KC photodiary : Worstenbroodjes, shopping en mama tijd.

kcphotodisrtEen nieuwe week voorbij dus het is weer tijd voor de wekelijkse photodiary. Dit is nog steeds een van de best bezochte artikelen op Kellycaresse.nl, dat vind ik wel heel erg tof om te zien! Het is voor mij weer een leuk moment om terug te kijken op afgelopen week, de tijd vliegt voorbij vind ik, dus het is goed om stil te staan bij wat ik allemaal gedaan heb. Ook dit keer zijn het voornamelijk foto’s die nog niet op instagram verschenen zijn. Ik ben vrijwel niet vergeten om foto’s met mijn Iphone te maken dus die kan ik vandaag met jullie delen. Het was een relatief rustige week, Lana was niet helemaal fit dus we hebben het bewust wat rustiger aan gedaan. Wel had ik wat leuke afspraakjes met vriendinnen en een kort event. Kijk je mee naar de foto’s?

Donderdagochtend werkte ik aan de blog en in de middag ging ik samen met Lana op bezoek bij een vriendin en haar zoontje. Onze kindjes konden samen spelen en wij dronken een kopje thee met wat lekkers en ondertussen legde zij me uit hoe ik moet haken. Ik kan inmiddels ‘al’ 2 banen haken maar die derde knooptechniek krijg ik maar niet onder de knie. Toch blijf ik oefenen!

In de avond had Yannick gekookt : Heerlijke burrito/enchilada wraps met een kruidig sausje, erg lekker!

Ik vond nog wat Yankee Candles wax tarts in een kastje maar ik had geen geurbrandertje meer. Ik improviseerde er zelf eentje door een glaasje en een bakje op elkaar te zetten, werkte prima!

Vrijdag werden we wakker met sneeuw!

Vrijdagmiddag had ik afgesproken met een vriendinnetje om bij te kletsen. We dronken wat lekkers bij de Hema. Ze was op vakantie geweest naar Amerika en vertelde me daar hele leuke verhalen over. Ooit wil ik daar ook nog eens naar toe.

In de avond aten we friet, lekker! Vrijdag frietdag is een ritueel dat al heel erg lang stand houdt!

We gingen in de avond op bezoek bij mijn schoonouders. Zij waren Brabantse worstenbroodjes aan het bakken, we hielpen ze gezellig mee. In totaal hebben we 55 worstenbroodjes gemaakt, lekker.

De dag erna haalden we de worstenbroodjes (en wat saucijzenbroodjes) op en aten we die als lunch, zo lekker.

Zaterdag maakte ik niet zoveel foto’s. Wel maakte ik deze foto in de avond van Lana. Ze kreeg haar schattige pyjamaatje van Zeeman aan, ik vind deze haar zo lief staan! Ook vind ik de kwaliteit van deze pyjama erg fijn, ook na een aantal keer wassen.

Zondagochtend stond ik vroeg op voor een lekker gezond ontbijtje: Havermout met walnoten, gedroogde cranberry’s, banaan en wat kaneel. Daarna ging ik een uurtje naar de sportschool voor een lesje spinning.

In de middag ging ik met een vriendin naar een event van de webshop Wear for Love. Ze hadden daar onder andere deze heerlijke cupcakes staan.

En een heleboel mooie fashion items!

En sale!

In de avond kookte ik samen met diezelfde vriendin waarmee ik naar het event was, voor onze mannen en aten we gezellig met z’n allen met onze kindjes erbij. Ik heb deze dag gevlogd, die video zien jullie morgen. Dat was een hele gezellige dag.

Maandagochtend begonnen Lana en ik lekker rustig aan. We keken een dvd’tje (Kabouter plop) en werden rustig wakker.

Lunch bestond uit een baguette en een saucijzenbroodje.

Tussendoor snoepten we van druiven.

Toen Lana lag te slapen ben ik gaan bloggen. De nieuwe collectie van Loavies kwam binnen waar ik een bestelling mocht plaatsen. Vervolgens kreeg ik deze foto doorgestuurd van de items die al gereed waren voor verzending richting mijn huis, yay!

In de avond wilde ik gaan sporten dus vertrok ik vol goede voornemens op de fiets naar de sportschool. Eenmaal daar aangekomen bleek mijn bloedsuiker gevaarlijk laag te zijn waardoor ik wat suikers moest innemen en rust moet nemen. Ik ging daarom voor een zonnebank sessie, ook wel heel ontspannen.

De dag erna was ik weinig online omdat Lana niet zo fit was. Toen ze even sliep heb ik wat foto’s geïmporteerd voor een receptje dat volgende week online zal komen. Kunnen jullie al raden welk recept dit zal zijn?

Toch wilde Lana wel gewoon lekker spelen. Dat vind ik zo bijzonder bij kinderen, ondanks dat ze niet fit zijn doen ze wel gewoon lekker hun ding.

#Nomakeup #noshame 😛

Omdat Lana niet zo fit was besloot ik haar al vroeg in bad te doen en zelf al vroeg te douchen en in pyjama te gaan zitten. Zo kon ik de hele avond met Lana op bed liggen om er voor haar te zijn. Mamaliefde zo dicht tegen je aan is dan het beste medicijn.

Onvoorstelbaar hoe snel kinderen soms kunnen herstellen. Hoe ze gisterenochtend nog zo ziekjes was, leek ze in de middag al heel erg fit te zijn. Deze foto maakte ik in de ochtend, je ziet hier Lana met Knuffie, haar knuffeltje. Daar hecht ze veel waarde aan, zo lief! Ik heb daarom gelijk een back-up besteld bij Lief-Lifestyle voor het geval dat dit knuffeltje kwijt raakt en straks niet meer verkrijgbaar is in de shop.

Selfie time! Dit keer met make-up en een lading filters, dat mag de pret niet drukken haha.

Mijn Loavies bestelling kwam gisteren binnen! 🙂

In de middag nam ik een nieuwe video op. Ik ben zo dol op dit filmhoekje! Ik had het filmkamertje vol gezet met kussens, dekentjes, volle dozen, stoelen en meer, tegen het holle geluid. Ik ben benieuwd naar jullie tips zodra de video online staat.

Ps. Er staat een hele toffe winactie in samenwerking met Loavies online op mijn instagram!

Dit was de KC photodiary voor deze week, ik ben benieuwd wat jullie van de foto’s vonden. Laat het me zeker weten bij de comments. Hoe is jullie week geweest?

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

45 reacties

 • Milou
  29 januari 2015

  Wauw veeeel food foto’s haha! 55 worstenbroodjes, jullie hebben goed je best gedaan. 🙂 En je bestelling van Loavies ziet er goed uit, dat ‘coffee’ shirt vind ik echt super.
  Milou onlangs geplaatst…Short snap: hier word ik blij van!My Profile

 • Marion
  29 januari 2015

  Oh Lana in d’r pyjamaatje is zo lief en schattig! Heerlijk zo’n meiske. Geniet er maar van. Blijf het gaaf vinden dat jullie boerenbond hebben!
  Marion onlangs geplaatst…Therapie: Positive Playlist #1My Profile

 • Dita
  29 januari 2015

  Wat een leuke foto’s en schattig, lana in de pyjama 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Instagram favorieten #4My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  29 januari 2015

  Ik ben heel benieuwd naar je Loavies bestelling, voor zover ik dat kan zien, ziet het er leuk uit! En wat heb je er een mooi filmhoekje van gemaakt :). Fijn dat Lana weer beter is, het is nooit leuk als je kindje ziek is.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Fashion | Merk winterjassen voor meisjesMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  29 januari 2015

  Heel leuk om te zien weer! Ben al benieuwd naar de vlog van morgen! Ik vrees dat dat tweede knuffeltje voor Lana toch niet hetzelfde zal zijn hoor, ik heb ook zo’n knuffel en soms wilden ze me een nieuwe geven maar die wilde ik niet, haha! Wauw zeg, hele leuke spullen heb je besteld bij Loavies denk ik!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Koken met Kim: pasta met tomatenroomsaus en spekMy Profile

 • Anke Boonen
  29 januari 2015

  Ben benieuwd naar de items van Loavies! onze Job heeft ook altijd 1 dag flinke koorts en dag erna weer fit…tja kinderen altijd verrassend

 • Lauriëtte
  29 januari 2015

  Wat fijn dat Lana uiteindelijk zo snel opknapte! Lief hoe je er altijd voor haar bent. Fijne donderdag! 🙂
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Hoera! TijgertjeRawr bestaat 1 jaar!My Profile

 • Anouk
  29 januari 2015

  Gelukkig is Lana snel opgeknapt! Is zo zielig als kindjes ziek zijn. Oehh ik ben benieuwd naar je loavies bestelling!!
  Anouk onlangs geplaatst…Review: Bepanthen verzorgende crèmeMy Profile

 • Milou
  29 januari 2015

  Jaaa! Zo’n lief pyjamaatje.. toen ik Vera’s maat in m’n handen had bij de Zeeman liet ik ‘m niet meer los tot bij de kassa, haha! Fijn dat ze weer beter is!

 • Annemiekish
  29 januari 2015

  Ohh, wat weer een leuke photo diary! Ik word altijd weer helemaal blij van jouw gezellige familiefoto’s. Echt top hoor, hoe je het allemaal doet!

 • Kimberly
  29 januari 2015

  Ok ten eerste, wat veel lekker eten heb je in deze diary zitten! Ik word er hongerig van!! En ik hoop dat Lana snel weer een beetje fit is. Oh en je Loavies bestelling ziet er zoooo leuk uit!
  Kimberly onlangs geplaatst…Please return to TIFFANY & COMy Profile

 • Annemijn
  29 januari 2015

  Leuke foto’s Kelly. Veel leuker nu het niet allemaal instagram foto’s zijn! Ik krijg honger van die worstenbroodjes :p
  Annemijn onlangs geplaatst…OOTD: Sweater WeatherMy Profile

 • Lifesabout
  29 januari 2015

  Die schoenen van Loavies had ik ook gezien, geweldig kleurtje en volgens mij lopen ze heerlijk. Die worstenbroodjes geven mij enorme trek, ik ga snel even braaf ontbijten
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mama. Over traphekjes, papegaaien en bijna 1 worden.My Profile

 • Saskia
  29 januari 2015

  Fijn dat lana weer beter is, zo sneu als die kleintjes ziek zijn.
  Saskia onlangs geplaatst…Fabeltjes zwangerschap meisje, klopt het?My Profile

 • Koalabeautymama
  29 januari 2015

  Leuk nieuwe kleding. Komt er weer een ootd? 😉
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: 3 harde feiten van papa zijnMy Profile

 • Chantal
  29 januari 2015

  Hongerigmakende foto’s haha! Zelf heb ik het haken vorige week weer opgepakt. Als je het onder de knie hebt is het echt leuk!
  Chantal onlangs geplaatst…Lekker voor erbij: zelfgemaakte chai latteMy Profile

 • Melissa
  29 januari 2015

  Mooi hoe je schrijft dat moederliefde het beste medicijn is, ik ben het helemaal met je eens. Dat is ook het enige wat mijn kinderen willen wanneer ze ziek zijn; lekker bij je liggen. Komt natuurlijk echt niet altijd uit dan maar ik probeer de boel dan echt de boel te laten en lekker met ze te gaan liggen. Overigens niet handig wanneer ene kind ziek is en andere kind loopt rond te stuiteren 🙂
  Melissa onlangs geplaatst…Kruip in de huid van een dier | Zeeman onesieMy Profile

 • Martina
  29 januari 2015

  Mooie loavies items!
  Martina onlangs geplaatst…26 Januari 2014 – BabykamerMy Profile

 • simone
  29 januari 2015

  Mmm wat zien die zelfgemaakte worstenbroodjes er lekker uit zeg! Je loavies bestelling ziet er ook top uit!
  simone onlangs geplaatst…New in – Luck armbandje (met 25% kortingscode!)My Profile

 • angelique
  29 januari 2015

  Die worstenbroodjes zien er wel heerlijk uit. Wat word lana groot! En dat pyjama’tje is echt te schattig
  angelique onlangs geplaatst…Diary | Plog 27 januari 2015My Profile

 • Eline
  29 januari 2015

  Oeh saucijzenbroodjes! Lekker hoor! die heb ik al in geen eeuwen meer op!
  Eline onlangs geplaatst…GranolaMy Profile

 • Simone
  29 januari 2015

  Leuk om te zien! Ik had vroeger ook een knuffeltje waar ik helemaal aan verslingerd was. En brullen als die in de was moest, haha!
  Simone onlangs geplaatst…Eigen onderneming: Al twee maanden!My Profile

 • Liskalife
  29 januari 2015

  Wauw, je filmhoekje is prachtig geworden!

 • Maaike
  29 januari 2015

  Oehh worstenbroodjes, daar heb ik nu ook wel zin in! En mooi hoor, die selfie van jou op het eind <3
  Maaike onlangs geplaatst…Happy Things #03: Pure chocolade, winged eyeliner & Tinder matchesMy Profile

 • Jose
  29 januari 2015

  Ohhhh die pyjama van Lana *smelt*. Ik neem vandaag even een kijkje bij de Zeeman voor mijn nichtje 🙂

 • Marloes/GLAMOURMOES
  29 januari 2015

  Oeh wat zien die worstenbroodjes er goed uit zeg! En je filmhoekje ziet er echt onwijs leuk uit!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Happiness is not a destination #1My Profile

 • Tamara
  29 januari 2015

  Die schoenen van Loavies wil ik ook!!!
  Tamara onlangs geplaatst…Beroemd hondje Toast gebruikt als model!My Profile

 • Dionne
  29 januari 2015

  Leuke diary weer! Ik ben benieuwd naar je Loavies aanloopjes!
  Dionne onlangs geplaatst…Beauty | Mijn Essie nagellakjesMy Profile

 • Vanessa
  29 januari 2015

  Leuk zo’n rustig weekje! Wij eten ook frietjes op vrijdagavond, het ideale begin van het weekend. De schoenen van Loavies zien er mooi uit!
  Vanessa onlangs geplaatst…TAG: Let’s get personalMy Profile

 • Eerlijkheidisbeter
  29 januari 2015

  Vieze vuile heks met je lelijke kop

 • Linda
  29 januari 2015

  Gelukkig kun je aan uiterlijk iets doen. Helaas voor jou niet aan lelijke karakters.

 • Shirley
  29 januari 2015

  Wauw. Niks beters te doen?
  Shirley onlangs geplaatst…Inspiratie voor de kinderkamerMy Profile

 • Kaboutertuin
  29 januari 2015

  Wat een leuke diary! En zo schattig hoe lana op dat kleed zit met het ene voetje onder haar en eentje naast haar!
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…ChocolaMy Profile

 • Corinne
  29 januari 2015

  Wat een leuke schoenen van Loavies! En die worstenbroodjes….Yammie. En een rustig weekje af en toe is ook weleens lekker. Zeker als je kindje niet lekker is.

 • Xaviera
  29 januari 2015

  Mooi zo die extra aankleding in je filmhoekje, ziet er heel gezellig uit! Leuke diary weer om te zien.
  Xaviera onlangs geplaatst…Rust – Wat werkt voor mij?My Profile

 • Milou
  29 januari 2015

  Ooooh Kelly die schoenen van Loavies wil ik!! Een heel leuk diary weer. En ik hoop dat je je niet aantrekt van zulke kutreacties zoals die van een paar terug. My god, wat denkt zo’n iemand daar mee op te schieten? Heel triest. Anyway, erg leuke diary weer!!
  Milou onlangs geplaatst…Vreemde angstenMy Profile

 • Miriam
  29 januari 2015

  Leuke diary weer! Die broodjes zien er echt lekker uit zeg.

 • dewereldvaneline
  29 januari 2015

  Haha jij bent begonnen met haken, ik ben begonnen met breien 😀
  dewereldvaneline onlangs geplaatst…Ik ben Eline en ik ben een people pleaserMy Profile

 • Nina Simplynspecial
  29 januari 2015

  Die worstenbroodjes zien er goed uit! Het is nooit in me opgekomen om zoiets zelf te maken eigenlijk. Klinkt goed, ik wacht het recept af 😉
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…New in: spullen van ‘mini in the box’My Profile

 • Cindy
  29 januari 2015

  Wat is je filmzoldertje mooi geworden! Die worstenbroodjes… Die koop ik altijd haha. Fijn dat het weer beter gaat met Lana
  Cindy onlangs geplaatst…Bye bye badkuip..My Profile

 • Marloes
  29 januari 2015

  Wat een leuke foto’s zeg! Ik ben heel benieuwd naar je Loavies bestelling. Ziet er in ieder geval goed uit. Ik ga ook zeker eventjes meedoen met de winactie! En wat leuk dat jullie ook zelf worstenbroodjes hebben gemaakt. Lekker!
  Marloes onlangs geplaatst…Outfit: Shade of GreyMy Profile

 • Linda
  29 januari 2015

  Je nieuwe filmhoekje ziet er super knus en huiselijk uit! Leuk overzicht weer en grappig dat jullie ook een frietpan heb, hier is hij voor hoelang ik mij kan herinneren al op zaterdag 🙂 hihi
  Linda onlangs geplaatst…My Super Sweet 26 Birthday & Giveaway ♡My Profile

 • Eva
  31 januari 2015

  Oh heerlijk! En ja: mama liefde is het beste medicijn! Leuk filmgekke! En suuuuuuper leuke actie!! Ik ken de loavies nog niet, maar lijkt me super leuk!

  Liefs,

  Eva
  Eva onlangs geplaatst…Verhuizen zonder stress #2My Profile

 • charlotte
  31 januari 2015

  zou je alsjeblieft een filmpje of iets willen maken over hoe die worstenbroodjes enzo gemaakt worden?

 • Els
  11 februari 2015

  Leuke foto’s en idd verbazingwekkend hoe kinderen het ene uur ziek zijn en het volgende uur weer springen en gillen
  Els onlangs geplaatst…Woensdag wasdag…My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.