zal komen. Kunnen jullie al raden welk recept dit zal zijn?

Toch wilde Lana wel gewoon lekker spelen. Dat vind ik zo bijzonder bij kinderen, ondanks dat ze niet fit zijn doen ze wel gewoon lekker hun ding.

#Nomakeup #noshame 😛

Omdat Lana niet zo fit was besloot ik haar al vroeg in bad te doen en zelf al vroeg te douchen en in pyjama te gaan zitten. Zo kon ik de hele avond met Lana op bed liggen om er voor haar te zijn. Mamaliefde zo dicht tegen je aan is dan het beste medicijn.

Onvoorstelbaar hoe snel kinderen soms kunnen herstellen. Hoe ze gisterenochtend nog zo ziekjes was, leek ze in de middag al heel erg fit te zijn. Deze foto maakte ik in de ochtend, je ziet hier Lana met Knuffie, haar knuffeltje. Daar hecht ze veel waarde aan, zo lief! Ik heb daarom gelijk een back-up besteld bij Lief-Lifestyle voor het geval dat dit knuffeltje kwijt raakt en straks niet meer verkrijgbaar is in de shop.

Selfie time! Dit keer met make-up en een lading filters, dat mag de pret niet drukken haha.

Mijn Loavies bestelling kwam gisteren binnen! 🙂

In de middag nam ik een nieuwe video op. Ik ben zo dol op dit filmhoekje! Ik had het filmkamertje vol gezet met kussens, dekentjes, volle dozen, stoelen en meer, tegen het holle geluid. Ik ben benieuwd naar jullie tips zodra de video online staat.

Ps. Er staat een hele toffe winactie in samenwerking met Loavies online op mijn instagram!

Dit was de KC photodiary voor deze week, ik ben benieuwd wat jullie van de foto’s vonden. Laat het me zeker weten bij de comments. Hoe is jullie week geweest?

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

45 gedachten over “KC photodiary : Worstenbroodjes, shopping en mama tijd.”

 1. Ben benieuwd naar de items van Loavies! onze Job heeft ook altijd 1 dag flinke koorts en dag erna weer fit…tja kinderen altijd verrassend

 2. Jaaa! Zo’n lief pyjamaatje.. toen ik Vera’s maat in m’n handen had bij de Zeeman liet ik ‘m niet meer los tot bij de kassa, haha! Fijn dat ze weer beter is!

 3. Ohh, wat weer een leuke photo diary! Ik word altijd weer helemaal blij van jouw gezellige familiefoto’s. Echt top hoor, hoe je het allemaal doet!

 4. Mooi hoe je schrijft dat moederliefde het beste medicijn is, ik ben het helemaal met je eens. Dat is ook het enige wat mijn kinderen willen wanneer ze ziek zijn; lekker bij je liggen. Komt natuurlijk echt niet altijd uit dan maar ik probeer de boel dan echt de boel te laten en lekker met ze te gaan liggen. Overigens niet handig wanneer ene kind ziek is en andere kind loopt rond te stuiteren 🙂
  Melissa onlangs geplaatst…Kruip in de huid van een dier | Zeeman onesieMy Profile

 5. Ohhhh die pyjama van Lana *smelt*. Ik neem vandaag even een kijkje bij de Zeeman voor mijn nichtje 🙂

 6. Wat een leuke diary! En zo schattig hoe lana op dat kleed zit met het ene voetje onder haar en eentje naast haar!
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…ChocolaMy Profile

 7. Wat een leuke schoenen van Loavies! En die worstenbroodjes….Yammie. En een rustig weekje af en toe is ook weleens lekker. Zeker als je kindje niet lekker is.

 8. Ooooh Kelly die schoenen van Loavies wil ik!! Een heel leuk diary weer. En ik hoop dat je je niet aantrekt van zulke kutreacties zoals die van een paar terug. My god, wat denkt zo’n iemand daar mee op te schieten? Heel triest. Anyway, erg leuke diary weer!!
  Milou onlangs geplaatst…Vreemde angstenMy Profile

 9. Wat een leuke foto’s zeg! Ik ben heel benieuwd naar je Loavies bestelling. Ziet er in ieder geval goed uit. Ik ga ook zeker eventjes meedoen met de winactie! En wat leuk dat jullie ook zelf worstenbroodjes hebben gemaakt. Lekker!
  Marloes onlangs geplaatst…Outfit: Shade of GreyMy Profile

 10. zou je alsjeblieft een filmpje of iets willen maken over hoe die worstenbroodjes enzo gemaakt worden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.